Martika&Aischa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jestem u psiaka .......przybyłam na apel beka :( dziewczyny a może by go zawieźć do ZuziaM ??? wiem że jest wolne miejsce .....mieliśmy tam wieźć dziś naszego psiaka ...ale znalazłyśmy miejsce bliżej ....tylko NIE Mysłowice :( Quote
Ada-jeje Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jestem u psiaka .......przybyłam na apel beka :( dziewczyny a może by go zawieźć do ZuziaM ??? wiem że jest wolne miejsce .....mieliśmy tam wieźć dziś naszego psiaka ...ale znalazłyśmy miejsce bliżej ....tylko NIE Mysłowice :( To jest za daleko, dalam juz DT, namiary na nasza Marte za Krk, tam gdzie byl Cezar. Oprocz tego dowiedzialam sie tez o kims kto chce psa ale jeszcze nie potwierdzone. Quote
Martika&Aischa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ada-jeje napisał(a):To jest za daleko, dalam juz DT, namiary na nasza Marte za Krk, tam gdzie byl Cezar. Oprocz tego dowiedzialam sie tez o kims kto chce psa ale jeszcze nie potwierdzone. Ada jestes wspaniala:loveu: rozsylam gdzie moge na wszelki wypadek ...... Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Piękny pies,myślę że znajdzie dom,tylko trochę czasu trzeba. Quote
bela51 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Sliczny, ale za malo czasu aby cos znależć na szybko.Wiele ludzi szuka DONkow. Quote
betka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Anett zasponsorowała mu ogłoszenia http://www.dogomania.pl/threads/212551-ZAKO%C5%83CZONY-og%C5%82oszeniowy-na-tczewiaki-do-27.08/page7 Quote
nescca Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Chyba mam dla Niego domek :) Jeśli jeszcze nie znalazłyście wyjścia....dzwońcie. 660737137. Quote
ewa36 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ada-jeje napisał(a):To jest za daleko, dalam juz DT, namiary na nasza Marte za Krk, tam gdzie byl Cezar. Oprocz tego dowiedzialam sie tez o kims kto chce psa ale jeszcze nie potwierdzone. Matko Ada super ! To znaczy że psiak pójdzie do wskazanego przze Ciebie DT ? Posikam się z radości :) Quote
Ada-jeje Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ewa36 napisał(a):Matko Ada super ! To znaczy że psiak pójdzie do wskazanego przze Ciebie DT ? Posikam się z radości :) Jak bedzie miejsce, to tak. Ja ufam Marcie bezgranicznie i od nas nie jest to az tak daleko. Quote
nescca Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Czyli nie szukacie już DS? Widzę ,że pisiak ma jechać do DT. Ja pisałam o DS.Jest takowy w Siemianowicach Śląskich (40 km od Was). Pani zajefajna.... chce sobie wziąć 2 tyg.urlopu dla onka aby pomóc Mu sie zaklimatyzować. Dajcie prędko znać...bo domków jak na lekarstwo a onków w schroniskach zatrzęsienie. Jeśli nie ten chłopak to jutro dzownie do Miedar. Jeśli jednak klepiecie to miejsce to dzwońcie bez względu na porę....choć może powiedzmy....tylko do 2 w nocy? hehehe Quote
beka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 nesca, ale założycielka nie była na watku po Twoim wpisie. W pierwszym poście jest podany jej tel, jeśli mozesz wyslij jej smsa. Jeśli nie ja zrobie to jutro rano. Quote
bela51 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Propozycja nesci jest bardzo dobra. Ale osob decyzyjnych juz nie ma na watku. Moze jutro rano zaskoczą i zadzwonia. 660737137. - Siemianowice Sl. dom dla Onka !!! Quote
