Tina:) Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No to wpadaj czesciej:) a przy okazji to ja tez podrzuce Reksa;) Quote
Brucio Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 zrobilam banerek Reksika(jeszcze musze dodac odnosnik,ale mi to idzie wolno bo jestem poczatkujaca:oops: ) tylko nie wiem czy autor foteczki sie nie obrazi bo nie spytalam czy moge jej uzyc:-( Quote
San_(jagodowa:) Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [LEFT]Brucio, Reksio bardzo bardzo dziękuje za bannerek:lol: Autorem zdjęcia jest Azyl_Cichy_Kąt,myślę,że się nie obrazi;) Rex to taki fajny psiak, jak tylko się wejdzie do jego kojca od razu zaczepia i przynosi piłeczkę,szkoda,że musi się "marnować" w schronisku...:shake: [/LEFT] Quote
Macho Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 to ja czekam na odnosnik do bannerka ;) a ja sie zastanawialam kto zrobil bannerek...nie poznalam, bo nowy avatarek :oops: dziekujemy :) Quote
Brucio Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :hmmmm: hmmmm ,wiesz ja sie nie znam na tym zbytnio( to moje pierwsze dzielo;) ) ale tak mi sie wydaje ze wystarczy skopiowac czesc z Rexem z mojego banerka i wkleic w podpis.Tak mysle :roll: .Bo w moim podpisie juz jest z odnosnikiem. Quote
Macho Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 mozliwe...jak widac znam sie jeszcze mniej niz Ty ;) ja bym nawet bannerka nie zrobila :) BTW: Brucio- sliczny avatarek :) Quote
Brucio Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 podniose Rexika..... Macho,ciesze sie ze Ci sie moj avatar podoba:lol: Mial byc tam moj piesek ale wtedy jeszcze nie umialam zmniejszac fot wiec zgarnelam z internetu.(A robic banerki nauczylam sie z dogomanii, bo tak to nawet nie mam kogo spytac.Sa tu watki z super objasnieniami) Rex wybacz te offy:oops: Quote
Recommended Posts