Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Ma wspaniały, sportowy domek !!!

Młodziutki bo niespełna roczny mix husky Czoko trafił do przytuliska na początku sierpnia. Od razu przykuł uwage wszystkich swoją niewątpliwą urodą i zawadiackim spojrzeniem dwukolorowych oczu. Ma piękne, brązowe umaszczenie z jaśniejszym podpaleniem , jego oko niebieskie, a drugie brązowe i hipnotyzuje spojrzeniem. Czoko z racji młodego wieku zachowuje się jeszcze jak szczeniak, biega, chce się bawić i towarzyszyć człowiekowi. Lubi tez inne psy nie wchodząc z nimi w konflikt. Uwielbia spacery, umie chodzic na smyczy. To pies dla osoby energicznej , lubiącej aktywny tryb życia i najlepiej posiadającej ogród dla rozładowania jego energii . Czoko jest zaszczepiony i odrobaczony.
Kontakt 606262450 lub [email protected]

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czoko biega właściwie na ogródku cały dzień, ale i tak potem drze się niemiłosiernie, no ale co poradzić, inni też chcą, a ja jestem jedna. Widać, że poszedłby na spacer, no właśnie tylko ciężko mi tylko z nim spacerować. Żeby chociaż jakieś dwie osoby się zgłosiły do pomocy, jakieś nawet młode dziewczyny, które przyszłyby i wyprowadziły a tu nic...nasza wiocha, to bez dwóch zdań wiocha!!!

Posted

majuska napisał(a):
Chłopakowi lada dzień należy się nowy pakiecik ogłoszeń, przysiąde, przysiądę....

wiemy majuska, przysiądziesz, przysiądziesz!!! tylko dlaczego nikt go nie wypatruje, on taki piękny!!! taki urodziwy!!

Posted

Agula99 napisał(a):
wiemy majuska, przysiądziesz, przysiądziesz!!! tylko dlaczego nikt go nie wypatruje, on taki piękny!!! taki urodziwy!!

Rzeczywiście piękny !!!

Posted

Dziś Czoko tak wariował z Ninką że szok, tak się bawili, gonili, wygłupiali, przytulali, majuska nakręciła mały filmik, mam nadzieję że wstawi, żeby każdy podziwiał jaka z nich fajna parka, najlepiej, żeby ktoś razem ich zaadoptował echh marzenie!!!