AniaGucio Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Znaczy się jesteś "kobietą nowoczesną"? ;) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 AniaGucio napisał(a):Znaczy się jesteś "kobietą nowoczesną"? ;) raczej leniwą :oops: Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No to ufff ;) Damian się ze mnie zawsze śmieje, że jak one zaczynają rzygać, to mnie najbardziej martwi, że będę musiała dotować, zamiast zdrowie psów ;) Quote
AniaGucio Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):raczej leniwą :oops: Spoko, nie tylko Ty :) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):No to ufff ;) Damian się ze mnie zawsze śmieje, że jak one zaczynają rzygać, to mnie najbardziej martwi, że będę musiała dotować, zamiast zdrowie psów ;) no ufff oby już nie było rzyganka bo dziś prałam większość kocyków, legowiska dwa - a i tak gdzieś mi jeszcze podśmiarduje i nie mogę zlokalizować :shock: a Remik czuje się coraz lepiej - zaczyna mi koty molestować :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):Czemu on się Remik nazywa? ;> bo tak :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):Nie lubisz go, co? :lol: nie marudź marudna babo Quote
zerduszko Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):nie marudź marudna babo Mam zły dzień, gdzieś muszę wylać żółć. Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):Mam zły dzień, gdzieś muszę wylać żółć. no... toś trafiła - dopiero pisałam, że dom mi żółcią śmierdzi to dawaj jeszcze swoją :loveu: Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A ja lubię gotować i to w dużych ilościach, ale nie lubię potem sprzątać. Miałam zapytać kto to Remik:roll:...ale nie musicie odpowiadać już wiem:p A pod łóżkiem patrzyłaś?Z tym , że tam pewnie słabo widać, więc lepiej pomacać:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 wilczy zew napisał(a):przecież są latarki nooo w sklepach na przykład są... ja dopiero staram się kupić - na bazarku :errrr: wieści aktualne - Remik stara się ze wszystkich sił mnie zagazować :mdleje: Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):nooo w sklepach na przykład są... ja dopiero staram się kupić - na bazarku :errrr: wieści aktualne - Remik stara się ze wszystkich sił mnie zagazować :mdleje: Oj tam z takiej małej dupki...podesłać Ci Mentora, ten to dopiero potrafi ;) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 ooo nie nie dziękuję - z małej dupki jest wystarczająco smrodku :D Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 wilczy zew napisał(a):Waszka kup maskę przeciwgazową ale nie spotkałam nigdzie na bazarku :lol: a ja ostatnio głównie tam się zaopatruję Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):ale nie spotkałam nigdzie na bazarku :lol: a ja ostatnio głównie tam się zaopatruję Była kiedyś, ale jakaś wybrakowana Quote
wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 malawaszka napisał(a):ale nie spotkałam nigdzie na bazarku :lol: a ja ostatnio głównie tam się zaopatruję na allegro są Quote
anita_happy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Remiki to fajne chlopaki, ale pierdy mają mocnee - to prawda..hahahahha mój brat to REMIK = remigiusz :) to się tak mowi u nas na wsi, ze: Prawdziwy chlopak to musi sobie tak pierdnąć, że mu sie potem tydzien jajka bujają!!! a Remik-sznupek wie, ze do kastracji go malawaszka szykuje to SE chlopak popierduje i buja jajkami:P Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 buuahahaha anita :roflt: no to ubawiona udaję się na spoczynek, a Remik niech se buja :roflt: Quote
anita_happy Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 no to ma chłopak jaja JAK się buja, a jaja nie:P DOBREJ nocy :) Quote
Recommended Posts