monika55 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zira ma ok 3 lat. Oddana do schroniska przez "panią" Adoptowana, znów wróciła. Nie wiem dlaczego bo to przekochana sunia. http://youtu.be/Pe6m6pj8EKo Quote
shanti Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zira to zaprzeczenie wszystkich złych mitów o astach. Sterylka za minimum miesiąc bo niestety jest około 3 tygodnie po cieczce. Quote
monika55 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Ona teraz za dobrze wygląda, co będzie po sterylce? Z krówci krówsko się zrobi.:evil_lol: Quote
monika55 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dałam ją na FB - bullową stronę. Gdzie jeszcze należy? Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wstawiona na ogólny temat bullowatych do adopcji Quote
shanti Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dziękujemy! Cóż, Krówcia jeść kocha więc sobie dobrze wygląda.:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nie wiem czy chcecie by założyć jej wątki na astowych forach ?? Quote
shanti Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Alicjo, wszędzie gdzie się da. Ta bidula jak na razie szczęścia nie miała. Wiesz czyja ona była? Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 shanti napisał(a):Alicjo, wszędzie gdzie się da. Ta bidula jak na razie szczęścia nie miała. Wiesz czyja ona była? podejrzewam ....i aż mnie nosi z tego powodu czy to pani:roll: A. ?? założę jej wątki , wrzucę za chwilkę linki Quote
Alicja Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6660 http://www.staffik**********/fundacje-adopcje-pomoc-rescue-lost-dogs,117/slask-schronisko-amstaffka-zira-tak-bardzo-chce-do-domu,3799.html#145347 http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewtopic.php?p=273255#273255 Quote
monika55 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dzięki. U niej więcej astów się przewinęło. A Zira to naprawdę cudna sunia. Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Na niebieskim pytają czy Ador nadal domu szuka ( wydawało mi się ze do domku miał iść )oraz o bąbelki na skórze Zirki na boczku Quote
monika55 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ador już jakiś czas w domku. A te bąbelki to nie wiem. Jak głaskałam to nic nie czułam. Pewnie shanti coś będzie wiedzieć. Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Poczekamy co Shanti napisze , myslę że mogły to być komarzyska Quote
shanti Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Tak przypuszczaliśmy że komary. Jest ich tam w cholerę. Zira w dodatku się drapie, bo ją to swędzi i niestety robią się strupki. Bartek wspomniał ostatnio że może to być alergia pokarmowa. Zira i dieta? To byłaby dla niej masakra :shake: Na razie kombinuiemy. Quote
Alicja Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 shanti napisał(a):Tak przypuszczaliśmy że komary. Jest ich tam w cholerę. Zira w dodatku się drapie, bo ją to swędzi i niestety robią się strupki. Bartek wspomniał ostatnio że może to być alergia pokarmowa. Zira i dieta? To byłaby dla niej masakra :shake: Na razie kombinuiemy. dała by rade z dietą A psiaki dostają suche czy gotowane ?? Quote
shanti Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sucha karma rozmoczona w wywarze mięsnym + mięcho. Fakt, że czasem więcej wołowiny, czasem drobiu i wieprzowina też. Mogę spróbować przerzucić ją na dietę. Mam chyba jeszcze trochę RC na problemy skórne. Lepszy byłby intestinal, ale to szczyt marzeń :roll: Poszperam w moich zapasach schroniskowych, może purina lamb&rice. Quote
szafra Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mećka to cudna sunia i tak bardzo kocha ludzi. Smutno patrzy zza krat ! :-( Quote
kkasiiiar Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Piękna!!! trzymam kciuki zeby sie znalazl dobry domek !!!! Quote
Alicja Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 :lol: mećka Monika widziała dziś mojego Ozzulka i powiedziała że jest szczupły w porównaniu z Zirką ....szkoda ze tego p.Bartek nie słyszał :lol: bo dokucza Ozzulkowi że jest grubasem :) Quote
shanti Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mećka od dziś na diecie. Dostała eukanubę na problemy skórne i do tego pół opakowania wapna dla psów w proszku. Zobaczymy. Taaa, gruba jest. Nie wyobrażam sobie jej po sterylce :roll: Quote
fioneczka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 cudowne psisko !!! oby po sterylce szybko swój kącik znalazła Quote
Recommended Posts