Olga132 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3492/medarrk4.jpg[/IMG] [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/4946/medar1hv2.jpg[/IMG] [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/4018/medar2zv4.jpg[/IMG] Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To niby Medar? Czy niby Czarok...bo się zagapiłam :roll: Quote
larysa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [quote name='Czarodziejka']To niby Medar? Czy niby Czarok...bo się zagapiłam :roll:[/quote] Naprawdę nie poznajesz Wspaniałego Pana M? Quote
Gagasia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Medar jest piękny....Tak samo piekny jak moja Czarok:) Quote
Czarodziejka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tak wspaniale się prezentuje :loveu: Rónie wspaniale jak Czarok, więc się miałam prawo nieco machnąć w ocenie :evil_lol: Wielki chłopak z niego :) Quote
Gagasia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mam pytanie do właścicieli śliniących się psów- jak spieracie ślinę?Może pytanie dość dziwne, ale.... ja mam z tym spory problem. Ślina CZarok nawet po praniu jest widoczna w postaci białych nalotów. Pozdrawiam:) Quote
ANETTTA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ZDJĘCIA ZDJĘCIAMI ALE JAK JEGO ZDRÓWKO GAGASIU ja ze slina mojego psiaka nie mam problemu spiera sie ale tez mój Dragon sie az tak bardzo nie slini powiedziałabym ze bardzo bardzo mało Quote
Bushak Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Gagasiu, ja również nie mam z tym problemu. Tajfun akurat ślini się dość mocno, ale po wypraniu rzeczy w pralce po "glutkach" nie ma śladu :roll: Może proszek do prania trzeba zmienić? :razz: Bo nie mam pojęcia, czemu to nie schodzi... Quote
Olga132 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie wiem czy wiecie ale[FONT=Arial][I] redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt.[/I] [/FONT] Emir została nominowana do tej nagrody. Zapraszam Was do głosowania na nią: [FONT=Arial]Aby oddać swój głos, wystarczy wysłać pod numer 7238 SMS o treści: [COLOR=navy][B]MP SERCE 8[/B][/COLOR]; koszt SMS-a to 2 zł (2,44 zł z VAT). [/FONT] Quote
Gagasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Olga132']Nie wiem czy wiecie ale[FONT=Arial][I] redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt.[/I] [/FONT] Emir została nominowana do tej nagrody. Zapraszam Was do głosowania na nią: [FONT=Arial]Aby oddać swój głos, wystarczy wysłać pod numer 7238 SMS o treści: [COLOR=navy][B]MP SERCE 8[/B][/COLOR]; koszt SMS-a to 2 zł (2,44 zł z VAT). [/FONT][/QUOTE] To wysyłamy.:):):) Quote
ANETTTA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a ja pytam dalej co z mederkiem??? sms wysłany !!!!!! 1% przekaze w kwietniu.... pozdrawiam Quote
Gagasia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='ANETTTA']a ja pytam dalej co z mederkiem??? sms wysłany !!!!!! 1% przekaze w kwietniu.... pozdrawiam[/QUOTE] Z tego co wiem, ktoś go chce wziąć, ale nie wiadomo jak to będzie. Quote
Czarodziejka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='Gagasia']Z tego co wiem, ktoś go chce wziąć, ale nie wiadomo jak to będzie.[/quote] Nie ktoś, tylko wiarygodna, sprawdzona przez Emir dogomanka :mad: I nie powiem kto, bo tajemnica zawodowa ;) Quote
Bushak Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No jakież miłe wieści :loveu: Bardzo się cieszę, że i Czarok, i Medar mają dobre domki :multi: I na psiaki aż miło się teraz patrzy - Czarok to prawdziwa dama, a z Medarkiem też już o niebo lepiej (chociaż wciąż z niego chudziaczek) ;) Piękności z nich :loveu: Quote
Gagasia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czarok przybiera na wadze aż miło popatrzeć. A pieszczocha z niej straszna. Kochana psina:). Quote
ANETTTA Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 to meder wkońcu ma juz nowy dom czy nie bo czytam to forum i sama nie wiem jak to jest ..... czekam na odp Quote
Gagasia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='ANETTTA']to meder wkońcu ma juz nowy dom czy nie bo czytam to forum i sama nie wiem jak to jest ..... czekam na odp[/QUOTE] Wydaje mi się, że jeszcze jest u Emir, ale wkrótce ktoś ma go wziąc. Ja też do końca nie wiem jak to z nim jest.Ale... Mam nadzieję, że ktoś go wkrótce weżmie. Quote
ANETTTA Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 No To Czekamy Na Wieści ............dalsze Jego Losy ..... Quote
allcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 powracajac do sliny Gagasia- ja tez mialam problem ze slina- najgorzej na czarnych rzeczach-i coz poprostu bralam zmywaczek i te plamki traktowalam kazda indywidualnie i z osobna-:mad: :lol: taki urok beniow:loveu: Quote
Czarodziejka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ............może założyć Czarok uroczy śliniaczek? Quote
ANETTTA Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ALLCIA twój benek jest piękny podszepnijcie jak sie kleja fotkę pod nickiem ??? Quote
Czarodziejka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Trzeba kliknąć w panel użytkownika, edytuj avatar i wkleić fotę z komputera, albo link do niej jeśli przez www ;) Quote
allcia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 anetta to Ona/ niestety juz na teczowym moscie :-( / ale na pewno juz niebawem stworzymy domek kolejnemu Beniowi ;) to kochane psy! Quote
Recommended Posts