obraczus87 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Moniczko, wymiziaj Tapinke ode mnie :) i Fredzia również :loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) [COLOR=#ff00cc][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Kochane! Kochane Dziewczyny![/FONT][/SIZE]:multi: [SIZE=3][FONT=comic sans ms] Bjutko![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Myszo2![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Gosiaro![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Mysiu_![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Anniko![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Waldi481![/FONT][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][FONT=comic sans ms] Obraczus87![/FONT][/SIZE]:loveu: [SIZE=3][FONT=comic sans ms] Nie potrafię wyrazić, jak bardzo się cieszę, że odwiedzacie wątek nasz[SIZE=3][SIZE=3]ych[/SIZE] piesk[SIZE=3]ów[/SIZE] -[/SIZE] Tapink[SIZE=3]i[/SIZE] i Fredzia![/FONT][/SIZE]:multi: [SIZE=3][FONT=comic sans ms]:) Dzisiaj prezen[SIZE=3]t[/SIZE]u[SIZE=3]jem[/SIZE]y[SIZE=3]: [/SIZE][SIZE=4][FONT=book antiqua][B]"Tapinkowy komiks prawie kulinarny" [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]:)[/FONT][/SIZE][/B] [/COLOR][COLOR=#ee82ee] [/COLOR][IMG]http://img7.glitery.pl/dev7/0/114/779/0114779022.jpg[/IMG][COLOR=#ee82ee] [/COLOR] [IMG]http://img10.glitery.pl/dev10/0/114/778/0114778996.jpg[/IMG] [IMG]http://img4.glitery.pl/dev4/0/114/429/0114429452.jpg[/IMG] [IMG]http://img7.glitery.pl/dev7/0/114/362/0114362788.jpg[/IMG] Edited January 1, 2013 by Monika z Katowic Quote
Bjuta Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 O matko, ja chyba dokładnie tak robię, tylko jeszcze biorę sobie dokładkę... :( Ale przez chwilę jest fajnie! :) Quote
annika Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ty mi Monika powiedz gdzie Ty z tymi urwisami spacerujesz, że ja Was jeszcze nie spotkałam?:mad: Quote
Mysza2 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Tapiniu ty szczęściaro jedna :):):), a łakomczuch z Ciebie taki jak z mojej Sabci:):) Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) [FONT=comic sans ms]Tak! Tak! Tapinka to łakomczuch doskonały! :) Dzisiaj dostałam od moich uczniów[/FONT][FONT=comic sans ms] "słodki buk[SIZE=3]iet"[SIZE=3] urodzinowy. :) [/FONT][FONT=comic sans ms]Tapinka, od razu p[SIZE=3]o powrocie ze spaceru, postanowiła go zjeść. [/FONT]:crazyeye: [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms]Fredzio natomiast pozostał absolutnie obojętny na kwiatowo-cukierkowe łakocie.:) [/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT][FONT=comic sans ms] [/FONT] Edited December 10, 2012 by Monika z Katowic Quote
Gosiara Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Ja się Tapince nie dziwie sama bym wszamała taki bukiet:diabloti: Quote
obraczus87 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Moniczko, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin :) Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [FONT=comic sans ms]Obraczus87! :) Dziękuję pi[SIZE=3]ęknie! :) Gosiaro!:) Słodki bukiet już prawie zjedzony...[/FONT]:lol:[FONT=comic sans ms][SIZE=3][SIZE=3] W konsekwencji oba nasze psiaki straciły nim zainteresowanie. :) Oto fotograficzny dowód: [/FONT] Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Wszystkiego dobrego Monika!!! Rufus pozdrawia koleżankę i kolegę ze Śląska-łapa dla maleńkiej i uścisk dla psiego faceta! Elżbieta Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='waldi481']Wszystkiego dobrego Monika!!! Rufus pozdrawia koleżankę i kolegę ze Śląska-łapa dla maleńkiej i uścisk dla psiego faceta! Elżbieta [FONT=comic sans ms]Waldi481! Dziękuję! Dzi[SIZE=3]ękuję serdecznie! :) A mała Tapinka i duży Fredzio pozdrawiają pięknego Rufusa!:loveu::loveu:[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Mysza2']Wszystkiego co najlepsze Moniczko:):) [FONT=comic sans ms] Serdecznie dziękuję, kochana Myszo2![/FONT]:loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Przegapiłam urodziny!!! To ja też dołączam! Wora radości! :) :) Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Bjuta']Przegapiłam urodziny!!! To ja też dołączam! Wora radości! :) :) [FONT=comic sans ms]Serdecznie dziękuję, Bjutko!:Cool!: [SIZE=3][SIZE=3] Jak wszyscy przygotowujemy się do Bożego Narodzenia.[/FONT]:santagri: :tree1:[FONT=comic sans ms][SIZE=3]Oto świąteczne marzenia moich piesków: [/FONT] Quote
