Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shanti napisał(a):
Alicjo, wszędzie gdzie się da. Ta bidula jak na razie szczęścia nie miała. Wiesz czyja ona była?

podejrzewam ....i aż mnie nosi z tego powodu czy to pani:roll: A. ??

założę jej wątki , wrzucę za chwilkę linki

Posted

Tak przypuszczaliśmy że komary. Jest ich tam w cholerę. Zira w dodatku się drapie, bo ją to swędzi i niestety robią się strupki. Bartek wspomniał ostatnio że może to być alergia pokarmowa. Zira i dieta? To byłaby dla niej masakra :shake: Na razie kombinuiemy.

Posted

shanti napisał(a):
Tak przypuszczaliśmy że komary. Jest ich tam w cholerę. Zira w dodatku się drapie, bo ją to swędzi i niestety robią się strupki. Bartek wspomniał ostatnio że może to być alergia pokarmowa. Zira i dieta? To byłaby dla niej masakra :shake: Na razie kombinuiemy.

dała by rade z dietą
A psiaki dostają suche czy gotowane ??

Posted

Sucha karma rozmoczona w wywarze mięsnym + mięcho. Fakt, że czasem więcej wołowiny, czasem drobiu i wieprzowina też.
Mogę spróbować przerzucić ją na dietę. Mam chyba jeszcze trochę RC na problemy skórne. Lepszy byłby intestinal, ale to szczyt marzeń :roll: Poszperam w moich zapasach schroniskowych, może purina lamb&rice.

Posted

:lol: mećka

Monika widziała dziś mojego Ozzulka i powiedziała że jest szczupły w porównaniu z Zirką ....szkoda ze tego p.Bartek nie słyszał :lol: bo dokucza Ozzulkowi że jest grubasem :)

Posted

Mećka od dziś na diecie. Dostała eukanubę na problemy skórne i do tego pół opakowania wapna dla psów w proszku. Zobaczymy.

Taaa, gruba jest. Nie wyobrażam sobie jej po sterylce :roll: