pidzej Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 taak, może ja w końcu się za allegro zabiorę jutro, pierwszy raz, a jak mi nie wyjdzie to kogoś poproszę. Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 pidzej trzymam kciuki za allegro:lol: do gory pieseczki!!!!!! Quote
Neris Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Przepraszam za OFF, ale wklejam gdzie się da POSZUKUJEMY PSA Z ZAKLEJONĄ MORDKĄ_ WIDZIANO GO DZIŚ W WARSZAWIE NA OCHOCIE - WARSZAWIACY-ZAJRZYJCIE post 128 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32336&page=13[/URL] Quote
pidzej Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Mars na smyczy nie reaguje na psy. Kora się rzuca i wyrywa, gdy jakiegoś zobaczy. Jak są wypuszczone na wybieg to oba bardzo szczekają na przechodzące za siatką psy. kociokozitata- dowiem się jeszcze w sobotę, jak u nich będę, ale raczej kiepsko to widzę. Raczej zbyt wiele zwierząt. Ale zobaczymy. Quote
azzie5 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Mars gania koty, ale jest karnym psem i zależnie od warunków/ zapewnionej przestrzeni być może dałoby się nad tym zapanować, natomiast wydaje mi się, że te dwa psy-samce raczej trudno byłoby ze sobą razem pogodzić Quote
azzie5 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ja zaglądam.:) Nie ma zmiłuj, w takiej milusińskiej parze prędzej czy później ktoś będzie musiał się zakochać Quote
Diegula Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Piękna słodka para piesków szuka domku! Quote
azzie5 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kora i Mars (i kilka innych piesków) dzięki firmie Pallets and Packages, oraz dzięki wolontariuszce Sylwii dostały do swoich boksów nowe, piękne i cieplutkie budy. Dziękujemy!:multi: Zimno napewno nie będzie im grozić.:) Quote
Ludek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='azzie5']Kora i Mars (i kilka innych piesków) dzięki firmie Pallets and Packages, oraz dzięki wolontariuszce Sylwii dostały do swoich boksów nowe, piękne i cieplutkie budy. Dziękujemy!:multi: Zimno napewno nie będzie im grozić.:)[/quote] Przynajmniej jedna dobra wiadomość. Oby jak najkrócej musiały z nich korzystać i szybko znalazły dom. Quote
pidzej Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 nikt nie chce takiego wielgaśnego prezentu pod choinką?:loveu: Quote
pidzej Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dziś nie załapały się na spacer, bo na wybiegu przy ich boksie puszczone były psy, a miałyśmy mało czasu. szukają domku... Quote
Diegula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Podwójny domek pilnie poszukiwany dla pięknych psiaczków! Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Misiaki wspaniałe, zwłaszcza chłopak wyjątkowej urody! Quote
Recommended Posts