Brucio Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :lol: niezbyt duzy wyczyn takie podrzucanie .... Quote
Brucio Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 na "stale"staram sie podrzucac trzy psiaczki ;Brucio ,Kier i Rex.Takie trzy psie staruszki juz:-( Ja to wogole jestem tylko wirtualny dogomaniak ze wzgledu na odleglosc ogromna ;) i przykro mi ze nie moge pomoc psaiczkom Quote
Macho Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a skad jestes? ;) i mozesz mi podac linki do pozostalych watkow psiakow ? :) Quote
Brucio Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 mam nadzieje ze sie Rexik nie obrazi za ten off topic ale przynajmniej jego watek do gory idzie :lol: a ja jakby to niektorzy ujeli "za Wielka Woda siedze";) watek Brutusa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28871 i Kiera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66852 Rex wybacz :modla: ze nie jestes jedyny ;) Quote
Polarna Legenda Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cudny Reksio z pileczką szuka domu!!! Nie pamietam a nie chce mie sie czytac od nowa całego wątku,czy Reks miał lub ma aukcje na Allegro? Quote
Polarna Legenda Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Macho napisał(a):allegro.... mial... I co?Obserwator był choć jeden? Quote
San_(jagodowa:) Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Polarna Legenda napisał(a):I co?Obserwator był choć jeden? Jeśli nawet był,to i tak nic z tego nie wyszło...:-( Aukcja Reksa pewnie już wygasła,czy ktoś mógłby zrobić mu nową? Reksio, bardzo,bardzo prosi!!!!! Quote
Brucio Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 nie mam konta na allegro :-( moze w tytule prosbe o allegro dac? Quote
San_(jagodowa:) Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [LEFT]Polarna legenda już się zgłosiła do allegro:lol::loveu: [/LEFT] Quote
Brucio Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 no to super....trzymam kciuki zeby sie poszczescilo Rexikowi :kciuki: :kciuki: Quote
Polarna Legenda Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Rex ma Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211758420 .Na razie to wersja "robocza",wystawiona na tydzień.Zgłaszajcie swoje uwagi,przy nastepnej poprawimy;) :lol: jutro nie będę miała czasu(goście:multi: ) ale poogłaszam Rexia gdzie sie da:evil_lol: Jak tylko znajde chwilke wolnego czasu. Quote
BosiaB_86 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Polarna Legendo wielkie, wielkie dzięki w imieniu Rexa za allegro dla niego :loveu: :calus: Jest na prawdę super, tylko taka mała sugestia z mojej strony... :oops: Może by tak następnym razem zamienić fotki i zaraz pod opisem wstawić te dwie, na których Rexiu jest taki wesoły i bawi sie piłeczką zamiast tych robionych przez kraty?! :oops: :razz: Quote
Macho Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a ja sie tak skromnie zastanawiam czy sie moje spodnie nie wkradly na zdjecie? ;) hehehe :) Quote
Tina:) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nareszcie jestem na dogo:) a wiec nadrabiam zaleglosci w czytaniu i podnosze naszego kochanego psiaka :lol: Reks zobaczymy sie juz niedlugo, od razu jak wyzdrowieje ;) Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witamy na dogo Ciotke Tine ;) zyczymy powrotu do zdrowka! :loveu: Quote
Recommended Posts