Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']jade z nią do Koszalina wiesz jaka ocene dostane? ndo :D
dlaczego tu nie wrzucam ? bo malo osob tu pisze zaglada, a pozatym wkurza mnie ze musze zdjecia zmiejszac :D[/QUOTE]

Nie znam wzorca, więc nie wiem dlaczego taka ocena ;) Jestem przyzwyczajona (z ringu tybków) że wszystko dostaje dosk., ewentualnie bdb.
No coś ostatnio słaby ruch na dogo ogólnie, ja zaglądam, ale siedzę cicho, bo mi się nie chce pisac ;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anecioreczek']jade z nią do Koszalina wiesz jaka ocene dostane? ndo :D
dlaczego tu nie wrzucam ? bo malo osob tu pisze zaglada, a pozatym wkurza mnie ze[B] musze zdjecia zmiejszac [/B]:D[/QUOTE]
Taa, to jest najgorsze :D

Posted

za uszy dostanie :D
wiesz ostatnio w Kaliszu krotkowlosy dostal NDO sedzinia stwierdzila ze pies wyglada jak KELPIK.

MACIE ZOOM z dzisiaj taki..NA SMAK :D bede wredna ]:->

[video=youtube_share;iT_3F5wQIkE]http://youtu.be/iT_3F5wQIkE[/video]

Posted

[QUOTE]WADY: Wszelkie odchylenia od podanego wzorca powinny być uznawane za
wady i oceniane w zależności od stopnia nasilenia i wpływu na zdrowie i
dobrostan psa oraz zdolność wykonywania tradycyjnej pracy.[/QUOTE]
huehue, naprawdę uszy mają mega wpływ na zdrowie i pracę. Nie są częściowo złamane, więc dosk. raczej nie dostanie, ale bdb. czemu nie? Chyba że ma inne wady...
No ale to zkwp :evil_lol:

Posted

Bożeeee.... Zoom jest mega :loveu:
Jak się nazywa umaszczenie, które ma? Jest mega :D
I weeeź się poświęć i wstawiaj tu więcej, nie wszyscy mają Cię na fejsie 8)

Posted

[quote name='Ty$ka']Bożeeee.... Zoom jest mega :loveu:
Jak się nazywa umaszczenie, które ma? Jest mega :D
I weeeź się poświęć i wstawiaj tu więcej, nie wszyscy mają Cię na fejsie 8)[/QUOTE]

Zoom jest BLUE&WHITE ;)

dobrze dobrze .. poświęce się..ale jak nie bedzie odzewu to lipton ;p

[img]http://images61.fotosik.pl/1158/98f039819c1e42e5gen.jpg[/img]

Posted

[quote name='Yuki_']Czekaj, ten link który mi dałaś na PW to kto? Ty?[/QUOTE]
Tak to Ja jeśli Ty jestes K.W to mnie dodalas :D

[quote name='junoo']ale śliczny portret :)
piękna fota![/QUOTE]

Dzięki mój pierwoadoptowany zawsze modeluje cudownie :D

Posted

[quote name='Yuki_']merle :loveu:
masz jakiś filmik z merlowatym? :p[/QUOTE]

no własnie nie za duzo.. mam tylko kiedy skonczył rok.. generalnie moje bordery maja mało filmikow.. tylko Mushu ma mnostwo hahaha, ale filmiki beda tworzone zaniegluo bo Zoom sie zbliza rok a ticowi juz 2 rok..
Boze jak ten czas leci nie dawno byl malym papisiem ;(

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-FEJVuVcnHl0/URsw4k00i7I/AAAAAAAAHYo/RCDeBfck1jM/s512/DSC_3399.JPG[/IMG]
filmiki z zawodow dcdc masz strone wczesniej albo dwie ;)

Posted

Mushu z języczkiem, jak słodko :loveu:
Zaraz sobie Ciebie znajdę na fejsie :p
Boooże, zakochałam się Zoom. Jeden z niewielu bc, jaki mi się podoba :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']A jak Mushu? Bo coś kiedyś wspominałaś o jakiś problemach? Lepiej jest? :)[/QUOTE]

Hm.. no wiesz. Generalnie..
Mushu wychodząc ze schroniska zabrał ze soba agresje do większych psów ( szczegolnie husky ON, labek, golden, bulle) fakt jest taki ze naprawde rzadko dochodzilo do spięć zwykle to dominacja ale dość ostra. Raz tylko i aż złapał psa za obroże tamten jego zresztą też i więcej było paniki niż krzywdy - tyle że włascicielka miała w dup... co sie do niej mówiłam a widziałam jak moj pies sie zachowuije i chcialam uniknac ( psy byly razem na treningu).
To nie przeszło całkowicie, dlatego unikam wybiegów spotkań psiarzy z nim- chyba że wiem jakie psy będą. Np w Zabrzu bez problemy biegalismy z Barneyem, SARĄ która też dominuje, Hachiko. Pracujemy nad tym cały czas niestety Mushu nie sprzedaje sie na smaka w takich przypadkach.

Lęk separacyjny już dawno pokonany.

Oprócz tego to jest naprawde super pies.najbystrzejszy z calej mojej 3.. no ale tamte jeszcze młode i narwane :D

Posted

[quote name='Lucky.']Nie mam pojęcia jak to sięstało, że nigdy nie zwróciłam uwagi na to, że mieszkasz w szczecinie i do tego z trzema super psami.[/QUOTE]

bo mieszka od niedawna :lol:

Posted

Witamy :)
Może za jakiś czas uda nam się wybrać na spacer razem. Ja mieszkam obecnie w Łobzie, ale i tak mam w planach wybrać się ze szczylem na podbój dużego miasta :)

Posted

[quote name='Lucky.']Nie mam pojęcia jak to sięstało, że nigdy nie zwróciłam uwagi na to, że mieszkasz w szczecinie i do tego z trzema super psami.[/QUOTE]
Może dlatego ze przedwczoraj wpisalam lokalizacje szczecin :D ale od 4 miesiecy tu mieszkamy :P

[quote][COLOR=#000000]Z jakiej hodowli jest Zoom?[/quote]
[/COLOR]Obstawiam że nic Ci to nie powie
Black Red White jej matka jest Rudbeki a ojciec z Locheil ze Szkocji, jego rodzice jeźdzli na CRUFT.. ale to nie dkatego wzielam te suke.
Nie przepadam za linia shową strasznie.. i postanowiłam wyciągnąć z tej suki sporta.
To że Tic jest tez w pół showem ma akurat takie znaczenie że chciałam pierwszego bordera wymieszanego z linii sportowej i wystawowej - żeby dać rade dostałam psa idealnego do przywzywczajenia sie do rasy.. natomiast Zoom.. no coz... ktos sie prosil o filmiki.. wiec macie :D
zrobiłam dzisiaj :D

[quote name='Talia']
[COLOR=#000000]Witamy [/COLOR]:smile:[COLOR=#000000] [/COLOR]
[COLOR=#000000]Może za jakiś czas uda nam się wybrać na spacer razem. Ja mieszkam obecnie w Łobzie, ale i tak mam w planach wybrać się ze szczylem na podbój dużego miasta [/COLOR]:smile:[/quote]
Nie mam pojęcia gdzie to jest, ale zapraszamy :D

OTO FILMIK.. ZOOM ZA 2 DNI KOŃCZY MAGICZNE 9 MIESIĘCY I OD TEJ PORY JEST MŁODZIEŻĄ....
Chociaż zachowuje sie dalej jak 4 miesieczny szczyl :D

[video=youtube_share;bcRUs2z-cS4]http://youtu.be/bcRUs2z-cS4[/video]