Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nakręciłam trzy filmiki, tylko mi się sknociło konto na Youtubie i dziecko mi musi nowe założyć, postaram się jutro wyrobic z tymi filmikami, wstawię i u Czoko i u Ninki

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto nasza zakochana para ( Jacek i Barbara:eviltong: )

[video=youtube;6OCVuBtnrEg]http://www.youtube.com/watch?v=6OCVuBtnrEg[/video]

[video=youtube;tTyu1aKBBCA]http://www.youtube.com/watch?v=tTyu1aKBBCA[/video]

[video=youtube;K_lGho9p9qM]http://www.youtube.com/watch?v=K_lGho9p9qM[/video]

Posted

ja tylko sie dziwię, że w jego sprawie telefonów brak bo przecież on piękniś. Prócz oczywiście tego jednego głupiego do kojca :shake:, bo nie po to został z kojca wyciągniety żeby z powrotem do niego trafić. Ale wierzę, że czeka na niego wspaniały dom...

Posted

Nie, raczej nie jest wystawiony, ale ja już działam w tym kierunku, nawet się ostatnio próbuję tam zarejestrować, żeby go wrzucić, ale jak na razie nie przysłali mi jakiegoś potwierdzenia. Może ktoś ma jakieś konto tam, albo znajomków>>>???

Posted

Agula99 napisał(a):
Nie, raczej nie jest wystawiony, ale ja już działam w tym kierunku, nawet się ostatnio próbuję tam zarejestrować, żeby go wrzucić, ale jak na razie nie przysłali mi jakiegoś potwierdzenia. Może ktoś ma jakieś konto tam, albo znajomków>>>???

Pomyślę o tym jutro bo dzis juz prawie zasypiam przed komputerem. Ale na Dogomanii sa takie rożne wątki np.spaniele do adopcji, bernardyny w potrzebie, mikropieski itp. Trzeba tez bedzie poszukać czy jest tez taki dla haskich.

Posted

Agula99 napisał(a):
Jest taka specjalna strona www.sforahusky.pl , to tam się wczoraj rejestrowałam, niby konto aktywne, ale coś nie dosłali, dziś chcę się zalogować,a tam się nie da, kurde!! Może ktoś w Was spróbuje!!! Można by go tam wrzucić!! :)

Tam to nigdy nie wchodzilam. Ale jutro postaram się zobaczyć gdzie go mozna wlozyć na Dogomanii,

Posted

Czoko i Ninka w słońcu!! :razz: Z tego wszystkiego Czoko wygląda jak marchewa, a Ninka jak dziadyga, obydwoje na haju :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
znowu cię muszę pochwalić za zdjęcia Agula, a Czoko faktycznie wygląda jak karotka :lol:.

Agulu a on nie ucieknie przez te siatkę?

Posted

barb napisał(a):
Agulu a on nie ucieknie przez te siatkę?

ta siatka jest na drugi wybieg i co najwyżej może przeskoczyc do innych psów. Trzeba tę budę trochę odsunąc od siatki, żeby do jaktki nie doszło.