Monika z Katowic Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms] [SIZE=5] [SIZE=4]Dzisiaj mija 20 miesięcy od przybycia Tapinki do nas! Z okazji ten "miesięcznicy" podajemy do wiadomości publicznej "Listę Tajnych Przezwisk najcudowniejszej Tapi": (będę ją systematycznie uzupełniać): Bzyczek, Brzuchoparida, Czomik, Cecylka Pępuś, Cielinka, Czarna Mamba, Conchitta, Dropinka, Dziepczynka, Dziewczynta, Euchenia Mała, El Cogutto, Kulja, Kidraś, Kotiatko, Komandoś, Krowinka, Krowiranda, Laleczka, Lia-Lia-Lia, Ligawka, Mrówkula, Meluzynka, Mi-Mi, Malwinka, Malinka, Mikro-Torpeda, Mini-Generał, Mikronek, Nurkaczi, Owieczka, Owieczkin, Pożuczek, Ptydzienta, Pitbull Hobbita, Pumpalala, Pani Makomaska, Peluszka, Słodylek, Trombjutka, Ulszulka, Uterko, Wieoczko.[/FONT] Edited November 17, 2013 by Monika z Katowic dodanie przezwisk Tapi Quote
Mysza2 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Takiego bogactwa imion to nawet u mnie nie ma, a myślałam że my bijemy rekordy:lol::lol: Quote
Monika z Katowic Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 (edited) [quote name='Mysza2']Takiego bogactwa imion to nawet u mnie nie ma, a myślałam że my bijemy rekordy:lol::lol: [FONT=comic sans ms]I jeszcze zapomnieliśmy jedno miano - Słodylek oraz Brzuchoparida. :)[/FONT] :) [FONT=comic sans ms]Krótka fotorelacja z dzisiejszej burzy..[/FONT].:evil_lol: Edited July 14, 2013 by Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms]Wczoraj wieczorem i nocą zaś przylazła ta głupia burza! [/FONT]:mad: [FONT=comic sans ms]Oczywiście Tapi bardzo się bała! [/FONT]:crazyeye: [FONT=comic sans ms]A Fredzio smacznie spał, bo co Mu tam jakaś burza...[/FONT] :eviltong: Edited July 14, 2013 by Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms]Nasza ukochana Tapinka to mały uparciuszek[/FONT][FONT=comic sans ms]. :) "Tu będę leżała i koniec, kropka!" [/FONT]:eviltong: [FONT=comic sans ms]"Absolutnie nie oddam tych poduszek![/FONT]" :mad: [FONT=comic sans ms]"Granatowy kocyk w gwiazdki jest tylko jest mój!"[/FONT] :lol: [FONT=comic sans ms]Fredzio też ma "charakterek". [/FONT]:roll:[FONT=comic sans ms] "Tu będę spał i już![/FONT]" :p [FONT=comic sans ms]"I nie przeszkadzać, bo się relaksuję!" [/FONT]:p Edited July 14, 2013 by Monika z Katowic Quote
Bjuta Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Utożsamiam się z Fredziem w całej rozciągłości!!! :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [FONT=comic sans ms]Tapinka, czyli nasz ukochany "pitbull Hobbita" pozdrawia serdecznie! :):):)[/FONT] Quote
J_ulia Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Dawno tu nie zaglądałam. Twoja Tapi zamiast się starzec to młodnieje z każdym miesiącem :) Dobrze, że z Fredziem wszystko powoli wraca do normy :) Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 J_ulia napisał(a):Dawno tu nie zaglądałam. Twoja Tapi zamiast się starzec to młodnieje z każdym miesiącem :) Dobrze, że z Fredziem wszystko powoli wraca do normy :) [FONT=comic sans ms]J_ulio! Czekamy na Twoje odwiedziny!! :) :)[/FONT] Quote
Nadziejka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Zagladam z pozdrowieniem:iloveyou::iloveyou:dla cudownych psich serduszek:buzi: Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 ewa gonzales napisał(a):Zagladam z pozdrowieniem:iloveyou::iloveyou:dla cudownych psich serduszek:buzi: [FONT=comic sans ms]Ewuś! :) Jutro poznasz w realu moje cudne zwierzaczki! [/FONT]:multi: Quote
Monika z Katowic Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [FONT=comic sans ms]Tak sobie pięknie śpię. :)[/FONT] Quote
J_ulia Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jak misio :) Z tymi odwiedzinami musimy trochę poczekać, mam stan przedazalny płuc, ledwo żyje :( Quote
annika Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Monika z Katowic napisał(a):[FONT=comic sans ms]Tak sobie pięknie śpię. :)[/FONT] http://images52.fotosik.pl/36/b4c15e76bc406c02gen.jpg uwielbiam taką słodycz:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 :sleep2:[FONT=comic sans ms]A tak sobie śpi kochana Tapinka (nawet książka Kavy Jej nie przeszkadza):[/FONT] Quote
dorobella Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pamiętacie Majkę ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/138853-!-PSY-j%C4%85-ROZSZARPI%C4%84-!4-lata-i-WR%C3%93CI%C5%81A-DO-SCHRONU Quote
Monika z Katowic Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='dorobella']Pamiętacie Majkę ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/138853-!-PSY-ją-ROZSZARPIĄ-!4-lata-i-WRÓCIŁA-DO-SCHRONU [FONT=comic sans ms] Szczerze mówiąc - nie pamiętam tej suni. Może dlatego, że od roku 2009 wspomogłam ogromną ilość dogomaniackich psów. Obecnie mam na Dogomanii pięć stałych deklaracji (dwie duże, trzy mniejsze). Parę razy w każdym miesiącu uczestniczę też w bazarkach. A przede wszystkim dwa własne, kochane psy-staruszki, wymagające stałej troski emocjonalnej i finansowej. [/FONT][FONT=comic sans ms]Niestety nie podejmę żadnego nowego zobowiązania.[/FONT] Quote
dorobella Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Laska ją olała, dlatego pies wrócił do schronu, a dodatkowo wyłudzała kasę , tylko na e-beaglach pousuwali posty. Quote
Monika z Katowic Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='dorobella']Laska ją olała, dlatego pies wrócił do schronu, a dodatkowo wyłudzała kasę , tylko na e-beaglach pousuwali posty. [FONT=comic sans ms]Bardzo, bardzo przykra historia. [/FONT]:( [FONT=comic sans ms]Kolejna oszustka, która skrzywdziła niewinnego, bezbronnego psa...[/FONT] :( Quote
Bjuta Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Rozkoszne te foty pościelowe! :) I Faktycznie Tapinia odmłodniała! Ma "lepszą" figurkę! :) :) Quote
Monika z Katowic Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Bjuta']Rozkoszne te foty pościelowe! :) I Faktycznie Tapinia odmłodniała! Ma "lepszą" figurkę! :) :) [FONT=comic sans ms]Witaj, kochana Bjutko, po wakacjach![/FONT]:multi: [FONT=comic sans ms]Nasza przedpołudniowa, sobotnia herbatka wciąż czeka na realizację! :)[/FONT] [FONT=comic sans ms]Zaproszenie jest nieustające![/FONT]:loveu: Quote
Recommended Posts