savahna Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 To Kreciorek dzisiaj poszaleje. Kaja pojechała, to żadne zasady nie obowiązuja. Żeby kumpli tylko nie za[prosił....:diabloti: Quote
Casablanca Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Drzagodha']Tak! Zbierajmy na brzoskwinki :evil_lol: Ja się mogę podzielić jeszcze włoskimi orzechami, moje psy mają na ich punkcie bzika ;)[/QUOTE] :D Mogę zrobić bazareczek cegiełkowy. Tylko poproszę kaja69 o dane do przelewów-żeby kaska od razu do Niej na brzoskwinki leciała ;) Quote
ataK Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Casablanca']:D Mogę zrobić bazareczek cegiełkowy. Tylko poproszę kaja69 o dane do przelewów-żeby kaska od razu do Niej na brzoskwinki leciała ;)[/QUOTE] Świetny pomysł :) Quote
kaja69 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='savahna']To Kreciorek dzisiaj poszaleje. Kaja pojechała, to żadne zasady nie obowiązuja. Żeby kumpli tylko nie za[prosił....:diabloti:[/QUOTE] A właśnie,że nie było zadnej imprezki ,hi hi podobno jak wyjeżdżam,psiaki sa niebywale grzeczne :) wyglada na to,że właśnie jak ja jestem to zadne zasady nie obowiązuja a dopiero jak wyjeżdzam przypominaja sobie wszystkie nauki :) [quote name='Casablanca']:D Mogę zrobić bazareczek cegiełkowy. Tylko poproszę kaja69 o dane do przelewów-żeby kaska od razu do Niej na brzoskwinki leciała ;)[/QUOTE] zgadzam sie z atką :) tymbardziej,ze moje brzoskwinki sie skończyły:shake: Quote
Casablanca Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='kaja69']A właśnie,że nie było zadnej imprezki ,hi hi podobno jak wyjeżdżam,psiaki sa niebywale grzeczne :) wyglada na to,że właśnie jak ja jestem to zadne zasady nie obowiązuja a dopiero jak wyjeżdzam przypominaja sobie wszystkie nauki :) zgadzam sie z atką :) tymbardziej,ze moje brzoskwinki sie skończyły:shake:[/QUOTE] Pewnie nikt nie chce na pieski kablować :D i razem z nimi imprezuje :evil_lol: Czyli mogłoby być odrazu na Twoje konto? Bo ja niestety konta nie posiadam :shake: Jeśli tak, to zaraz się zabiorę do robienia brzoskwiniowego bazarku ;) Quote
kaja69 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='Casablanca']Pewnie nikt nie chce na pieski kablować :D i razem z nimi imprezuje :evil_lol: Czyli mogłoby być odrazu na Twoje konto? [/QUOTE] No popatrz ...na to nie wpadłam,ze to może jakis pakt jest zawarty:crazyeye: moze faktycznie...dom jak po spaleniu zawsze wygląda...więc moze faktycznie imprezuja wszyscy:angryy: Oczywiście,ze moze byc moje konto :) Quote
Qeeriefire Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek cegiełkowy, podoszenie mile widziane :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/215121-Nakarm-psiaka-daj-p%C4%85taka-i-przy%C5%82%C4%85cz-sie-do-zakupu-bud-!?p=17689772#post17689772[/url] Quote
Casablanca Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='kaja69']No popatrz ...na to nie wpadłam,ze to może jakis pakt jest zawarty:crazyeye: moze faktycznie...dom jak po spaleniu zawsze wygląda...więc moze faktycznie imprezuja wszyscy:angryy: Oczywiście,ze moze byc moje konto :)[/QUOTE] Hehe :D No to sobie imprezkę robią aż brzoskwinie z drzew lecą :D Quote
ataK Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zajrzyjcie, proszę, na bazarek dla moich tymczasików :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/215167-Dla-dziecka-psa-domu-i-cioteczek-na-moje-tymczasiki-do-7.X[/url] Quote
Casablanca Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Brzoskwiniowe cegiełki na Krecika :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215183-BRZOSKWINIOWE-cegiełki-na-Krecika-do-22.10.2011?p=17698765#post17698765[/URL] Quote
