tamb Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Wysłałam dane do przelewu, do osób deklarujących pomoc. Dziękuję i bardzo się cieszę. Jutro jeszcze ustalimy godzinę mojego przyjazdu z Kubusiem a potem czekamy na relacje Kasi1381. Ja od poniedziałku do środy będę bez komputera. Quote
Kasia1381 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dobrej nocy i do jutra!! Myziaczki dla Wszystkich Pieszczochów! Quote
wellington Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Bardzo sie ciesze ze Kubus bedzie teraz w Krakowie na poduchach sie wylegiwal :) Czy moglabym prosic o namiary na wykonawce siatki na pw ? Mam tez balkon do zabezpieczenia. Quote
Lobaria Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='wellington']Bardzo sie ciesze ze Kubus bedzie teraz w Krakowie na poduchach sie wylegiwal :) Czy moglabym prosic o namiary na wykonawce siatki na pw ? Mam tez balkon do zabezpieczenia.[/QUOTE] Jak hurt / 2 Cioteczki /, to i o rabaty zabiegajcie z tymi siatkami. Trzymam kciuki za transport Kubusia do domku. Quote
Kasia1381 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zabiegamy, zabiegamy. Ja też mam nadzieje, że Kubuś szybko zapomni trudy i stres podróży! Quote
Luna007 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Lobaria wyczyść skrzynkę, bo chciałam bym się z Toba skontaktować Quote
Lobaria Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Luna007']Lobaria wyczyść skrzynkę, bo chciałam bym się z Toba skontaktować[/QUOTE] Wyczyściłam, ale nie wiem, czy wieczorem będę miała dostęp do netu, być może dopiero jutro. Quote
tamb Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kubuś od wczoraj jest we wspaniałym domu. Od razu poczuł się jak u siebie, przytulał się i udsłaniał brzuszek. W środę lub w czwartek będzie siatkowanie balkonu. Kasia1381 ma od wczoraj problem z zalogowaniem. Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, ale nie może wejść na dogo. Komu zgłosić, moderatorowi? Czy może powinna zmienić login i mieć nowe hasło? Co robi się w takich sytuacjach? Quote
tamb Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Przekazuję podziękowania z domu Kuby, przelewy (330zł) doszły. Balkon już zabezpieczony. Pani Kasia jutro jeszcze raz się zaloguje na dogo, bo z dotychczasowym loginem i hasłem się nie udaje. Quote
Lobaria Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='tamb']Kubuś od wczoraj jest we wspaniałym domu. Od razu poczuł się jak u siebie, przytulał się i udsłaniał brzuszek. W środę lub w czwartek będzie siatkowanie balkonu. Kasia1381 ma od wczoraj problem z zalogowaniem. Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, ale nie może wejść na dogo. Komu zgłosić, moderatorowi? Czy może powinna zmienić login i mieć nowe hasło? Co robi się w takich sytuacjach?[/QUOTE] Wieści najwspanialsze, jakie mogą być. Kubusiu, bądź szczęśliwy. Quote
bakusiowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dobrze że Kubulek jest szczęśliwy. Prosimy o zdjęcia z nowego domku. Jeżeli Kasia nie może się zalogować to coś pokręciła z hasłem. Ja w domu mam hasło zapamiętane a jak jednego razu chciałam zalogować sie w pracy to mi nie dało. Niech sprawdzi jeszcze bo może hasło ma dużymi literami a loguje się małymi lub odwrotnie. Jak nie da rady zalogować się to musi zarejestrować się jeszcze raz i ewentualnie napisac o tym fakcie do moderatora, najlepiej maupa4. Quote
Kasia1381 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witam Wszystkich! Przepraszam, że tak pózno. Hasło miałam zapisane, więc nie ma mowy o pomyłce. dopiero dziś udało mi się zalogować. No cóż, złośliwość rzeczy martwych. Kubuś już ma siatkę zamontowaną. Bardzo dziękujemy!!!! Teraz czekamy na wiosnę i cieplutkie słoneczko. Kubuś wie, że jest u siebie i tak też się zachowuje. Uwielbia szaleć na drapaku i między firankami. Legowisko wybrał sobie na fotelu. Skoro tam mu pasuje, to tam ma dany kocyk. Oczywiście moją poduche też polubił. Moje słoneczko grzało mnie jak wróciłam kiedyś po nocy. Oboje przespaliśmy wtuleni w siebie. Najlepiej, to żebym miała jeszcze jedną parę rąk, bo mam wrażenie, że 2 to za mało do myziania. Chodzi za mną jak piesek. Jest taki kochany!!!! Uwielbia aportować myszkę. Przynosi, żeby mu odrzucić i tak w kółko. Moje kochane "maleństwo". Quote
tamb Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jejku, jak się cieszę. Kuba u Kasu odżył. U mnie był bezpieczny ale przy takiej ilości zwierząt, nie był jeszcze sobą. U Kasi rozkwitł. Teraz kolej na Pieguska. Wizyta przedadopcyjna ma być w poniedziałek. Piegus to drugi tymczasowicz, tak, że, poproszę o trzymanie kciuków. Quote
Kasia1381 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Utworzyłam w swoim profilu album Kubusia. Jak na razie są tylko 4 fotki. Nie mam aparatu, wię fotki sąz komórki. Długo to trwało, żeby je zamieścić ale udało się. Metodą prób i błędów, ale są. Zapraszam do oglądania!!! Quote
Luna007 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 wow ślicznie Kubuś wyglada - widać, że szczęśliwy wreszcie -tak się cieszę Kasiu, że go pokochalaś ze wzajemnością - mu życie odmieniłaś - to cudowne, że takie się rzeczy dzieją - to daję siłę, żeby walczyć o inne nieszczęśliwce a za Pieguska kciucki oczywiście 3mam Quote
Lobaria Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Wspaniale oglądać szczęśliwego Kubusia, zalogowałam się z komórki, bo laptop mi padł. Trzymam kciuki za drugiego sierścicha Quote
iwonamaj Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jak to dobrze...Kubusiu, bądź szczęśliwy... Quote
Kasia1381 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dziś jestem w pracy, ale już za Nim tęsknie. Jest pod czułą opieką "Babci" :) czyli mojej Mamy :)) Quote
Kasia1381 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No tak, teraz przydałoby się troszkę szczescia, dla Pieguska. Miejmy nadzieję, że wkrótce będzie w szczęślwym domku!!!! Quote
bakusiowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 To dobrze że Kubulek ma już swoja rodzinkę. Quote
wellington Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Kasia1381']Utworzyłam w swoim profilu album Kubusia. Jak na razie są tylko 4 fotki. Nie mam aparatu, wię fotki sąz komórki. Długo to trwało, żeby je zamieścić ale udało się. Metodą prób i błędów, ale są. Zapraszam do oglądania!!![/QUOTE] Piekny , szczesliwy Kubus :loveu: Mam nadzieje ze jego album sie wnet powiekszy ;) Quote
bakusiowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Obejrzałam zdjęcia. Kubulek szcześliwy jedynak. Quote
Recommended Posts