figa33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 następny fajny piesek w Boguchwale , tylko nikt o niego nie pyta...ech..:shake: Quote
majuska Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 O proszę jaki Szokolad -cwaniak, a on przecież taki ciapowaty jest:eviltong::lol: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oj ciapa, to się grubo mylicie, musiałam go miotłą odganiać, bo on chciała do mnie przeskoczyć, mimo że Ninka była z nim, ale nie ona na budę i do mnie, a przecież mógłby się bidok nabić!!! Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 cisza w sprawie Czoko, aż trudno uwierzyć...:shake: Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Agula99 napisał(a):Kurcze no, o co chodzi??? myślałyśmy z majuską, że on pierwszy z tego całego stada pójdzie do adopcji, a tu niespodzianka - nawet Waluś go wyprzedził. Z czego bardzo się cieszę...:lol: Quote
Agula99 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Też się cieszę, ale już trochę go szkoda, wyjec z niego niemiłosierny, dziś w końcu przeskoczył z budy na drugą stronę, więc Magda zostawiła go po tej starej stronie, zwariował, przecież mógłby się nabić i wykrwawić, nawet myśleć nie chce!! Domku zgłaszaj się!!!! Quote
barb Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Becia66 napisał(a):cisza w sprawie Czoko, aż trudno uwierzyć...:shake: Też myślalam,że on blyskawicznie znajdzie domek bo wyjatkowo urodziwy i młodziutki. Quote
figa33 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 tak sobie myślę ,patrząc na ogłoszenia w allegro , na stronie podkarpackiej , można kupić szczeniaki husky ( każdy innego umaszczenia ) za 100 zł ... no smutno po prostu... śliczne , małe ...za 100 zł , jeden bardzo do Czako podobny ,,, a potem lądują na drodze wyrzucone z samochodu.. myślę ,ze Czako miał wielkie szczęście ,że trafił do Boguchwały do takich kochanych ciotek , on już krzywdy nie zazna , a te maluchy co czeka ? za 100 zł husky ...ech...:shake: i wiecie co ? ogłoszenie ma już ponad 700 wyświetleń ..... Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 figa33 napisał(a): i wiecie co ? ogłoszenie ma już ponad 700 wyświetleń ..... i zero zapytań :shake:. Quote
majuska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Becia66 napisał(a):i zero zapytań :shake:. Nie nasze Beciu, nie nasze, te szczeniaki po 100zł takie branie mają:shake: Quote
majuska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Czoko podesłany na bazarek ogłoszeniowy, gdzie pakiecik dla niego wykupiła baster i lusi:loveu::loveu: Beciu namiary sa na Ciebie dane więc posprawdzaj maial bo pewnie trzeba będzie cosik poaktywować ;) Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Niech jego też ktoś wreszcie wypatrzy, jakiś fan, jakiś meloman i najlepiej żeby zaadoptował z Ninką ;) ach pomarzyć!!!! Quote
figa33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 majuska napisał(a):Nie nasze Beciu, nie nasze, te szczeniaki po 100zł takie branie mają:shake: no niestety...nie nasze..:shake: Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 figa33 napisał(a):no niestety...nie nasze..:shake: no tak, teraz tylko czekać który z nich do nas trafi. :shake: Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Becia66 napisał(a):no tak, teraz tylko czekać który z nich do nas trafi. :shake: Tak, te pseudohodowle to prawdziwa plaga w ostatnim czasie. :-( Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 barb napisał(a):Tak, te pseudohodowle to prawdziwa plaga w ostatnim czasie. :-( mam nadzieję, że nowa ustawa chociaż ukruci część tego procederu bo to jakaś plaga teraz. :-( Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Czoko wyspacerowany, nawygłupiany z Ninką ale i tak się drze!!! Jejuu czy ktoś wreszcie o niego się upomni???? On jest super, tylko potrzebuje dobrego właściciela!!! Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 I cisza, cisza u naszego Czekolada ......................... no zaglądać tu ciotki, podrzucać Czoko!! Nie obijać się!!!! ;) Quote
Becia66 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 tu też zagadka wielka - nikt nie dzwoni :shake:. Quote
Agula99 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ja też tego nie rozumiem, gdzie jeszcze można go wstawić??? Quote
Agula99 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Czokuś jak zwykle na ogródku, ale co z tego i tak się drze, dziś na odchodnym tak wył niemiłosiernie że aż mi się go żal zrobiło, no takie fajne psisko, potrzebuje tylko kogoś kto będzie dużo z nim biegał i poświęcał mu czas!!! Czekamy na ten cudny domek!!! Quote
Becia66 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dzwoniła przed chwilę Pani w sprawie Czoko, pytała jak duży i czy się nadaje do kawalerki.:eviltong: Pozachwycała się jeszcze jego urodą. Ale była bardzo miła i sympatyczna i wyrozumiała dla naszych oczekiwań. :lol: Quote
majuska Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Becia66 napisał(a):Dzwoniła przed chwilę Pani w sprawie Czoko, pytała jak duży i czy się nadaje do kawalerki.:eviltong: Potem dostałybyśmy foty zjedzonych drzwi i mebli jak na "szkodnikach":evil_lol: Quote
Becia66 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 majuska napisał(a):Potem dostałybyśmy foty zjedzonych drzwi i mebli jak na "szkodnikach":evil_lol: myślę że stałoby się to, co z Atosem. Quote
Recommended Posts