Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cez napisał(a):
trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie ulozylo :) a co u Fajnej, interesowal sie nia ktos ?

Szczerze powiedziawszy to od ostatniego mojego postu nie miałam kontaktu z ankarage ... nie wyrabiam :placz:

Posted

WITOJCIE!!!!TO JO!!!Ha, moje problemy to nie taka zwykla sprawa...Moja corka idzie na trzecia operacje serduszka,ma dopiero niecale cztery lata...No....a teraz z innej beczki....przygotowac sie...zaczynam...FAJNA MA DOM OD TRZECH DNI!!!:multi: :multi: sorki ze wczesniej nie napisalam ,ale nie chcialam zapeszac...Mieszka w bloku ,z Pania emerytka-samotna-wabi sie teraz Tina...:eviltong: (Fajne osiedle,sama tam kiedys mieszkalam ,duzo terenow do spacerow z psem!!!) a na dodatek ,to jakies dziesiec minut drogi od nowego domu Labka....
Co do zdjec...hm...nie mam aparatu...dawno juz bym je wam wyslala...:diabloti: Z wczorajszych wykonanych przeze mnie telefonow do nowych wlascicieli-psiaki sa kochane,maja sie dobrze!!!!!!pozdrowionka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dużo zdrówka dla córci i oby to była ostatnia operacja. Ukłony w Twoim kierunku Ankarage:loveu: , że mając takie kłopoty masz jeszcze chęci i znajdujesz czas na pomoc zwierzakom.
Psie wieści wspaniałe!:multi:

Posted

Zwierzaki i ich klopoty to moje antidotum na moje wlasne problemy....Inaczej zwariowalabym juz dawno(i wygladalabym jak ktoras z tych ikonek) :roll: :pissed: :megagrin: :smhair2: :errrr: :question: :vamp: :icon_roc: :watpliwy: :wallbash: :eek2: :flaming:
a na razie na ogol wygladam tak::painting: :painting: :painting: i jest dobrze!!!!!A co do mojej Olki,...ja tez zycze sobie ,aby nie miala wiecej operacji....

Posted

ankarage napisał(a):
Zwierzaki i ich klopoty to moje antidotum na moje wlasne problemy....Inaczej zwariowalabym juz dawno(i wygladalabym jak ktoras z tych ikonek) :roll: :pissed: :megagrin: :smhair2: :errrr: :question: :vamp: :icon_roc: :watpliwy: :wallbash: :eek2: :flaming:
a na razie na ogol wygladam tak::painting: :painting: :painting: i jest dobrze!!!!!A co do mojej Olki,...ja tez zycze sobie ,aby nie miala wiecej operacji....

To ja jeszcze raz (tym razem publicznie :cool3: ) bardzo Ci podziękuję za pomoc i znalezienie domków ! To bardzo dużo dla nas !
Czekam więc już tylko na papiery !

Posted

Majaa napisał(a):
To ja jeszcze raz (tym razem publicznie :cool3: ) bardzo Ci podziękuję za pomoc i znalezienie domków ! To bardzo dużo dla nas !
Czekam więc już tylko na papiery !

Również dziękujemy za dobre wieści i za domki, które u Was tak bardzo potrzebne:multi:

Posted

Baaardzo dużo zdrowia dla córki i dużo szczęścia i radości. To cud że są tak wspaniali ludzie, którzy bezinteresownie pomagają. Dobro podobno wraca więc dużo dobrego życzę wszystkim dogomaniakom i oby takich dobrych wieści o nowych domkach dla psów było jak najwięcej.

Posted

klusek04 napisał(a):
Pozdrówki dla Fajnej w nowym domku. Czy coś wiadomo jak jej tam?

Oj czekamy na wieści - nic nie pisałam bo czekam, kto coś wie?
Mówic, pisać;)

Posted

Dzisiaj dotarły do mnie umowy adopcyjne Labusia i Fajnej ! Niestety w przypadku domku Fajnej nie ma telefonu! LABUŚ MA SIĘ BARDZO DOBRZE Z RELACJI OSOBY, KTÓRA GO WYADOPTOWAŁA, TYLKO NIEJADEK Z NIEGO WIELKI!

Posted

Cez napisał(a):
a moze by ktos doswiadczony zlozyl wizyte malej i przy okazji porobil zdjecia ? pewnie juz urosla...

Dobry pomysł tylko kto ma chwilkę i aparat?

Posted

Aga-ta napisał(a):
ja moglabym jechac porobic zdjecia. Tylko do Fajnej, czy do Labka tez?

Agata jesli tylko możesz to my poprosim zrób sesyjki obu psiaczkom!!!, Będziemy wdzięczni i z przyjemnością pooglądamy!