ulana Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 No co ty? Przecież za oknem zielono. Wiosna jest na pewno, bo kichanie pyłkowe się zaczęło już na całego ;) Quote
Maupa4 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='wilczy zew']Wiosna pilnie poszukiwana!![/QUOTE] U nas to już środek lata :roll: Quote
wilczy zew Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Maupa4']U nas to już środek lata :roll:[/QUOTE] noo...właśnie :-( Quote
ulana Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Cofać się chcecie do zimnicy tużpozimowej? Żeby zimne wiuły wiatry i lodowate deszcze? :crazyeye: Quote
wilczy zew Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Nie,do normalnej wiosny z wiosennymi temperaturami. Quote
ulana Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ufff... To podobno już jutro ma być. Ale to nie od górala wieść. Quote
ulana Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nie wiem czy serio, ale tak piszą: [url]http://pogoda.interia.pl/[/url] Tylko czy wierzyć propagandzie? ;) Quote
Pink Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Serio - u mnie dzisiaj juz zimno, zachmurzenie duze i 19 stopni tylko brrr normalnie zimnica straszna :cool3: Quote
Tekla64 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ta to zawsze znajdzie powod do narzekania ty lepiej pokaz te ogolone psy cos je wczoraj robila! Quote
zerduszko Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Wilczaaaa, muszę Ci przyznać że masz ogromne sukcesy wychowawcze uświadamiając mi jak bardzo takie notoryczne marudzenie jest wkur.wiające :lol: Mam postanowienie majowe, zero trucia du.py :multi: Jakby co mnie pilnujcie :P Quote
ania0112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='zerduszko']Wilczaaaa, muszę Ci przyznać że masz ogromne sukcesy wychowawcze uświadamiając mi jak bardzo takie notoryczne marudzenie jest wkur.wiające :lol: Mam postanowienie majowe, zero trucia du.py :multi: Jakby co mnie pilnujcie :P[/QUOTE] hahahah okej!:diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Tekla64'] ty lepiej pokaz te ogolone psy cos je wczoraj robila![/QUOTE] nie zrobiłam ich :oops: [B]Zerduszko[/B],ale marudzącemu jest lżej :D Quote
zerduszko Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nie jest lżej, bo jest coraz mniej ludzi dających radę to znosić i w końcu maruda zostaje z samymi marudami jak on i się dołują nawzajem :lol: A poza tym, co z marudzenia wynika? Nic! Tylko człowiek coraz większymi pierdołami się przejmuje, zamiast brać byka za rogi. Przestałam siebie lubić przez Ciebie, nie wiem jak ludzie ze mną wytrzymują :lol: Quote
wilczy zew Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='zerduszko']Przestałam siebie lubić przez Ciebie, nie wiem jak ludzie ze mną wytrzymują :lol:[/QUOTE] bardzo mi przykro :roll: Quote
Pink Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='wilczy zew']Od środy upały :-([/QUOTE] wiem ze zadzialam Ci na nerwa ale i tak sie uciesze :multi: bosh jak ja kocham gorac-ukrop :loveu: odrazu wiem ze zyje. Quote
wilczy zew Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 To przeciwnie niż ja,ja nie żyje. Szkoda,że jak się ochłodziło to leję albo potężnie się chmurzy,bo nigdzie nie połaziliśmy :shake: Quote
Pink Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 U mnie dzisiaj juz ladnie swieci slonce ale rano bylo tylko 6 stopni. Jedno co jest do kitu, to wiatr zimny wieje brrrr A mialam zapytac, jak Mama? Quote
Tekla64 Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 albo rybki labo pipki cieplo jest bo slonce swieci zimno jest bo sa chmury inaczej o tej porze roku nie bedzie i to jeszcze nie sa upaly wiec nie jojcz a lazic mozna w kazda pogode ino albo sie odpowiednio ubrac albo w opowiednie miejsca lazic a kiedy zrobisz te zaroslaki? dyc one sie mecza w takim futrze ?! Quote
wilczy zew Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Nie miałam internetu. Mordziasta to ma takie uniwersalne futro,to ją za parę dni zrobię. Kocyk już golasek tylko łapecki jeszcze ogolić trzeba. Quote
Recommended Posts