Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Za hotel Płotasa za styczeń-350zł.
Cena już bez karmy.

Płotek jest kochany, zrobił sie taki zabawowy i chetny na głaskanie. Biega jak szalony po tych zaspach:)

Morda kochana, dobrze, że mu nie zimno :multi:
Zaraz przelewam moją dolę.

Posted

U nas nudów nie ma...dziś nowa historia.

Pora karmienia drugiego, wypuszczam Płotasa i Ibisa, sprzatam kojec , miski czyszczę-Ibis nie odstepuje mnie na krok, no bo jedzonko:) Płotas sobie biega koło nas. Nakładam jeść i wołam -Połotas choć...ale Płotas nie idzie...co gorsze-nie ma go .
Wołam , wzięłam Kumpla na smycz i poszlismy szukać po krzakach ...mineło może z 5 minut-leci Płotas, ale nie sam...
Ma coś w buzi szarego...myślę sobie pewnie ma przepiórkę-cholernik jeden upolował, ale nic wracamy zamykam Kumpela i Wołam Płotka.
Przychodzi i co mi zrzuca pod nogi????
Głowę Sarny!!!!!!!!!!!!!
Nogi mi sie ugięły, zamknęłam go-oczywiście wycałowałam jaki to wspaniały,że wrócił...

Jutro czeka mnie chodzenie po parowie, musze zobaczyc skąd on to wziął-mozliwe,że ktos polował-trzeba sprawdzic czy są wnyki...wkurzyłam się. Jutro też powiadomię leśniczego .

A Płotas bohater,że przyniósł aby pokazać ,że cos się złego dzieje...czy brzydal chciał sobie cos przynieśc na deser?
Co wybieracie:)

Posted

Nie nie-wykluczam tą możliwość- inaczej ja bym go upolowała:)
Głowa nie była świeża, a wiem ,że kłusownicy po upolowaniu zwierzaka odcinają głowe i wnetrznosci pozostawiają...a poza tym w 5 minut by tego nie zrobił-mam nadzieję...., bym zresztą chyba słyszała jak sarenka woła o pomoc...o czym ja tu gadam:)
Ale od jutra Płotas tylko na smyczy, bo jak gdzieś wnyki są to nie ma co ryzykować.

Posted

Z tymi kłusownikami to nie ma żartów. U nas tez jest dużo sieci pozastawiane i raz mi się pies "uwiazał" - dobrze że go widziałam.
Ludzie to już serc nie mają....

Posted

Płotuś chciał na pewno pokazać, że coś złego w okolicy się dzieje.. kłusowników własnoręcznie bym ukatrupiła najpierw urywając im ja..ca, żeby dłużej cierpieli !!

• 2 weeks later...
Posted

Płotaś to juz dawno powinien mieć dom, przeciez jest prawie bez wad. eh...

wpłaty
15 zł- Magdalena
60 zł- Monika z Katowic
10 zł- Lu_Gosiak
100 zł- leyla