Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ankarage napisał(a):
Fajna do gory....jestes sympatyczna,dogadujesz sie z dzieciakami,psami,kotami,fretka i krolikiem -zero agresji-wiec hooooooopaj do gory!!!

Hmmmm ... A ja mam takie pytanie ? Czy Fajna i fretka to nie jest równe wybuchowi gazu w domu? Przecież Fajna sama w sobie to chodzący wulkan energii i radości życia! A jak do tego dojdzie fretka - wolę nie myśleć!

Posted

Fretka to jest takowe bydle co mimo niewielkiego wzrostu nie da se krzywdy zrobic, niestety....wyobrazcie sobie pedzace przez mieszkanie stado zlozone z dwoch kotow ,fretki i Fajnej....jest na co popatrzec....a za tym wszystkim czlapie rottek....

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z ankarage Sunia podobno ma się świetnie i gania z kotami po całym mieszkaniu!
Podobno kilka osób interesowało się Fajną ......

Posted

Cez napisał(a):
Majaa a zapytaj moze ankarege, czy zdjec Fajnej z tymi kotami nie daloby sie wkleic ? musi swietnie wygladac :evil_lol:

Zapytam, zapytam Tylko że Ankarage ma teraz trochę problemów, ale może chociaż uda się jej pstryknąć trochę