elainfo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 anouk92 napisał(a):No to czekamy na zdjęcia. (Ela napisz mi w mailu co z tą sunia z zielonki) wysłałam ci PW na dogo w sprawie Azy z zielonki.. Quote
elainfo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 fotki są!!!! CLOCKWORK-DZIEKI po STOKROC!!!ja sie gubie w tej technice.... Quote
clockwork Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 elainfo napisał(a):fotki są!!!! CLOCKWORK-DZIEKI po STOKROC!!!ja sie gubie w tej technice.... ja też... rozkminiłam to niedawno ... po 3 miesiącach! także masz jeszcze czas:cool3: Quote
elainfo Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 CHOROBA CZY NIKT TU NIEZAGLĄDA...???sARKA DZIŚ W NOCY NIEWYTRZYMAŁA I RANO MIAŁAM NIESPODZIANKE NA DYWANIE... TE gorsza opcję.. :angryy: na rzadko.. żeby było smieszniej moj jacek niezauwazył i wstapnął w to goła stopą... hahahah...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na porannym spacerku zalatwila sie ładnie.. strasznie chce do dzieci.. ledwo ja moge na smyczy utrzymać ja zobaczy gdzies dziecko.!!biedactwo musiala mieszkać w rodzinie z dziecmi... zanim ją odstawiono .. kochane maleńtswo ma lekki stan zapalny uszu.. dochodza krople 2x dziennie. podnosimy suncie!! dzis wrzuce ja na alegro.. (chociaz nie wiem czy to wlasciwe miejsce na zywe stworzenia...)czy ktos moze pomóc i powstawiać ja na inne portale z ogloszeniami..??POMOCY!! Quote
clockwork Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja zaglądam... ale pisków tyle, a domków jak na lekarstwo...:-( Quote
anouk92 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Śliczna sunia:loveu: Allegro to najlepsze miejsce na wystawianie psiaków - wszystkie "moje" poszły praktycznie z allegro. Jeśli chodzi o rasowe psiaki to bym uważała ale śliczne kundelki raczej nie pójdą do hodowli i można śmiało wystawiać. Oczywiście zawsze trzeba sprawdzi dom i podpisac umowę. Quote
elainfo Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 w sobote przyjeżdza do mnie Pani chetna do adopcji sarki..;:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: sama ma już 1,5 roczną sunke ze schroniska.. i chcialaby adoptowac moja Sarulkę... ma przyjechać ze swoja sunka aby zobaczyc jak sie beda dogadywać.. jesli ok.. to weżmie sare na weekend do domu i poobserwuje je razem czy sie akceptują..:evil_lol: TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Quote
clockwork Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 elainfo napisał(a):w sobote przyjeżdza do mnie Pani chetna do adopcji sarki..;:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: sama ma już 1,5 roczną sunke ze schroniska.. i chcialaby adoptowac moja Sarulkę... ma przyjechać ze swoja sunka aby zobaczyc jak sie beda dogadywać.. jesli ok.. to weżmie sare na weekend do domu i poobserwuje je razem czy sie akceptują..:evil_lol: TRZYMAJCIE KCIUKI!!! :kciuki: no to trzymamy kciukasy, ale pamiętaj o sprawdzeniu domku i spisaniu umowy adopcyjnej... Quote
elainfo Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 umowa sie powiela wlasnie...w pracy..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta pani na szczęscie mieszka w warszawie-wiec blisko ,zeby wpaść do niej od czasu doczasu;-)) a pozatym Moj Jacek ja zna z pracy...wspólpracuje z nia.. a jej znajomy wlasnie zaadoptował moja MALtusię;-)):loveu: cudowny czlowiek.. naprawde :-)) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2431837#post2431837 wiec jestem dobrej mysli;-)) Quote
