Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobilam banerek Reksika(jeszcze musze dodac odnosnik,ale mi to idzie wolno bo jestem poczatkujaca:oops: )
tylko nie wiem czy autor foteczki sie nie obrazi bo nie spytalam czy moge jej uzyc:-(

Posted

[LEFT]Brucio, Reksio bardzo bardzo dziękuje za bannerek:lol: Autorem zdjęcia jest Azyl_Cichy_Kąt,myślę,że się nie obrazi;)

Rex to taki fajny psiak, jak tylko się wejdzie do jego kojca od razu zaczepia i przynosi piłeczkę,szkoda,że musi się "marnować" w schronisku...:shake:
[/LEFT]

Posted

:hmmmm: hmmmm ,wiesz ja sie nie znam na tym zbytnio( to moje pierwsze dzielo;) ) ale tak mi sie wydaje ze wystarczy skopiowac czesc z Rexem z mojego banerka i wkleic w podpis.Tak mysle :roll: .Bo w moim podpisie juz jest z odnosnikiem.

Posted

podniose Rexika.....

Macho,ciesze sie ze Ci sie moj avatar podoba:lol: Mial byc tam moj piesek ale wtedy jeszcze nie umialam zmniejszac fot wiec zgarnelam z internetu.(A robic banerki nauczylam sie z dogomanii, bo tak to nawet nie mam kogo spytac.Sa tu watki z super objasnieniami)

Rex wybacz te offy:oops: