Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ciapa, to się grubo mylicie, musiałam go miotłą odganiać, bo on chciała do mnie przeskoczyć, mimo że Ninka była z nim, ale nie ona na budę i do mnie, a przecież mógłby się bidok nabić!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Kurcze no, o co chodzi???

myślałyśmy z majuską, że on pierwszy z tego całego stada pójdzie do adopcji, a tu niespodzianka - nawet Waluś go wyprzedził. Z czego bardzo się cieszę...:lol:

Posted

Też się cieszę, ale już trochę go szkoda, wyjec z niego niemiłosierny, dziś w końcu przeskoczył z budy na drugą stronę, więc Magda zostawiła go po tej starej stronie, zwariował, przecież mógłby się nabić i wykrwawić, nawet myśleć nie chce!! Domku zgłaszaj się!!!!

Posted

Becia66 napisał(a):
cisza w sprawie Czoko, aż trudno uwierzyć...:shake:

Też myślalam,że on blyskawicznie znajdzie domek bo wyjatkowo urodziwy i młodziutki.

Posted

tak sobie myślę ,patrząc na ogłoszenia w allegro , na stronie podkarpackiej , można kupić szczeniaki husky ( każdy innego umaszczenia ) za 100 zł ...
no smutno po prostu... śliczne , małe ...za 100 zł , jeden bardzo do Czako podobny ,,, a potem lądują na drodze wyrzucone z samochodu.. myślę ,ze Czako miał wielkie szczęście ,że trafił do Boguchwały
do takich kochanych ciotek , on już krzywdy nie zazna , a te maluchy co czeka ? za 100 zł husky ...ech...:shake: i wiecie co ? ogłoszenie ma już ponad 700 wyświetleń .....

Posted

Czoko podesłany na bazarek ogłoszeniowy, gdzie pakiecik dla niego wykupiła baster i lusi:loveu::loveu:
Beciu namiary sa na Ciebie dane więc posprawdzaj maial bo pewnie trzeba będzie cosik poaktywować ;)

Posted

Becia66 napisał(a):
no tak, teraz tylko czekać który z nich do nas trafi. :shake:

Tak, te pseudohodowle to prawdziwa plaga w ostatnim czasie. :-(

Posted

barb napisał(a):
Tak, te pseudohodowle to prawdziwa plaga w ostatnim czasie. :-(

mam nadzieję, że nowa ustawa chociaż ukruci część tego procederu bo to jakaś plaga teraz. :-(

Posted

Czokuś jak zwykle na ogródku, ale co z tego i tak się drze, dziś na odchodnym tak wył niemiłosiernie że aż mi się go żal zrobiło, no takie fajne psisko, potrzebuje tylko kogoś kto będzie dużo z nim biegał i poświęcał mu czas!!! Czekamy na ten cudny domek!!!

Posted

Dzwoniła przed chwilę Pani w sprawie Czoko, pytała jak duży i czy się nadaje do kawalerki.:eviltong:
Pozachwycała się jeszcze jego urodą. Ale była bardzo miła i sympatyczna i wyrozumiała dla naszych oczekiwań. :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
Dzwoniła przed chwilę Pani w sprawie Czoko, pytała jak duży i czy się nadaje do kawalerki.:eviltong:

Potem dostałybyśmy foty zjedzonych drzwi i mebli jak na "szkodnikach":evil_lol: