supergoga Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [FONT=Calibri]Zuza ma 8 lat i jest piękną suczką rasy pit bull red nose. Otrzymaliśmy prośbę o pilną pomoc w szukaniu dla niej nowego, dobrego i odpowiedzialnego domu.[/FONT] [FONT=Calibri]Zuza jest przyjazna do ludzi, lubi dzieci. Jest łagodna i bardzo sympatyczna. Niestety niezbyt dobrze toleruje inne zwierzęta, chociaż nie jest sytuacją, nad która nie można zapanować.[/FONT] [FONT=Calibri]Suczka jest zdrowa, czasami ma skłonność do zapalenia spojówek. Szczepienie z zeszłego roku.[/FONT] [FONT=Calibri]Pies obecnie przebywa w domu z ogrodem, idealnie stróżuje, gdy jest na zewnątrz domu, jednak z pewnością bardziej jest to pies rodzinny. [/FONT] [FONT=Calibri]W domu spokojna, ale gdy zostaje sama zbyt długo lubi podgryzać kable.[/FONT] [FONT=Calibri]Śliczna jest Zuza – mam nadzieję, że znajdzie dom na całe swoje życie. [/FONT] [FONT=Calibri]Zuza zostanie wydana do nowego domu po sterylizacji.[/FONT] [FONT=Calibri]Kontakt w sprawie suni, dodatkowe informacje:[/FONT] [FONT=Calibri]Tel. 880-216-168[/FONT] [FONT=Calibri]Mail: [/FONT][FONT=Calibri][email protected][/FONT] Nie chce tu komentować sytuacji. Pani która nas prosiła o pomoc zajmuje sie psiakiem, ale nie jest jego właścicielką. Z Zuza bawi sie Pani 12 syn. Niestety nie mogą jej zabrać, mają swoje 2 suki, z którymi Zuza - owszem - potrafi wyjść razem na spacer, nawet bez smyczy - ale obowiązuje zasada ograniczonego zaufania, bo nie jest to miłość wielka. Quote
Asia_Rawicz Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 następny rasowy piesek i bez domu... Zapisuje sobie i w najbliższych dniach zrobię ogłoszenia. Quote
supergoga Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nie ma miłosników amstaffów którzy by choć do Zuzi zajrzeli. Quote
ania z poznania Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Są, są! Gosiu, czy wiesz co to za blizny na pysiu, starcie z psem? Zaraz wrzucę na ogólny bulowatych i na Niebieskie: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=6610 Quote
agaga21 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 to nie amstaffka, to pit bull red nose ;) ech...8 letnia sunia...łatwo chyba nie będzie :( Quote
ania z poznania Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jutro podjadę zobaczyć Zuzię na żywo, porobię jej lepsze zdjęcia, z tego co mówiła pani Lucyna to jest bardzo fajna sunia! Quote
ania z poznania Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Zuzia to naprawdę ślicznota :). Na żywo wygląda duuuużo ładniej niż na zdjęciach. Jest ślicznie, klasycznie zbudowaną rednoską, to co ma na pyszczku to siwizna. Oczka- entropium, miała już operację ale za mało było podciągnięte, przy sterylce będzie poprawka. Zęby ma w rewelacyjnym stanie, nie dałabym jej po nich więcej niż 5lat! Zna komendy, jest usłuchana, nie ma żadnych urazów, ufnie podchodzi do kobiet i mężczyzn, weta nie lubi :evil_lol:. Aportuje, kąpie się w sadzawce, na mój przyjazd wytarzała się w gówienku, mimo kąpieli pachniała upojnie :roll:. Lepiej żeby była jedynym psem w domu, aferuje się o jedzenie. Quote
What May NN Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 piękna.. tylko ten wiek mnie martwi, mało osób decyduje się na starszego psa! Quote
ania z poznania Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego: http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjna-EDYCJA-zg%C5%82oszenia-zdj%C4%99%C4%87-do-11.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29?p=17533958#post17533958 Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :) Quote
ania z poznania Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Będą, Gosiu, ale żeby dużo piękniejsze były od tych co są to nie mogę powiedzieć, no talentu brak :mad:. Wkurzyłam się jak je zobaczyłam, bo ona jest naprawdę ładna, a ja nie uchwyciłam jej urody. Mam plan taki, żeby w poniedziałek podjechać do niej jeszcze raz z Kasią fotograf i wtedy ją porządnie obfocimy. Quote
snuszak Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 widzę, że z Kasią udało już się nawiązać stałą współpracę :):) fajnie Quote
ania z poznania Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Tak jak mówiłam, talentu brak.... :) Na czas jedzenia Zuzia musi być uwiązywana, bo kumpli nie ma do miski :mad: Quote
ania z poznania Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zuzia ma dzisiaj sterylizację i korektę oczu, trzymajcie kciuki! Quote
ania z poznania Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zuzia już po zabiegu w domu. Biedniutka, poszła zaraz spać. W piątek kontrola. Quote
martaipieski Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 http://imageshack.us/g/838/dscf0208jb.jpg/ w pierwszej chwili myślałam że to hera z pseudo śliczna sunia, trzymam kciuki za domek Quote
ania z poznania Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Zuzia już w dobrej formie, wieczorem i w nocy kilka razy wymiotowała, ostatni pawik był wcześnie rano, po nim humor jej się poprawił :) Quote
agaga21 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no to już będzie tylko lepiej :) czy są jakieś widoki na dom dla niej? Quote
Asia_Rawicz Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Czy kontakt w ogłoszeniach podać ten co w pierwszym poście czy jakiś inny?? Bo na stronie Fundacji jest inny?? Quote
Recommended Posts