MartynaP Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 tak sa u mnie to sa trzy pieski maja ksiazeczki jest wpisane dzisiejsze odrobaczenie i szczepienie sa malutkie jak nic nie wygladaja zle nie sa jakos bardzo zabiedzone Quote
MartynaP Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 niestety trzebabylo oplate wniesc po 30 za sztuke dobrze ze byl w schronie Piotr ktory wziol to na siebie jednak bede prosic o wsparcie ,zbiorke ay mu ta kase oddac Quote
motyleqq Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 już pisałam, ale chyba nie zostało zauważone ;) trzeba by zorganizować bazar Quote
LeksA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 a jak z domami stałymi ? widziałam na fb że jedna dziewczyna pisała że jednego bierze do siebie (tyle że pisała coś o suczce) Quote
MartynaP Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 motyleqq napisał(a):już pisałam, ale chyba nie zostało zauważone ;) trzeba by zorganizować bazar mozesz? :) Quote
motyleqq Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MartynaP napisał(a):mozesz? :) mogę, ale potrzebuję fantów :) Quote
LeksA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 a nowe domki nie mogą pokryć tych 30 zł po prostu ? Quote
MartynaP Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 LeksA napisał(a):a nowe domki nie mogą pokryć tych 30 zł po prostu ? jeszcze ich niemamy mamy dt Quote
halbina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Będę kibicować maluchom :-) domki na pewno znajdą szybciutko! Quote
Isadora7 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 MartynaP napisał(a):niestety trzebabylo oplate wniesc po 30 za sztuke dobrze ze byl w schronie Piotr ktory wziol to na siebie jednak bede prosic o wsparcie ,zbiorke ay mu ta kase oddac Dla przypomnienia motyleqq napisał(a):mogę, ale potrzebuję fantów :) super to ja poszperam i cos przyszykuję, ja sie nie nadaję do bazarków. Quote
motyleqq Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 jasne, jak ktoś coś ma na bazarek, niech wysyła albo jak jest z Wawy, to możemy się spotkać, dojadę jak trzeba ;) z tego co widzę, to potrzeba więcej niż 30zł, a prawda jest taka, że DT znajdzie się szybciej, jak będzie miał pokryte koszty Quote
Isadora7 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 motyleqq napisał(a):jasne, jak ktoś coś ma na bazarek, niech wysyła albo jak jest z Wawy, to możemy się spotkać, dojadę jak trzeba ;) z tego co widzę, to potrzeba więcej niż 30zł, a prawda jest taka, że DT znajdzie się szybciej, jak będzie miał pokryte koszty podaj mi fon na priva to sie umówimy, jestem z Warszawy. Quote
sajlana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MartynaP napisał(a):jeszcze ich niemamy mamy dt Ja oferuję dla suczki DS, drugi dzieciak będzie na DT Quote
Krysia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zgłaszam sie .Mogę wziąć jednego(najlepiej chłopca) a jeśli któryś zostanie to oferuje dom zastępczy :) Quote
sajlana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 czyli wszystkie maluchy mają dom :) tylko ten transport .... warszawa lub okolice...dorzucam sie do paliwa... Quote
sajlana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Oczywiście, że moge pokryć ten koszt. Komu zwrócić pieniądze? LeksA napisał(a):a nowe domki nie mogą pokryć tych 30 zł po prostu ? Quote
Nutusia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 W jakim wieku te malizny? Wymagają karmienia co kilka godzin czy wytrzymałyby ok. 10 godzin "bez człowieka"?... Quote
bianka0 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Krysia napisał(a):Zgłaszam sie .Mogę wziąć jednego(najlepiej chłopca) a jeśli któryś zostanie to oferuje dom zastępczy :) W ferworze walki o życie maluchów nikt nie zauważył propozycji Krysi. To rodzinka, która zaadoptowała Tobiaszka. Dzięki determinacji Krysi i jej mężowi ujawniono nieprawidłowości w hotelu u Arktyki. Może warto skorzystać z propozycji i nie ponosić niepotrzebnych kosztów ? Quote
Jasza Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jaki fajny wątek ;-) Ludzie się biją o psiaki ;-) MartynaP - ukłony! Quote
sajlana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Hehe, faktycznie nieczęsto się spotyka taki finał postów :cool3: Tylko, żeby z tego bicia się, dzieciaki wredszcie trafiły do domków...ja ciągle czekam na swioja sunię :placz:Jasza napisał(a):Jaki fajny wątek ;-) Ludzie się biją o psiaki ;-) MartynaP - ukłony! Quote
Nutusia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Napisałam swój post zanim doczytałam do końca, przepraszam. Gdyby mogły wytrzymać te 10 godzin, mogłabym wziąć na DT wszystkie trzy. Ale skoro taka bitwa i już są DS to nic, tylko się CIESZYĆ! :) Żeby wszędzie tak było, ech... Quote
Recommended Posts