wawer Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kaju, nadal nie wiem, gdzie przelać te 50 zł z bazarku. Nie odpowiedziałaś na maila, nie wiem, co robić :(. Quote
kaja69 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 wawerku,masz wszystko na pw :) tylko nie bij:modla::modla::modla: Quote
ewu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Hej Kreciku cudny:)) Wróciłam z podróży i zaglądam co u ciebie skarbie. Buziaki, śpij słodko :))) Quote
wawer Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='wawer']Kaju, nadal nie wiem, gdzie przelać te 50 zł z bazarku. Nie odpowiedziałaś na maila, nie wiem, co robić :(.[/QUOTE] [quote name='kaja69']wawerku,masz wszystko na pw :) tylko nie bij:modla::modla::modla:[/QUOTE] Nie biję :):):), bo i za co? Cioteczki, Kaja postanowiła przekazać utarg z bazarku na rzecz drugiego, tego ślepego Krecika :multi::loveu::multi: z wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211803-Ślepy-czarny-Krecik...-Ma-szansę-na-hotelik-jednak-nie-ma-pieniążków.Dołóż-choć-5zł[/URL]. Bardzo dziękuje Kret Kretowi za ten serdeczny dar, a ja się przyłączam! Quote
kaja69 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='ewu']Hej Kreciku cudny:)) Wróciłam z podróży i zaglądam co u ciebie skarbie. Buziaki, śpij słodko :)))[/QUOTE] A witamy z podróży,wędrowcze :) [quote name='wawer']Nie biję :):):), bo i za co? Cioteczki, Kaja postanowiła przekazać utarg z bazarku na rzecz drugiego, tego ślepego Krecika :multi::loveu::multi: z wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211803-Ślepy-czarny-Krecik...-Ma-szansę-na-hotelik-jednak-nie-ma-pieniążków.Dołóż-choć-5zł[/URL]. Bardzo dziękuje Kret Kretowi za ten serdeczny dar, a ja się przyłączam![/QUOTE] Łoj tam,łoj tam...:) najważniejsze ,że bić nie będziesz :) Quote
ataK Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kaja, jesteś WIELKA... Czapki z głów :modla: Quote
kaja69 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='ataK']Kaja, jesteś WIELKA... Czapki z głów :modla:[/QUOTE] atko,164 cm wzrostu ,lekka nadwaga i od razu wielka...jeszcze troszkę się odchudzę i moze będę normalna :) Quote
Casablanca Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='kaja69']atko,164 cm wzrostu ,lekka nadwaga i od razu wielka...jeszcze troszkę się odchudzę i moze będę normalna :)[/QUOTE] Hehehe :) [COLOR=white]<znaki>[/COLOR] Quote
ataK Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='kaja69']atko,164 cm wzrostu ,lekka nadwaga i od razu wielka...jeszcze troszkę się odchudzę i [B]moze będę normalna [/B]:)[/QUOTE] Że jaka proszę??? Quote
kaja69 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='ataK']Że jaka proszę???[/QUOTE] no co?! normalna...juz pewnie za późno,co??? Quote
ataK Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='kaja69']no co?! normalna...juz pewnie za późno,co???[/QUOTE] Chyba jednak za późno... Ale tak z ręką na sercu, to spotkałaś na dogo kogoś całkiem normalnego? ;) Quote
savahna Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 A co to w ogóle znaczy:"normalny"?:razz: Quote
ataK Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 No właśnie... Tego chyba nikt nie wie... Każdy ma kota albo parę ;) Quote
kaja69 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Dokładnie atko :) A Krecio ma sie dobrze...apetycik dopisuje,chęć walki z innymi nie minęła...narazie łapki stanęły na etapie podnoszenia doopki podczas picia i nic do przodu :( Quote
Recommended Posts