Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksio kolejny raz został w domu sam. Zuza zabrała nasz zwierzyniec, zostawiła Maksia samego.
A on, nic nie robił, ...spał.:)

Posted

wyglada na to ze potrafi zostawac sam w domu.
Dodaje ogłoszenia,wstawiam linki ogłoszeniowe na 1 strnie do poprzednich.
Czy był jakikolwiek telefon o adopcje Maksia?

Posted

Dzwoniła Pani z Warszawy (Brudno). Mama z dwójką małych dzieci, ale porozmawiałyśmy i wspólnie doszłyśmy do wniosku, że Maksio nie nadaje się do malutkich dzieci.
Dzwoniła jeszcze jedna Pani, ale odniosłam wrażenie, że nie jest zainteresowana konkretnie Maksem. Pytała też o inne jamniczki.

Posted

Maks się wyspał, śpi długo, nie należy do rannych ptaszków, wyszedł na spacerek... Tu ciekawostka, Maks nie lubi długich wypraw, jeśli będziemy przechodzić koło naszego domu w trakcie spaceru, dla Maksia znaczy to jedno - czas do domu, koniec łażenia i wąchania. Zapiera sie przy furtce i ani myśli iść dalej. Potrzeby załatwił, płuca przewietrzył, czas poleżeć. Chociaż Pajda go zachęca, Aza szczeka, żeby nie marudził, Maks jednak wie czego chce. Wracamy do domu.
Jeszcze się czasem zdarza, ze Maksio popiskuje szeptem chodząc po domu.
Jednak trudniejsze jest to, że Kajtek i Maksio zaczęli interesować sie soba przez drzwi.
Próbowałysmy juz kilka razy spotkac chłopców razem, ale Kajtuś warczy i spotkanie momentalnie przeradza sie w ring.

Posted

I u starszych ludzi, i u tych, którzy długo pracują i nie przepadają za długimi, forsownymi spacerami, i u nas też, gdyby było to możliwe.

Gdyby nie znalazł się domek do piątku, to musimy pomyśleć nad transportem Maksia do danusi1234, wstępnie, troszkę na ten temat rozmawiałyśmy.
Założyłam wątek w dziale transportowym, ale nic, zero pomysłów.
Gdyby ktoś wiedział o możliwosci transportu do Słupska lub chociaż Trójmiasta, proszę dać znać.

Posted

Widze, że Maksio ma nawyki jak mój Fafi. Wydaje mi się, że Maks jest poprostu dobrze ułożony do trybu dnia swojej Pani -z tym wstawaniem, a ze spacerami-to może być już starość. Mój Fafiula też czasem nie chce spacerować. A wtedy tak samo upiera się i nie chce iść ;) Naprawde super ten Maksio

Posted

Dziś była u nas burza.

Maksio nie czuł się komfortowo.
Po co tak grzmi, no po co?
[IMG]http://i54.tinypic.com/66lwnc.jpg[/IMG]

Już po burzy, leżymy sobie tak, razem z Azą. Jak dobrze...Sam posłałem.
[IMG]http://i54.tinypic.com/bjdb3q.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...