Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilczaaaa, muszę Ci przyznać że masz ogromne sukcesy wychowawcze uświadamiając mi jak bardzo takie notoryczne marudzenie jest wkur.wiające :lol: Mam postanowienie majowe, zero trucia du.py :multi: Jakby co mnie pilnujcie :P

Posted

[quote name='zerduszko']Wilczaaaa, muszę Ci przyznać że masz ogromne sukcesy wychowawcze uświadamiając mi jak bardzo takie notoryczne marudzenie jest wkur.wiające :lol: Mam postanowienie majowe, zero trucia du.py :multi: Jakby co mnie pilnujcie :P[/QUOTE]

hahahah okej!:diabloti:

Posted

Nie jest lżej, bo jest coraz mniej ludzi dających radę to znosić i w końcu maruda zostaje z samymi marudami jak on i się dołują nawzajem :lol: A poza tym, co z marudzenia wynika? Nic! Tylko człowiek coraz większymi pierdołami się przejmuje, zamiast brać byka za rogi. Przestałam siebie lubić przez Ciebie, nie wiem jak ludzie ze mną wytrzymują :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Od środy upały :-([/QUOTE]

wiem ze zadzialam Ci na nerwa ale i tak sie uciesze :multi: bosh jak ja kocham gorac-ukrop :loveu: odrazu wiem ze zyje.

Posted

U mnie dzisiaj juz ladnie swieci slonce ale rano bylo tylko 6 stopni. Jedno co jest do kitu, to wiatr zimny wieje brrrr
A mialam zapytac, jak Mama?

Posted

albo rybki labo pipki
cieplo jest bo slonce swieci zimno jest bo sa chmury inaczej o tej porze roku nie bedzie
i to jeszcze nie sa upaly wiec nie jojcz a lazic mozna w kazda pogode ino albo sie odpowiednio ubrac albo w opowiednie miejsca lazic
a kiedy zrobisz te zaroslaki? dyc one sie mecza w takim futrze ?!