Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie jest jak jest, zobaczymy.

Przepraszam wszystkich za brak moich postów, ale po szkoleniu z Chesterem (boksio z adopcji w Elblągu) mam mega zapalenie oczu :( Ledwo zerkam na jasny monitor. Ropka sączy jak z kranu :placz: Szkolenie było na lotnisku aeroklubu i nagwizdało mi do oka, jak nie urok to ...

Posted

nie zagladam tu codziennie, przyznaje bez bicia, ale choc dwa razy w tygodniu na watek zajrze, bo caly czas Rockiego w pamieci mam, szczegolnie, ze mialem go okazje osobiscie poznac. niesamowita jest ta przemiana, az trudno uwierzyc patrzac na fotki. autentycznie, gdyby ktos zupelnie obcy mi to przeslal, to bym nie uwierzyl...

co do domkow, to zycze Rockiemu stalego jak najpredzej, a kazdemu dogomaniackiemu psiakowi chociaz dwoch potencjalnych chetnych na ogon (na glowe zle brzmi ;) ), to wszyscy pewnie troche lepiej sie poczujemy.

AM

Posted

Donvitow napisał(a):
Roki pewnie masz dobrze i super. Ale o nas zapomnieli.:angryy:

Ja też bym chciała wiedzieć, co z Rokim i mam nadzieję,że dacie znać Pani Bosakowskiej, żeby mogła dopisać dalszą część artykułu o jego losach, tak jak w przypadku naszej Pikusi :-).
No i bardzo bym chciała, żeby i po poznaniankę Bonę biły się przynajmniej dwa domy...

Posted

W tym tygodniu miałam telefon w sprawie Rockusia z ogłoszenia jeszcze ze stycznia.
Dziewczyna ma do mnie zadzwonić w przyszłym tygodniu. Jak zgodzi się na sprawdzenie domu, to będziemy szykowali następną boksiową bidę do Wałbrzycha;).
Mam nadzieję, że tym postem nie zapeszam:razz:

Posted

Donvitow napisał(a):
Roki pewnie masz dobrze i super. Ale o nas zapomnieli.:angryy:

Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie.
Czekaliśmy na rozmowę Dharmy z Panią Ludmiłą.

Rocki zostaje w Łodzi.
On już ma domek, rodzinę i ogrom miłości.

MonikaP napisał(a):
Ja też bym chciała wiedzieć, co z Rokim i mam nadzieję,że dacie znać Pani Bosakowskiej, żeby mogła dopisać dalszą część artykułu o jego losach, tak jak w przypadku naszej Pikusi :-).
No i bardzo bym chciała, żeby i po poznaniankę Bonę biły się przynajmniej dwa domy...

Do Pani Bosakowskiej oczywiści napiszę maila jeszcze dzisiaj. Chciałam wiedzieć co mam pisać. Domek, który czekał w Poznaniu na Rockiego, już niebawem zobaczy Bonkę, dzisiaj napiszę do Pani, pokażę zdjecia i prosiłabym numer do Karoliny, by mogły się umówić.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie.

Rocki zostaje w Łodzi.

A jednak:multi: , tak myślałam:p

Rokusiu, wiele szczęścia piesku, masz naprawdę wspaniały, kochający domek:multi:

Posted

łał... łał... łał......:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
o rany.. nie było mnie tu ponad tydzień, a tu takie wiadmości (... ciii.. coś wcześniej już AGA mi napisała... )
tak się ciszę że Rocki nie musi już dalej szukać domku.... no ta Łódź była mu chyba pisana...
chociaż... chciałabym aby był bliżej Poznania... :-( ale tam ma na pewno kochający DOM i tyle szczęścia na ile zasłużył:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Trzymaj się Rocki!!!!!!!!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie.

Rocki zostaje w Łodzi.

Do Pani Bosakowskiej oczywiści napiszę maila jeszcze dzisiaj. Chciałam wiedzieć co mam pisać. Domek, który czekał w Poznaniu na Rockiego, już niebawem zobaczy Bonkę, dzisiaj napiszę do Pani, pokażę zdjecia i prosiłabym numer do Karoliny, by mogły się umówić.

Aga, jak wiesz, Bonka jedzie do nowego domu, tamta młoda boksia ze schroniska 2 maja została adoptowana, ale w schronisku jest jeszcze inna, ok. 7-letnia, bardzo kochana i kręcąca tyłeczkiem.