irysek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 piekne sa, czy to rodzenstwo czy para? wygladaja jak dwie krople wody, tylko jedna mniejsza druga wieksza, slicznosci do gory... Quote
azzie5 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ja też myślę że oni są spokrewnieni, ale Mars wygląda na trochę starszego od Kory, może z rok, dwa. Na allegro chyba ich nie ma, ja dałam ogłoszenie na alegratkę. Potwierdzam, że gdyby był dom, można psy rozdzielić, gdyby był ktoś chętny... Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 na moje oko one niepodobne wcale, moze tylko na zdjęciach ;) w górę marsiątka! Quote
irysek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 podobne sa na pierwszym zdjeciu. szkoda by je bylo rozdzielac, pewnie im ze soba dobrze. trzeba zadzialac tak zeby wzieli oba naraz, tylko jak !? Quote
Diegula Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No fakt na pierwszym zdjęciu są do siebie podobne Quote
irysek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 i jak tam slodziuszki, jest jakis dom? allegro jest, bo nadal nic nie wiem!? Quote
asiamm Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='irysek']i jak tam slodziuszki, jest jakis dom? allegro jest, bo nadal nic nie wiem!?[/quote] ni ma domu, ni ma allegro :shake: Quote
azzie5 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja odwiedzam Marsa i Korę co tydzień w schronisku, znacznie częściej na forum, choć u nich nie słychać nic nowego - ta sama bieda.... Jutro w schronisku odwiedza oba psiaki ich ukochana wolontariuszka, dzisiaj były puszczane z boksu na wybieg, jutro mają spacer. Poza tym cisza... Quote
azzie5 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 troche smutno, ale trochę się już przyzwyczaiły do schroniska i jego zycia. w końcu siedzą tu już tyle czasu... nikt 'z zewnątrz' się nimi nie interesuje... Quote
Diegula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobrze że przynajmniej są razem i mają siebie Quote
azzie5 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [QUOTE]Dobrze że przynajmniej są razem i mają siebie[/QUOTE] dokładnie, też tak uważam Quote
Diegula Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Dwa słodziaki po raz kolejny się przypominają Quote
Recommended Posts