Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Znów wystraszona psina jak moja Miska . Ja też nie potrafię przekonać mojego cudoka do smyczy ani do szelek ,kładzie się plackiem a po takich próbach 3 dni boi się na mnie patrzeć . Więc dałam jej spokój .
Kochane Wy w Koninie macie zagłębie ślicznych psich blondynek .

Posted

Jeżeli lubi smakołyki,to może spróbować jej dawać i wtym czasi zakładać obróżkę,będzie miała milsze skojarzenia.Gdyby trafiła do domu z ogrodem,to praktycznie mogła by się obejść bez smyczki.

Posted

Próbowałam, nie działa. Ryżyk jest wyjątkową 'panikarą' i nawet jak do niej się podchodzi ze schowaną obrożą, smyczą etc. zwiewa i piszczy. A gdy w ręce są najlepsze smakołyki i gdzieś blisko smycz wtedy Ryża nie ma, nie ruszają ją takie rzeczy...

Posted

[quote name='martka1982']Misia, ktora rowniez nie znala smyczy, znalazla domek z ogrodkiem i na szczescie moze sie obejsc bez tej umiejetnosci, moze ryzyk tez bedzie miala to szczescie[/QUOTE]
My z Misią będziemy jeszcze próbować chodzenia w szelkach tylko czekam aż Misia bardziej nam zaufa .
Przecież tyle zapachów do wywąchania przed Misią , tyle łąk do wybiegania:lol:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

xmartix napisał(a):
a jakie ma ogloszenia?

u mnie ma tablice,alegratke,moruska, cafeanimal i chyba gumtree. wszystko na wielkopolske

mam kilka jej nowych fotek w komórce, muszę tylko znaleźć kabel i je przenieść do kompa

Posted

Martka,jak się miewa maleńka?Tak mało ludzi ją odwiedza,od sierpnia nawet nie ma dwóch stron wątku,biedulka.Sróbujcie poogłaszać ją na dolnośląskie,tu jest trochę lepiej z adopcjami.

Posted

w porządku, dzień podobny do dnia
to prawda co piszesz,ze tamte rejony są bardzo aktywne adopcyjnie.
bez watpienia ona musi trafic w naprawde dobre ręce, bo jest strachulcem, niepotrafiacym chodzic na smyczy i do tego na poczatku bedzie mega spanikowana i wycofana ale przeciez i takie znajduja domy