Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ale ona kochana i ciągle w schronie , jeżeli będziecie ją wyciągać na dt ma u mnie stałą deklarację taki słodziak malutki tylko kochać ją:iloveyou: Gdybym nie miała tylu:Dog_run: już bym po nią jechała

Posted

sonia1974 napisał(a):
ale ona kochana i ciągle w schronie , jeżeli będziecie ją wyciągać na dt ma u mnie stałą deklarację taki słodziak malutki tylko kochać ją:iloveyou: Gdybym nie miała tylu:Dog_run: już bym po nią jechała

ona by u Ciebie miała dobrze, bo to podobny wypłosz do Misi tylko bardziej charakterny, tzn ugryźć potrafi ze strachu
ale ogólnie to gdy pozna człowieka to pokocha całą sobą

Posted

[quote name='sonia1974']Jak mój Fado znajdzie dom to ją zabieram do siebie na bdt , oczywiście jeżeli będę się nadawała[/QUOTE]

byłoby cudownie!!!!!!
pewnie,że się będzie nadawała, dziewczyny ze schronu opowiedziałaby Ci o niej wszystko co musiałabyś wiedzieć

Posted

Zastanawiamy się nad Ryżyk od długiego czasu bo Misia jest od lipca nasza a podchodzi na głaskanie i to jednym palcem jak jest bardzo szczęśliwa tz. jak się budzę rano jak wracam z pracy , wchodzi sama do domu , siada na kanapie jak my tam siedzimy , bierze jedzenie z ręki . Ogólnie jest szczęśliwa na swój sposób i kto znał ją wcześniej widzi to , ale jest nadal "dziwnym" psem dla niektórych ludzi
Z takim zachowaniem trudno znaleźć dom pieskowi i jeżeli z Ryżyk zrobimy tyle samo to marny będzie ze mnie dt...
Tylko dlatego Ryżyk nadal jest w schronie a nie u nas

Posted

Ryżyk jest taka,że ona do swoich to biegnie i się tuli, więc pod tym względem jest psem bardziej czułym niż Misia i mniej płochliwym. ale początki z nią na pewno byłyby ciężkie, bo by się bała wszystkiego, próbowałaby nawet ugryźć, na smyczy chodzić nie potrafi w ogóle, no i z pewnością na początku chciałaby uciec.
o Ryżyk to by Wam musiała opowiedzieć pracownica schroniska, która zna już od wielu, wielu lat. moje obserwacje są skromne