Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Rocki wcale nie jest grubasek, tylko ma piękną sierść, ale chydy jest, mimo że dużo zajada. Ma też dużo biegu ostatnio, może dlatego schudł.
potwierdzam, potwierdzam, jest chudy, ale w db kondycji:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rymonka']

MOJE KOCHANIE!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja dopiero weszłam....a zdjątka już tak długo są :evil_lol: .... zgapiłam się!!! nie wybacze sobie tego!!!

Jest przepiękny... a ten wzrok!!!!!!! Chyba się rozpłacze ale ze szczęścia oczywiście!!!!!! Cudowanie wygląda!!!!!!

Buźki od Aguśki!!

ps. dzięki Juleczka za radość jaką dziś mi sprawiłaś fotoskami...
nie ma za co, dla nas to była przyjemność:loveu:

hehe, Rokuś ma się dobrze, może chudy nie jest ale szczuplak z niego jest napewno. Ruchu ma teraz sporo, apetyt dopisuje, sierść ładna i błyszcząca no i najważniejsze - widac, ze jest szczęśliwy:loveu: Wycałowana zostałam dokładnie, szyję umył mi całą:cool3: i buzi prawie z języczkiem:cool3: :oops:. Przytulas jest straszny, Monice władował się sam na kolana, zaraz coś jeszcze wstawię, może Monika mi głowy nie utnie:roll:
[quote name='pusia2405']Brak mi słów!!:loveu: :loveu: :loveu:
Starzeję się chyba, bo rozkleiłam się nad tymi zdjęciami...:cool3:
eeee tam zaraz stara:cool3:, mnie się też łezka w oku kręci jak widzę szczęście w psich oczach

no jednak teraz nie wstawię fotek, nie mogę z tego kompa wejść na serwer... wieczorem się postaram wkleić

Posted

[quote name='mOn4']Fotki z dzisiejszej wyprawy do Rokiego i Hultaja, niestety większość rozmazane, bo ciężko mi było uchwycić go w bezruchu. Może Julce wyszły lepsze :), no ale zamieszczam, co mam:

Akurat. Na tych rozmazanych Boksie stoją jak zaklęte.:crazyeye:

Ręka ci się trzęsła ze wzruszenia;)

Super fotki. Wielkie dzięki.

Posted

Donvitow napisał(a):

Ręka ci się trzęsła ze wzruszenia;)

Może masz rację :oops: strasznie fajnie było znów być w towarzystwie boksiów :)

Posted

cudowny Rokuś !!! :)
a może ta jego szczupła figura to nie żadna oznaka choroby, tylko taka cecha ? Tym bardziej, że dużo biega.....
są przecież boksie drobniejszej kości ( moja Beta jest dość dużą bokserką, jest zdrowa i bardzo energiczna, ale straszny z niej chudzież...)

Posted

Wygląda bosko :loveu: , bardzo dobrze ze jest szczupliutki , przy jego słabych nadgarstkach to nawet wskazane ( a gdybym mogła cos podpowiedziec to preparacik z chondroitynka i glukozaminką by styknał :oops: )

Piekny Kawaler :crazyeye: :loveu: , oczy me raduje , Bravo !! kochane braco!!!
Slicznie sie psiaki prezentuja :loveu: , ależ maciew jego pańci ze go ma!:loveu: :evil_lol: .

Wzruszyłam się jak stary siennik :cool3: :evil_lol: :loveu:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Wstrzymajcie się jeszcze tydzień góra dwa... tam bez samochodu nie da się dojechać, wreszcie dorwę się do autka to pojadę... bo komunikacją miejską zajełoby mi to pół dnia:roll:

• 1 month later...
Posted

[quote name='AgaiTheta']U Rokisia wszystko super. Grubasek z niego i Pani mówi, że chyba ma adhd, bo nie moze w miejscu usiedzieć, tylko śmiga i skacze :)

Julia, Pani serdecznie zaprasza ;)

OOOO to juz nie 1.5 boksera z niego tylko całe 2 się zrobiły, a taka była z niego chudzinka, że łzy wyciskał.
.................a to ADHD bez zmian:eviltong::multi:

• 1 year later...
Posted

Kochani ALARM!!!!!!!!!!!!!!!

Rocki i Hultaj wybrali się na wycieczkę i już tydzień ich nie ma!!!

Widziano ich razem w Aleksandrowie, trzeba powiadomić wszystkie okoliczne azyle.

To się dziadziuś wypuścił :placz:

Posted

Może Aga wrzuci nowe, jak będzie nimi dysponować. Ja przerzucam fotki z postu 1046, robione w czerwcu 2007 roku. Lekko siwa mordka to Rocky, ciemna kufa - Hultaj. Rocky może być zdecydowanie grubszy, a mordeczka bardziej siwa...

Rocky był naszym pierwszym bokserem w potrzebie.... Niech im nawet kamienie na drodze pomocne będą... Blagam...

Posted

Agus suchaj szkoda ze wczesniej nie wiedzalam bo byly widziane przez naszego sasiada chyba tydzien temu wtedy co ta suke znalazlam . Jak bym wiedziala ze to one to bym ich dluzej szukala bo bylismy tam gdzie one ganialy ale juz ich nie bylo . myslelismy ze do domu juz wrocily .Jak by co bedziemy sie rozgladac i szukac. straz dla zwierzat juz wie.Bimbrowa dzis dzwonila i dlatego wiem