nescca Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ok. To czekamy do jutra. Śpijcie spokojnie :) Myślę ,że psiak jest już bezpieczny...bo babka wydaje się zaje...sta. Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Wspaniale by było jakby oncio miał domek stały u fajnej Pańci,czekamy na wiadomości. Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 O matulu, jak się cieszę :multi: :multi: :multi: Aż się bałam tu na wątek wchodzić :shake: Jak dostałam link od beki (kochana kobitka :loveu:), wskoczyłam w buty i poleciałam żebrać o domek dla chłopaka. Mam dobrych znajomych, którzy dość dawno temu pożegnali swojego ukochanego ONka i jak dotąd nie zdecydowali się na następnego psiaka. Molestowałam ich chyba ze dwie godziny, aż mi było głupio, ale co tam :shake: Znajoma już się prawie złamała, ale jej TZ pozostał niewzruszony twierdząc, że ciągle jest w żałobie po Axelu Wróciłam podłamana i odwlekałam jak najdłużej wejście na wątek ... a tu TAKA RADOŚĆ MNIE SPOTKAŁA :bigcool::bigcool::bigcool: CIOTECZKI JESTEŚCIE WIELKIE :loveu: Ja to przy Was jestem jak jakiś puch marny ;) Dzięki Wam będę mogła dziś spokojnie zasnąć :) Cioteczko Agataw dzwoń koniecznie w sprawie tego domku od cioteczki nescca - tel. 660737137 !!! Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 DONnka,jaki z Ciebie puch marny,zacznij się cenić dziewczyno bo na to zasługujesz,nawet dzisiaj tak się starałaś,molestowałaś,a facet jak skała. Quote
nescca Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ...nie był wart molestowania....chyba wolę babki :) Moja sama się zgłosiła do takiego dziś odebranego naszego onka. Ale my domek znalazłyśmy na miejscu.....więc pomyślałam o tym niuniusiu bo tel.brzmiał baaardzo rozsądnie. I BLISKO WAS!!! Quote
elaja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cieszę się ,że wszystko zmierza ku szczęśliwemu finałowi i widmo schronu znika za horyzontem , no i czekam na wieści od założycielki wątku. Biorąc pod uwagę urodę i przynależność psiaka do określonego typu właście na takie zakończenie liczyłam ..... no może jeszcze na to ,że jednak zgłosi się prawowity właściciel DONka. Jeśli jednak nikt psa nie będzie szukał to przynajmniej i tak Cyryl ma zapewniony bezpieczny ( taką przynajmniej mam nadzieję ) byt. Trzymam mocno kciuki aby wszystko zakończyło się dobrze ! Quote
Agataw Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 CYRYL MA DOM!!!!! Od wczoraj mieszka w Chrzanowie, blisko mnie. W każdej chwili mogę go odwiedzić. Ma obrzymi ogród i Panią wyłącznie do jego dyspozycji. Dziękuję Wam za pomoc, że byłyście ze mną i razem rwałyśmy włosy z głowy, żeby znaleźć mu dom. Jednocześnie jestem szczęśliwa i leczę się z choroby sierocej, jak zawsze, gdy oddaję psa... Kocham Was! Mam parę kontaktów dla onków, komu przesłać? Quote
Asencja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zajrzyj tutaj jesli masz miejsce dla ON-ka http://www.dogomania.pl/threads/213669-Brandon-5-letni-chlopak-potrzebuje-domu-na-juz!!!?p=17530610#post17530610 Quote
bela51 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Alez sie cieszę ! To piekny pies, a co by nie powiedziec, uroda jeednak pomaga w zyciu ! Jesli masz fajne miejsca dla ONek ( suczek ) to mam pare kandydatek. Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Super :) takie wiadomości aż chce się czytać .......brawo dziewczyny:cool2::klacz: Quote
beka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Nesca, bela u Klaudus w punkcie jest młodziutki mix don, Karat. Może on mogłby znallexc w jednym z tych domów? http://www.dogomania.pl/threads/213173-M%C5%82ody.-pi%C4%99kny-DON-kowaty-Karat.-Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach-i-szukaniu-dt-ds.?p=17473687#post17473687 edit: to chyba jeden dom , tak? Quote
Recommended Posts