Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc jaki w końcu jest stan prawny i sytuacja Ziry ?? Chyba , skoro temat jest założony , powinno się informować do końca , a jeśli nie to na 2gi raz nie zakładajcie tematów.

Posted

Informacja już była. Nic się nie zmieniło.

[QUOTE]Ciotki, sytuacja Ziry jest skomplikowana. Odezwała się jej pierwsza "właścicielka". Dużo by pisać, to cała historia i nie na publiczne forum.
Na dzień dzisiejszy oficjalnie Zira jest [U][B]adoptowana[/B][/U] i ta "pani" musi, jeśli chce wystąpić na drogę sądową, kosztowną, długą i żmudną mam nadzieję.
Bardzo proszę o nie komentowanie tu na wątku tej sytuacji.

[B][U]Zira ma dom, ogłoszenia nie są już jej potrzebne, dziękujemy za dobre chęci i
apelujemy dla dobra Ziry o ciszę na wątku i odrobinę zaufania do nas.
[/U][/B][/QUOTE]

Zira jest w DS. Jej była "pani" jeśli chce, może dochodzić sądownie praw do niej.

Chodzi mi o zmianę tytułu, bo stoi jak byk że wróciła, a jest w domu. Wydawało mi się że tytuły się aktualizuje. :hmmmm:
Monika ma urwanie głowy przy połamanej sznupce, chciałam jej przypomnieć o tym watku.

Posted

Napisz do moda to zmieni tytuł .

była pani :roll: to wogóle jakaś dziwna osoba :roll: na niebieskim forum zadałam jej pytania bo ,,robi tam za cierpiętnicę i oszukaną ,, ale nie raczył na nie odpowiedziec bo powiedzmy ze są dla niej niewygodne