Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri]Zuza ma 8 lat i jest piękną suczką rasy pit bull red nose. Otrzymaliśmy prośbę o pilną pomoc w szukaniu dla niej nowego, dobrego i odpowiedzialnego domu.[/FONT]
[FONT=Calibri]Zuza jest przyjazna do ludzi, lubi dzieci. Jest łagodna i bardzo sympatyczna. Niestety niezbyt dobrze toleruje inne zwierzęta, chociaż nie jest sytuacją, nad która nie można zapanować.[/FONT]
[FONT=Calibri]Suczka jest zdrowa, czasami ma skłonność do zapalenia spojówek. Szczepienie z zeszłego roku.[/FONT]
[FONT=Calibri]Pies obecnie przebywa w domu z ogrodem, idealnie stróżuje, gdy jest na zewnątrz domu, jednak z pewnością bardziej jest to pies rodzinny. [/FONT]
[FONT=Calibri]W domu spokojna, ale gdy zostaje sama zbyt długo lubi podgryzać kable.[/FONT]
[FONT=Calibri]Śliczna jest Zuza – mam nadzieję, że znajdzie dom na całe swoje życie. [/FONT]
[FONT=Calibri]Zuza zostanie wydana do nowego domu po sterylizacji.[/FONT]
[FONT=Calibri]Kontakt w sprawie suni, dodatkowe informacje:[/FONT]
[FONT=Calibri]Tel. 880-216-168[/FONT]
[FONT=Calibri]Mail: [/FONT][FONT=Calibri][email protected][/FONT]

Nie chce tu komentować sytuacji. Pani która nas prosiła o pomoc zajmuje sie psiakiem, ale nie jest jego właścicielką. Z Zuza bawi sie Pani 12 syn. Niestety nie mogą jej zabrać, mają swoje 2 suki, z którymi Zuza - owszem - potrafi wyjść razem na spacer, nawet bez smyczy - ale obowiązuje zasada ograniczonego zaufania, bo nie jest to miłość wielka.

Posted

Zuzia to naprawdę ślicznota :). Na żywo wygląda duuuużo ładniej niż na zdjęciach. Jest ślicznie, klasycznie zbudowaną rednoską, to co ma na pyszczku to siwizna. Oczka- entropium, miała już operację ale za mało było podciągnięte, przy sterylce będzie poprawka. Zęby ma w rewelacyjnym stanie, nie dałabym jej po nich więcej niż 5lat!

Zna komendy, jest usłuchana, nie ma żadnych urazów, ufnie podchodzi do kobiet i mężczyzn, weta nie lubi :evil_lol:.

Aportuje, kąpie się w sadzawce, na mój przyjazd wytarzała się w gówienku, mimo kąpieli pachniała upojnie :roll:.

Lepiej żeby była jedynym psem w domu, aferuje się o jedzenie.

Posted

Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958

Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :)

Posted

Będą, Gosiu, ale żeby dużo piękniejsze były od tych co są to nie mogę powiedzieć, no talentu brak :mad:. Wkurzyłam się jak je zobaczyłam, bo ona jest naprawdę ładna, a ja nie uchwyciłam jej urody. Mam plan taki, żeby w poniedziałek podjechać do niej jeszcze raz z Kasią fotograf i wtedy ją porządnie obfocimy.