Mysza2 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Moniczce, Tapince i szystkim cioteczkom z tego wątku życzę zdrowych i spokojnych Świąt, jak najmniej bezdomnych biednych psiaków na drodze i w schroniskach, Twoim psiaczkom Moniko całych ton smacznych kostek po choinką:) Quote
annika Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Zdrowych, spokojnych Świąt Tobie i twoim najbliższym (tym czworonożnym w szczególności;) ):tree1: Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 (edited) [FONT=comic sans ms]Dziękujemy pięknie za życzenia[SIZE=3]! [/FONT]:santagri: [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Dla wszystkich moc świątecznych serdeczn[SIZE=3]o[SIZE=3]ści![/FONT]:santagri: [FONT=comic sans ms]Oto wigilijne dzieło mojego M[SIZE=3]ęża - kulebiak rosyjski. Udany eksperyment - psiakom też smakowało.[/FONT]:x-mas: [FONT=comic sans ms]Tapinka dostała prezent pod ch[SIZE=3]oinkę - czerwony, wełniany kubraczek, a Fredzio wędzone ucho.[/FONT]:x-mas: [FONT=comic sans ms]Ale Fredzio wyszedł na tym lepiej, bo przynajmniej si[SIZE=3]ę najadł, a kubraczek na Tapince jakoś nie leży[SIZE=3]... Wełniane ubranko zsuwa się (a na spacerze spadło [SIZE=3]z grzbieciku[SIZE=3] i splątało[SIZE=3] łapki).[/FONT]:p [FONT=comic sans ms]Obecnie Tapinka odpoczywa po Wigilii[SIZE=3], na której z zapałem zjadła swój opłatek oraz troszkę ps[SIZE=3]tr[SIZE=3]ąga i kulebiaka.[/FONT]:loveu: Edited December 24, 2012 by Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [FONT=comic sans ms]Kochana Tapi tak czekała na świątecznych gości.[/FONT]:loveu: [FONT=comic sans ms]Kiedy goście przybyli "głaskom" nie było końca![/FONT]:multi: [FONT=comic sans ms] Reakcja na pojawienie się poczęstunku była prawidłowa[SIZE=3]. [/FONT]:lol:[FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Na koniec odbyło się rodzinne przymierzanie zimowej czapki. [/FONT]:) Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) [FONT=comic sans ms][SIZE=3]Na[SIZE=3]jserdeczniejsze buziaki sylwestrowe dla całego grona naszych kochanych dogomaniackich Przyjaciół. [/FONT]:BIG: [FONT=comic sans ms]U nas, już od wczesnego popołudnia, [SIZE=3]głośno od wystrzałów, więc czujemy się, jak na wojnie... Siedzimy sobie rodzinnie, jedząc wspólnie ciasto drożdżowe z owocami i kruszonką, czyli najnowsze dzieło mojego Męża, który po czterdziestce zaczął "kucharzyć i piekarzyć" z dobrym skutkiem:[/FONT]:cool2: [FONT=comic sans ms]Przez cały dzień nasza biedna Tapisia trzęsła si[SIZE=3]ę, jak osika i wszędzie za [SIZE=3]nami chodził[SIZE=3][SIZE=3]a. [/FONT]:shake: [FONT=comic sans ms][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]A Fredzio siedzi[SIZE=3]ał pod łóżkiem i nie było mowy o zrobieniu [SIZE=3]Mu jakiejkolwiek fotki[/FONT].:shake: [FONT=comic sans ms][SIZE=3][SIZE=3]Około 20.00 Tapi i Fredzio, zamiast szampana, dostali płynny "Butomidor" w pasztecie w[SIZE=3]ędzonym. [/FONT][FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=3] Dzięki temu Tapinka położyła się i troszkę wyluzowała, a Fredzio zasnął. [/FONT]:sleep2: Edited December 31, 2012 by Monika z Katowic Quote
Mysza2 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Moniczko:):) Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) [quote name='Mysza2']Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Moniczko:):) :BIG: [FONT=comic sans ms]Najpiękniej dziękujemy i wzajemnie życzymy wszelkiej pomyślności kochana!!![/FONT]:BIG: [FONT=comic sans ms][SIZE=3]-------------------------------------------------------------------------------------------------- Fotk[SIZE=3]i wyjątkowe, bo zrobione zaraz po północy - tak relaksująco działa "Butomidor". [/FONT]:beerchug: Edited December 31, 2012 by Monika z Katowic dodanie wyjątkowych zdjęć Quote
Recommended Posts