Asia_Rawicz Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dorobiłam jeszcze małemu 30 ogłoszeń, ale przy kopiowaniu linków wysiadł mi internet i cała wiadomość się usunęła. Mam nadzieję, że piesek szybciutko znajdzie domek. Quote
snuszak Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Łatka dostała zastrzyk i na dziś mamy tabletki przeciwbólowe i zapalne widać jednak, że dziś jest już dużo lepiej, gdyby do jutra wieczorem nie przestała kuleć ponowna wizyta. Co do Ciapka to został dziś z Pako sam na 4,5 godziny w domu, no i spały sobie chłopaki grzecznie. Myślę, że tymczasu nowego nie szukajmy, mam już opracowaną logistykę by z Łatką nie wchodziły sobie w drogę, szkoda mi tylko że staruszka się trochę stresuje ale jakoś damy radę. W nocy Ciapek śpi ze mną w pokoju a Łatka z bratem. Jej posłanie z salonu wylądowało na szafkach w kuchni więc Łatka w dzień śpi pod sufitem :) a jak wypuszczam ją na dwór to biegnie za płot do rodziny tam ma na zadaszonym balkonie leżak a na nim poduszkę, którą jej zaniosłam i tam sobie siedzi. Tylko nawet jak Ciapka nie ma na ogrodzie to na zawołanie nie chce przyjść, bo się boi. Więc chodzę po nią i noszę na rękach jak na hrabiankę przystało. Quote
supergoga Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Biedna Łatka, tak mi smutno. Niech ten gagatek szybko do domu wędruje. Przeproś Łatke od nas. Dziekuję Kasiu! Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dzisiaj byłam z Kasią, Ciapkiem, Pakusem i moją Dunką na długim spacerze. Muszę Wam powiedzieć, że Ciapkowaty jest świetny! Zwłaszcza mojej Duni bardzo się podobał, ale chłopak był niewzruszony jej końskimi zalotami ;) I teraz jak tak patrze na te zdjęcia to uświadamiam sobie, że znam jack russel terrierkę, która jest do Ciapka bardzo podobna :) I jest młodziakiem, mówiłyśmy z Kasią, że ma ok. 2 lata - zęby ma piękne, zupelnie bez kamienia (wiem, bo zrobilam mu zdjecie gdy ziewał ;-) ). Quote
supergoga Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 A jakieś zdjęcia wstawisz? Prosimy - takie piekne robisz fotki. A widxziałąś karteczki w sklepiku Animalii, na stronie? Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='supergoga']A jakieś zdjęcia wstawisz? Prosimy - takie piekne robisz fotki.[/QUOTE] Dziękuję ! :oops: ;) Zdjęcia właśnie skończyłam zmniejszać, niektóre są wyjątkowo cudne (bo model jest cudny !) :) zaraz sami się przekonacie, tylko je wrzucę na picasę i zaraz podam linka. [quote]A widxziałąś karteczki w sklepiku Animalii, na stronie?[/QUOTE] Tak, widziałam, bardzo się cieszę ! Mam nadzieję, że się będą sprzedawać :) To może od razu zrobimy reklamę sklepiku ;) : [url]http://www.animalia.sklepna5.pl/[/url] Quote
supergoga Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ja chciałam mieć taki banerek sklepikowy ale nie umiem. kto pomoże? Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 mogę coś stworzyć, nie ma problemu. Tylko jaki wymiar ? Quote
supergoga Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Taki podłużny żebym regulaminu nie naruszyła, może jak ma Zuzia wyżej o naszym 1 procencie. Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Uwaga, idą [B]zdjęcia Ciapka[/B] : [U][url]https://picasaweb.google.com/HaniaEdi/CiapekPiesDoAdopcji[/url][/U][URL="https://picasaweb.google.com/HaniaEdi/2011_09_13"][/URL] Quote
supergoga Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Mówiłam, że cudo fotki robisz. Mogę? Mogę je do ogłoszeń wziąć? Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='supergoga']Mówiłam, że cudo fotki robisz. Mogę? Mogę je do ogłoszeń wziąć?[/QUOTE] Jasna sprawa. Po to były robione ;) Quote
snuszak Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 aaaaa są bardzo dziękuję! no i jutro Ciapek ma kolejny spacer z Dunką :):) Quote
eduso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='snuszkak'] no i jutro Ciapek ma kolejny spacer z Dunką :):)[/QUOTE] Dunka już robi się na bóstwo ...:gent: Quote
snuszak Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 to ja skradnę jakieś fotki na facebooka bo ostatnio przez niego Sonia znalazła domek ;) są świetne Quote
ania z poznania Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jak cudownie tutaj wyszedł!!!! [url]https://lh4.googleusercontent.com/-iyzfZ3vohi0/Tm-Qc9xFTyI/AAAAAAAAFQE/88HZ2O1UML0/8.JPG[/url] Quote
snuszak Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ktoś chętny na wizytę os. B. Śmiałego? Quote
Asia_Rawicz Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='snuszkak']ktoś chętny na wizytę os. B. Śmiałego?[/QUOTE] Czyżby był jakiś domek zainteresowany Ciapkiem?? Quote
supergoga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Pisz do Anetu i JUli, mieszkaja blisko. Quote
What May NN Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='snuszkak']ktoś chętny na wizytę os. B. Śmiałego?[/QUOTE] mogę podjechać w przyszłym tygodniu! blisko mam, a może Ajula się ze mną wybierze? Quote
supergoga Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Haha - razem pisałyśmy a ja właśnie Was podałam Kasi na tacy!!! Quote
Ajula Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='What May NN']mogę podjechać w przyszłym tygodniu! blisko mam, a może Ajula się ze mną wybierze?[/QUOTE] we wtorek nie mogę, w inne dni raczej mogę, ale wieczorem Quote
snuszak Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ok dzięki, teraz czekam na rozwianie moich wątpliwości bo małe kwiatki mi się pojawiły przy drążeniu tematu więc nie wiem poczekamy i zobaczymy Quote
Recommended Posts