elainfo Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 ania jest SUPER!!!:multi: :multi: :multi: przyjechali w sobote na dwa samochody..ze swoja sunią- która tez nazywa sie SARA, czyli maja sarę nr 1 i sare nr 2. :evil_lol: wybiegały sie razem na spacerze - nasza malenka -mimo ,ze jest strasznym łobuzem i rozrabiaką.. to przed starsza SArką okazywała uległość.. Pani agnieszka bardzo super babeczka.. swoja sare wzieli rok temu ze schronu.. , widac ,ze bardzo odpowiedzialna dziewczyna(takie na mnie zrobiła wrazenie) a jacek mi potwierdził , gdyz zna ja troche dłużej.. ogólnie rzecz biorąc stwierdziismy ,że to sa chyba najlepsze rece w jakie mogł trafic pies. przywieźli tez chlopca uposledzonego troszke..(gdyz mówilismy im,że nasza psiura strasznie lubi dzieci,więc lepiej zniesie przekazanie jej w nowe rece w obecnosci jakiegos dziecka...)) chłopiec miał cała buzię wylizana, uszy .. wszystko..;-)))) no i tak wzieli chłopca z Nasza sunka do jednego auta, druga sarę do drugiego auta i pojechali.. jescze tego samego wieczora dostalismy smsa..: "nasze sary własnie zasnęły.., mała cały dzień nasladowała duza sare i nieodstepowała jej na krok.. wspólnie bawiły sie piłeczką i niebyło kłótni miedzy nimi!" Quote
clockwork Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 SUPER!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: SUPER WIADOMOŚC NA POCZĄTEK TYGODNIA!! Quote
anouk92 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ela super!!!! Gratuluje!!!!:multi: Masz dobrą rękę do psiaków - zgarniaj jak najwięcej!!! Quote
elainfo Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 no i masz babo placek- za wczesnie ta radość.. w niedziele miałam telefon ,ze suki przestały sie dogadywać razem..sczegolnie ich sunia (ta schroniskowa) zaczeła atakowac nasza małą i raz sie tak zczepiły ze nie mozna było ich rozdzielic.. wiec sunia zostanie lada dzien odwieziona z powrotem... sytuacja podbramkowa.. gdyz akurat jestesmy na kartonach i w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania .. i moj jacek kategorycznie nie godzi ,sie na wziecie jej do nowego mieszkania...mało tego wczoraj uspilam mojego ciapka.. który mial mocznice.. i bardzo sie juz meczył....POMÓZCIE ZNALEŻĆ JAKIS TYMCZAS DLA MAŁEJ!!!! Quote
clockwork Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :madgo: sunia wraca:placz:... to ostateczna decyzja?? może jeszcze panienki się dogadają... Nic dziwnego że pierwsza psina chce zdominować małą, bo przecież do tej pory to był jej dom:-(... ale czy to ostateczna i kategoryczna decyzja?? odwóz... nie dostanie szansy na poprawe?? :shake::shake::shake: Quote
elainfo Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 clockwork dobrze ze choc ty tu zajrxzałaś.. bo cyab juz wszyscy zapomnieli....albo mysla ,ze sprawa skonczyła si e happy endm.. Pani Agnieszka tez jest zalamana tą sytuacja.. najgorsze ,ze ,ze to ta starsza sunia "mocno" dominuje nasza mała.. wczoraj znów była jadka... skonczyło sie ugryzieniem w noge pani agnieszki.. niestety ale 99% ,ze nasza Sareczka musi szukać nadal innego domku.. póki co prawdopodobnie przez pare dni jeszcze zostanie u p. agnieszki ale niemoge jej narazac na takie problemy.. echhhhh:shake: gdyby tylko sie dotarły przez te pare dni..... Quote
clockwork Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 eeehhhhhhhh... dominuje ją bo jak wiadomo Sarka to intruz w jej domu... może sytuacja się zmieni- jak mała da się "ustawić"(zdominować) starszej suni to może jeszcze sie dogadają... polubią... nie muszą się przyjaźnić- byle się tolerowały... bleee... jakie to wszystko było by piękne gdyby było takie proste:shake: Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 podnosze malenką!! domek kochajacy domek poszukiwany!!!! Quote
jotpeg Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 moze edytuj tytul, wpisujac >znow< szuka domu bo wszyscy pewnie mysla - ja tez tak myslalam - ze dom jest... Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 jotpeg-zmieniłam i podnosze jednoczesnie naszego łobuziaczka:loveu: Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 do góry do góry z Nią!!!!jak najwyzej sie da!! prośba do osob , serfujacych po necie w godzinach wieczornych -PODNIESCIE JA OD CZAsU DO CZASU!!!!! ja moge tylko w pracy do 16.00...... Quote
elainfo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 i ja znów podciagam!! ciepły kochajacy domek poszukiwany dla czarnego cielaczka.najlepiej z dziecmi i moze byc z kociakami..;-)) Quote
Recommended Posts