Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Oj trzyma...Płotek przybrał na wadze na zimę-zrobił sie znowu kwadratowy.....ojjj czeka nas odchudzanie:) Sierść ma grubą, na noc zakopuje się w budzie - grzeje Ibiska:) Dzięki za ogłoszenia!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Za hotel Płotasa za styczeń-350zł. Cena już bez karmy. Płotek jest kochany, zrobił sie taki zabawowy i chetny na głaskanie. Biega jak szalony po tych zaspach:) Quote
agat21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Za hotel Płotasa za styczeń-350zł. Cena już bez karmy. Płotek jest kochany, zrobił sie taki zabawowy i chetny na głaskanie. Biega jak szalony po tych zaspach:) Morda kochana, dobrze, że mu nie zimno :multi: Zaraz przelewam moją dolę. Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Prawdziwy sportowiec się robi z naszego Płoteczka :) Widocznie woli sporty zimowe :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 U nas nudów nie ma...dziś nowa historia. Pora karmienia drugiego, wypuszczam Płotasa i Ibisa, sprzatam kojec , miski czyszczę-Ibis nie odstepuje mnie na krok, no bo jedzonko:) Płotas sobie biega koło nas. Nakładam jeść i wołam -Połotas choć...ale Płotas nie idzie...co gorsze-nie ma go . Wołam , wzięłam Kumpla na smycz i poszlismy szukać po krzakach ...mineło może z 5 minut-leci Płotas, ale nie sam... Ma coś w buzi szarego...myślę sobie pewnie ma przepiórkę-cholernik jeden upolował, ale nic wracamy zamykam Kumpela i Wołam Płotka. Przychodzi i co mi zrzuca pod nogi???? Głowę Sarny!!!!!!!!!!!!! Nogi mi sie ugięły, zamknęłam go-oczywiście wycałowałam jaki to wspaniały,że wrócił... Jutro czeka mnie chodzenie po parowie, musze zobaczyc skąd on to wziął-mozliwe,że ktos polował-trzeba sprawdzic czy są wnyki...wkurzyłam się. Jutro też powiadomię leśniczego . A Płotas bohater,że przyniósł aby pokazać ,że cos się złego dzieje...czy brzydal chciał sobie cos przynieśc na deser? Co wybieracie:) Quote
Pianka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Moze sam ją upolował. Wcale bym sie nie zdziwiła. Płotek co ty wyrabiasz :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie nie-wykluczam tą możliwość- inaczej ja bym go upolowała:) Głowa nie była świeża, a wiem ,że kłusownicy po upolowaniu zwierzaka odcinają głowe i wnetrznosci pozostawiają...a poza tym w 5 minut by tego nie zrobił-mam nadzieję...., bym zresztą chyba słyszała jak sarenka woła o pomoc...o czym ja tu gadam:) Ale od jutra Płotas tylko na smyczy, bo jak gdzieś wnyki są to nie ma co ryzykować. Quote
Pianka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 A skoro nie była świeża to dobrze. Płotuś niewinny :) hehe to obstawiam opcje, ze się przyszedł pożalić jak to źli ludzie traktują zwierzaki. Quote
maarit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Z tymi kłusownikami to nie ma żartów. U nas tez jest dużo sieci pozastawiane i raz mi się pies "uwiazał" - dobrze że go widziałam. Ludzie to już serc nie mają.... Quote
agat21 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Płotuś chciał na pewno pokazać, że coś złego w okolicy się dzieje.. kłusowników własnoręcznie bym ukatrupiła najpierw urywając im ja..ca, żeby dłużej cierpieli !! Quote
Pianka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wpłaty 10 zł- agat21 15 zł- Magdalena 50 zł- ketunia 10 zł- Lu_gosiak 100 zł- Leyla Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Płotula -chodzi teraz na lince bidak :) Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Płotek czeka z nadzieją na stały domek! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Rozliczenie hotel luty- 350zł. O Płotasa nikt nie pyta ... Quote
Pianka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Płotaś to juz dawno powinien mieć dom, przeciez jest prawie bez wad. eh... wpłaty 15 zł- Magdalena 60 zł- Monika z Katowic 10 zł- Lu_Gosiak 100 zł- leyla Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Miałam telefon o Płotka, mieszkanie w bloku-ale kot tam jest...szkoda , bo Pani wydawała sie bardzo sympatyczna. Zaproponowałam jej innego psiaka, ciekawe czy sie odezwie. Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wiosną Płotek znajdzie swój wyśniony domek! :) Zobaczycie:) Quote
maarit Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Szkoda z tym domkiem ale miło p[rzeczytać że chociaż szansa była :) Quote
kaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dzwoniła Pani w sprawie Płotka, ale z Katowic, ma się Aniu z Tobą skontaktować . Quote
Recommended Posts