przyjaciel_koni Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Tak mało mam teraz możliwości dostania się na forum. Przepraszam. A co z tą łapą ??? Czy udało się czegoś dowiedzieć ??? Jeśli jest to złamanie, to co z nim będzie, jeśli mu wet nie pomoże... Quote
Rybc!a Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Tak mało mam teraz możliwości dostania się na forum. Przepraszam. A co z tą łapą ??? Czy udało się czegoś dowiedzieć ??? Jeśli jest to złamanie, to co z nim będzie, jeśli mu wet nie pomoże... Prawdopodobnie, była tylko " ścierpnięta " , wydaje mi się, że wszystko jest okej,a akurat w tej chwili kiedy na niego patrzyłam, prostował sobie łapę. Ale i tak potrzebujemy domu! Quote
larysa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 obawim się, że takim podrzucaniem to on jesze długo posiedzi :shake: czy on ma plakaty - nie w rzecz jasna blokowiskach ulotki allegro? co, kto może zaproponować? Quote
basia0607 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Widzialam tego psa,leżal w błocie, bardzo zrezygnowany.Nawet nie chcial podejść do ogrodzenia ,chociaż wolałysmy. Nie wiem jak długo taki zrezygnowany pies może żyć w schronisku.Zastanawiam się czy on zmieści się do budy ,poniewaz jest w boksie z miejszymi psami.Kaukaz jest bardzo ładny,wydaje mi sie ,ze długo tam nie przebywa i chyba bardzo tęskni za czlowiekiem. Jest to pies ,który może byc ozdobą niejednej posesji. Quote
Rybc!a Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 larysa napisał(a):obawim się, że takim podrzucaniem to on jesze długo posiedzi :shake: czy on ma plakaty - nie w rzecz jasna blokowiskach ulotki allegro? co, kto może zaproponować? W tym też musimy zachować rozsądek. Szczegóły na PW Quote
Rybc!a Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 MICHAŁ czeka na dom. Dzisiaj bardzo się ucieszył, gdy mówiłam do niego zalotnym głosem : Michaaał... ;) Super psiak. Nie widziałam go jeszcze takiego szczęśliwego. Quote
Gonitwa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Michaś, znajdziemy Tobie domek! Znajdziemy... Quote
Rybc!a Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Przynajmiej tobie, chłopie nie jest tam zimno. Trzymaj się Misiek! Quote
ewajanka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nie wierzę że on ciągle tutaj. :shake: Do góry. Quote
Rybc!a Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 ewajanka napisał(a):Nie wierzę że on ciągle tutaj. :shake: Do góry. No niestety i jakoś nie zapowiada się na to, by ktoś go wziął. Quote
Marlena:) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jaki słodki:loveu: :loveu: Ja nie mogę..słodziaczek...:loveu: podnoszę..Napewno coś znajdzie..trzymam kciuki.. Quote
Gonitwa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to jest dorosły kaukaz. takiemu dom znaleźć to nie taka prosta sprawa. te psy zbyt dobrą sławą się nie cieszą... Trzeba to jak najszybciej zmienić. A Michaś jest super:) Quote
Rybc!a Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Czy dla niego nic się nie znajdzie? Quote
Rybc!a Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Musi , musi- ale zainteresowania brak. Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dzisiaj dzwonił pan, w poniedziałek prawdopodobnie go zabierze. Quote
Rybc!a Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dzwonię do pana, który miał dzisiaj go zobaczyć, ma wyłączoną komórkę. Dam znać, jakbym się czegoś dowiedziała. Quote
Gonitwa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Domek dla Michasia? Trzymam kciuki jak tylko mogę!! Quote
Rybc!a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzwonię cały czas do pana i słyszę tylko " Abonent tymczasowo niedostępny" Quote
Recommended Posts