Kluska4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No, no, kto by się spodziewał takiego obrotu sprawy :p Super :multi: Quote
AgaiTheta Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Na razie jest jak jest, zobaczymy. Przepraszam wszystkich za brak moich postów, ale po szkoleniu z Chesterem (boksio z adopcji w Elblągu) mam mega zapalenie oczu :( Ledwo zerkam na jasny monitor. Ropka sączy jak z kranu :placz: Szkolenie było na lotnisku aeroklubu i nagwizdało mi do oka, jak nie urok to ... Quote
Imbirka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Rokusiu i jak będzie? zostajesz w Łodzi, czy jedziesz do Poznania? Quote
andre Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 nie zagladam tu codziennie, przyznaje bez bicia, ale choc dwa razy w tygodniu na watek zajrze, bo caly czas Rockiego w pamieci mam, szczegolnie, ze mialem go okazje osobiscie poznac. niesamowita jest ta przemiana, az trudno uwierzyc patrzac na fotki. autentycznie, gdyby ktos zupelnie obcy mi to przeslal, to bym nie uwierzyl... co do domkow, to zycze Rockiemu stalego jak najpredzej, a kazdemu dogomaniackiemu psiakowi chociaz dwoch potencjalnych chetnych na ogon (na glowe zle brzmi ;) ), to wszyscy pewnie troche lepiej sie poczujemy. AM Quote
Donvitow Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Roki pewnie masz dobrze i super. Ale o nas zapomnieli.:angryy: Quote
MonikaP Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Donvitow napisał(a):Roki pewnie masz dobrze i super. Ale o nas zapomnieli.:angryy: Ja też bym chciała wiedzieć, co z Rokim i mam nadzieję,że dacie znać Pani Bosakowskiej, żeby mogła dopisać dalszą część artykułu o jego losach, tak jak w przypadku naszej Pikusi :-). No i bardzo bym chciała, żeby i po poznaniankę Bonę biły się przynajmniej dwa domy... Quote
pusia2405 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 W tym tygodniu miałam telefon w sprawie Rockusia z ogłoszenia jeszcze ze stycznia. Dziewczyna ma do mnie zadzwonić w przyszłym tygodniu. Jak zgodzi się na sprawdzenie domu, to będziemy szykowali następną boksiową bidę do Wałbrzycha;). Mam nadzieję, że tym postem nie zapeszam:razz: Quote
AgaiTheta Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Donvitow napisał(a):Roki pewnie masz dobrze i super. Ale o nas zapomnieli.:angryy: Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie. Czekaliśmy na rozmowę Dharmy z Panią Ludmiłą. Rocki zostaje w Łodzi. On już ma domek, rodzinę i ogrom miłości. MonikaP napisał(a):Ja też bym chciała wiedzieć, co z Rokim i mam nadzieję,że dacie znać Pani Bosakowskiej, żeby mogła dopisać dalszą część artykułu o jego losach, tak jak w przypadku naszej Pikusi :-). No i bardzo bym chciała, żeby i po poznaniankę Bonę biły się przynajmniej dwa domy... Do Pani Bosakowskiej oczywiści napiszę maila jeszcze dzisiaj. Chciałam wiedzieć co mam pisać. Domek, który czekał w Poznaniu na Rockiego, już niebawem zobaczy Bonkę, dzisiaj napiszę do Pani, pokażę zdjecia i prosiłabym numer do Karoliny, by mogły się umówić. Quote
Imbirka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 AgaiTheta napisał(a):Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie. Czekaliśmy na rozmowę Dharmy z Panią Ludmiłą. Rocki zostaje w Łodzi. On już ma domek, rodzinę i ogrom miłości. A jednak:multi: , tak myślałam:p Rokusiu, wiele szczęścia piesku, masz naprawdę wspaniały, kochający domek:multi: Quote
Donvitow Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fajnie że tak się stało. Po co ma jeździć i oswajać nowych ludzi. A jeszcze do tego są potencjalne nowe domki boksiowe. Super. Quote
Apbt_sól Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wspaniale ze doczekał wspaniałego zakonczenia !! Wielkie dzieki dla wszystkich !!! Rokuś **** Quote
AgaiTheta Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzisiaj była taka piękna pogoda, pewnie leżał chłopak na trawce i wygrzewał gnatki :loveu: Chciałabym go kiedyś ucmokać w nochalek... Quote
Rymonka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 łał... łał... łał......:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: o rany.. nie było mnie tu ponad tydzień, a tu takie wiadmości (... ciii.. coś wcześniej już AGA mi napisała... ) tak się ciszę że Rocki nie musi już dalej szukać domku.... no ta Łódź była mu chyba pisana... chociaż... chciałabym aby był bliżej Poznania... :-( ale tam ma na pewno kochający DOM i tyle szczęścia na ile zasłużył:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Trzymaj się Rocki!!!!!!!! Quote
MonikaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='AgaiTheta']Kochani nie zapomnieliśmy, absolutnie. Czekaliśmy na rozmowę Dharmy z Panią Ludmiłą. Rocki zostaje w Łodzi. On już ma domek, rodzinę i ogrom miłości. Do Pani Bosakowskiej oczywiści napiszę maila jeszcze dzisiaj. Chciałam wiedzieć co mam pisać. Domek, który czekał w Poznaniu na Rockiego, już niebawem zobaczy Bonkę, dzisiaj napiszę do Pani, pokażę zdjecia i prosiłabym numer do Karoliny, by mogły się umówić. Aga, jak wiesz, Bonka jedzie do nowego domu, tamta młoda boksia ze schroniska 2 maja została adoptowana, ale w schronisku jest jeszcze inna, ok. 7-letnia, bardzo kochana i kręcąca tyłeczkiem. Quote
Agniest Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 to historia jak z bajki..... tak szczęśliwe zakończenie :) Powodzenia Rockuś !!! Quote
Recommended Posts