Madzialajda Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 też chętnie zobaczyłabym te zdjęcia:p (wzrokowcem jestem;)) Quote
Cez Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mam nadzieje, ze te problemy to jakas przejsciowa sprawa... Quote
Majaa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cez napisał(a):mam nadzieje, ze te problemy to jakas przejsciowa sprawa... Miejmy nadzieję ..... Quote
Cez Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie ulozylo :) a co u Fajnej, interesowal sie nia ktos ? Quote
Majaa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Cez napisał(a):trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie ulozylo :) a co u Fajnej, interesowal sie nia ktos ? Szczerze powiedziawszy to od ostatniego mojego postu nie miałam kontaktu z ankarage ... nie wyrabiam :placz: Quote
yewcia1 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czekam na domek i na Pana na całe psie życie Quote
ankarage Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 WITOJCIE!!!!TO JO!!!Ha, moje problemy to nie taka zwykla sprawa...Moja corka idzie na trzecia operacje serduszka,ma dopiero niecale cztery lata...No....a teraz z innej beczki....przygotowac sie...zaczynam...FAJNA MA DOM OD TRZECH DNI!!!:multi: :multi: sorki ze wczesniej nie napisalam ,ale nie chcialam zapeszac...Mieszka w bloku ,z Pania emerytka-samotna-wabi sie teraz Tina...:eviltong: (Fajne osiedle,sama tam kiedys mieszkalam ,duzo terenow do spacerow z psem!!!) a na dodatek ,to jakies dziesiec minut drogi od nowego domu Labka.... Co do zdjec...hm...nie mam aparatu...dawno juz bym je wam wyslala...:diabloti: Z wczorajszych wykonanych przeze mnie telefonow do nowych wlascicieli-psiaki sa kochane,maja sie dobrze!!!!!!pozdrowionka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KamaG Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dużo zdrówka dla córci i oby to była ostatnia operacja. Ukłony w Twoim kierunku Ankarage:loveu: , że mając takie kłopoty masz jeszcze chęci i znajdujesz czas na pomoc zwierzakom. Psie wieści wspaniałe!:multi: Quote
ankarage Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Zwierzaki i ich klopoty to moje antidotum na moje wlasne problemy....Inaczej zwariowalabym juz dawno(i wygladalabym jak ktoras z tych ikonek) :roll: :pissed: :megagrin: :smhair2: :errrr: :question: :vamp: :icon_roc: :watpliwy: :wallbash: :eek2: :flaming: a na razie na ogol wygladam tak::painting: :painting: :painting: i jest dobrze!!!!!A co do mojej Olki,...ja tez zycze sobie ,aby nie miala wiecej operacji.... Quote
Majaa Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ankarage napisał(a):Zwierzaki i ich klopoty to moje antidotum na moje wlasne problemy....Inaczej zwariowalabym juz dawno(i wygladalabym jak ktoras z tych ikonek) :roll: :pissed: :megagrin: :smhair2: :errrr: :question: :vamp: :icon_roc: :watpliwy: :wallbash: :eek2: :flaming: a na razie na ogol wygladam tak::painting: :painting: :painting: i jest dobrze!!!!!A co do mojej Olki,...ja tez zycze sobie ,aby nie miala wiecej operacji.... To ja jeszcze raz (tym razem publicznie :cool3: ) bardzo Ci podziękuję za pomoc i znalezienie domków ! To bardzo dużo dla nas ! Czekam więc już tylko na papiery ! Quote
yewcia1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Majaa napisał(a):To ja jeszcze raz (tym razem publicznie :cool3: ) bardzo Ci podziękuję za pomoc i znalezienie domków ! To bardzo dużo dla nas ! Czekam więc już tylko na papiery ! Również dziękujemy za dobre wieści i za domki, które u Was tak bardzo potrzebne:multi: Quote
klusek04 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Baaardzo dużo zdrowia dla córki i dużo szczęścia i radości. To cud że są tak wspaniali ludzie, którzy bezinteresownie pomagają. Dobro podobno wraca więc dużo dobrego życzę wszystkim dogomaniakom i oby takich dobrych wieści o nowych domkach dla psów było jak najwięcej. Quote
klusek04 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Pozdrówki dla Fajnej w nowym domku. Czy coś wiadomo jak jej tam? Quote
yewcia1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 klusek04 napisał(a):Pozdrówki dla Fajnej w nowym domku. Czy coś wiadomo jak jej tam? Oj czekamy na wieści - nic nie pisałam bo czekam, kto coś wie? Mówic, pisać;) Quote
klusek04 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 I wciąż czekamy niecierpliwie na wieści o Fajnej. Quote
Cez Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 tez jestem ciekawa jak sie Fajna czuje w nowym domku... Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dzisiaj dotarły do mnie umowy adopcyjne Labusia i Fajnej ! Niestety w przypadku domku Fajnej nie ma telefonu! LABUŚ MA SIĘ BARDZO DOBRZE Z RELACJI OSOBY, KTÓRA GO WYADOPTOWAŁA, TYLKO NIEJADEK Z NIEGO WIELKI! Quote
Cez Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 a moze by ktos doswiadczony zlozyl wizyte malej i przy okazji porobil zdjecia ? pewnie juz urosla... Quote
klusek04 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 To pozdrówki dla maluchów. Oby im zawsze było milutko, cieplutko i kochaniutko.:loveu: Quote
yewcia1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cez napisał(a):a moze by ktos doswiadczony zlozyl wizyte malej i przy okazji porobil zdjecia ? pewnie juz urosla... Dobry pomysł tylko kto ma chwilkę i aparat? Quote
Aga-ta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ja moglabym jechac porobic zdjecia. Tylko do Fajnej, czy do Labka tez? Quote
KamaG Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Aga-ta napisał(a):ja moglabym jechac porobic zdjecia. Tylko do Fajnej, czy do Labka tez? Agata jesli tylko możesz to my poprosim zrób sesyjki obu psiaczkom!!!, Będziemy wdzięczni i z przyjemnością pooglądamy! Quote
Recommended Posts