Zuzia&Szanti Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):a po sylwku dobrze nawet :D No to będę wasz szukać na wystawach :D My też was powypatrujemy na wystawach :) . No i szkoda, że na treningowych was nie będzie :( . Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a):My też was powypatrujemy na wystawach :) . No i szkoda, że na treningowych was nie będzie :( . nie ufam mojemu samochodowi az tak.. 3 dni temu oddebralismy go z warsztatu... i wczoraj stuknol nas koles peuguotem... drzwi tyle mamy do wymiany ;/ na szczescie tylko to.. ale poki co.. niemozemy jechac na gazie.. tylk benzyna... i masakra.. za duzo kasy... ( mamy silnik 3.2 w uacie.. pali 12 litrow ;p ) Quote
BBeta Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Anecioreczek napisał(a):i do naszego grona dołączyło nowe dziecko... Zoom-Zoom ;) [FONT=lucida grande] [SIZE=3]BRENDY Rudbekia x Locheil JOCK'S PRIDE [/FONT][FONT=lucida grande][/FONT] Gratulacje :) Quote
Victoria Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):pociągi też są niebezpieczne. :) Zabrze tez jest niebezpieczne. :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Victoria napisał(a):Zabrze tez jest niebezpieczne. :diabloti: Trochę w tym prawdy :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Victoria napisał(a):Zabrze tez jest niebezpieczne. :diabloti: Lepsze to niż Sosnowiec :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 ewidentnie ktoś mi podgląda facebooka :P pociagami z dwoma psami niestety... nie można ;] tak jutro jade do zabrza na spacer ;) bedą zdjęcia :) Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 te biore aparat :D ( mam nadzieje, ze trafie :P ) Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Naklejka napisał(a):Lepsze to niż Sosnowiec :diabloti: w ***e cie ktoś kopnął? :P dzięki Beta :) niewiem co wciągałam kiedy ją brałam :D Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Naklejka napisał(a):Lepsze to niż Sosnowiec :diabloti: ahahahahahahaha, wszedzie mozna mieszkac byleby nie w Sosnowcu :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Anecioreczek napisał(a):w ***e cie ktoś kopnął? :P dzięki Beta :) niewiem co wciągałam kiedy ją brałam :D ja sie juz moze nie odzywam, bo mi jutro do dupy nakopiesz hahaha Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 mushu sie toba zajmie ja nawet palcem nie kiwne :P Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ja sie zastanowie chyba jednak, czy pojade hahaha :evil_lol: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Anecioreczek napisał(a):mushu sie toba zajmie ja nawet palcem nie kiwne :P Strzeż się, bo jeszcze ze spaceru nie wrócisz :diabloti:. Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Zuzia&Szanti napisał(a):Strzeż się, bo jeszcze ze spaceru nie wrócisz :diabloti:. grozisz czy obiecujesz? :D Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Bierzesz mloda czy tylko z Tic-Taciem i Mushu bedziesz? :D Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 biere cała trójke, jeszcze jedzie z nami z zakichanego sosnowca 4 miesieczny szczyl grzywcza chinskiego :) do tego beda jeszcze 2 bordery + bokser no i wy :) Quote
Naklejka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Gdzie się spotykacie? Bo ja jutro w schronie, ale może gdzieś zdążę podskoczyć :eviltong: Agni, jak chcesz zginąć to wyjdz na osiedle, albo w okolice stadionu i krzyknij "ino ruch" :lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Na Zaborzu, Janika. ( gdzie kolwiek to jest :D ) Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 na zaborzu dobrze mowie angi? :P o 12 Quote
Recommended Posts