ankarage Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Fajna do gory....jestes sympatyczna,dogadujesz sie z dzieciakami,psami,kotami,fretka i krolikiem -zero agresji-wiec hooooooopaj do gory!!! Quote
Majaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ankarage napisał(a):Fajna do gory....jestes sympatyczna,dogadujesz sie z dzieciakami,psami,kotami,fretka i krolikiem -zero agresji-wiec hooooooopaj do gory!!! Hmmmm ... A ja mam takie pytanie ? Czy Fajna i fretka to nie jest równe wybuchowi gazu w domu? Przecież Fajna sama w sobie to chodzący wulkan energii i radości życia! A jak do tego dojdzie fretka - wolę nie myśleć! Quote
Madzialajda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 heh, może Fajna ma w tej fretce niestródzonego towarzysza zabaw?:razz: Quote
Majaa Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Fajna szuka domu! Tak przypominam tylko! Quote
ankarage Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Fretka to jest takowe bydle co mimo niewielkiego wzrostu nie da se krzywdy zrobic, niestety....wyobrazcie sobie pedzace przez mieszkanie stado zlozone z dwoch kotow ,fretki i Fajnej....jest na co popatrzec....a za tym wszystkim czlapie rottek.... Quote
Madzialajda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a ja od zawsze chciałam mieć fretkę:loveu: tylko siła wyższa nie pozawala:shake: Quote
Majaa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Fajna się przypomina tak delikatnie! Ankarage, podobno masz jeszcze masz ratlkerkowatą sunię na DT Jak się dogadują z Fajną? Quote
yewcia1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Majaa napisał(a):Anka Czekamy na wieści! Fajna chce mieć dmek taki już na zawsze. Quote
klusek04 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czy ktoś ma domek dla Fajnej? Sunia pilnie go potrzebuje. Quote
yewcia1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 klusek04 napisał(a):Czy ktoś ma domek dla Fajnej? Sunia pilnie go potrzebuje. Fajna szybko na góre:multi: Quote
KamaG Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Fajna się przypomina, może ktoś by chciał Fajną sunię!? Quote
Majaa Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Ankarage czekamy na wieści! Prociem Pani Prosiemy nie trzymać nas w niepewności :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Majaa napisał(a):Ankarage czekamy na wieści! Prociem Pani Prosiemy nie trzymać nas w niepewności :evil_lol: Czekamy, czekamy na wieści od Fajnej. Quote
Majaa Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzisiaj rozmawiałam z ankarage Sunia podobno ma się świetnie i gania z kotami po całym mieszkaniu! Podobno kilka osób interesowało się Fajną ...... Quote
Cez Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Majaa a zapytaj moze ankarege, czy zdjec Fajnej z tymi kotami nie daloby sie wkleic ? musi swietnie wygladac :evil_lol: Quote
Majaa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cez napisał(a):Majaa a zapytaj moze ankarege, czy zdjec Fajnej z tymi kotami nie daloby sie wkleic ? musi swietnie wygladac :evil_lol: Zapytam, zapytam Tylko że Ankarage ma teraz trochę problemów, ale może chociaż uda się jej pstryknąć trochę Quote
Recommended Posts