Agnieszka_ Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Są to szelki dla wszelkich mieszańców lub innych psów rasowych z krótszą okrywą włosową. Quote
agacia Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Szelki light chyba sa wezsze i na haszczaka bylyby za ciasne Quote
Fair_Play Posted January 4, 2004 Posted January 4, 2004 Węższe i dłuższe, na wszelkiego rodzaju wyścigowe wyżły, setery, AH itp.... Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Czy wiecie , że sprzęt ManMat można już kupić nawet na Alasce? :o http://www.howlingdogalaska.com/supplies.html Quote
ofca Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 już dawno chciałam napisac. Wiecie że w sklepie dla zwierza w Gdańsku, w nowym centrum handlowym, tym niedaleko dworca, można kupić szorki. kurcze w wawie nie ma takich rzeczy w zwyklych sklepach dla zwierzakow! Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Są . Szukaj w sklepach Kakadu w dużych centrach handlowych . Sprzedawane szorki są produkowane przez firmę Woza. Quote
agacia Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 A we Wroclawiu mozna kupic szelki firmy dingo w sklepach zoo w centrach handlowych :wink: Quote
ofca Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 w Kakadu? to do tej pory musialo mi sie na wzrok rzucic, albo cos mnie wkrecasz. napisz mi na pw w ktorym, please! bo boje sie ze mi sie na prawde na oczy rzucilo! Quote
KaRa_ Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 A może ktoś w jakimś sklepie w Poznaniu widzaił szelki? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 nie wkręcam , spytaj się sprzedawcy Quote
drzalka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 mam pytanie, czy dla bokserki szelki sled czy light ?? Chcemy ich uzywac do roweru z linką amortyzatorem... Quote
Altair Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 może SLED LIGHT ;) moja sunia na takich biega :):diabloti::evil_lol::loveu: Quote
jumbolot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 pytanie: czy ktoś wie szelki pociągowe jakiej firmy nie będa za małe na doga niemieckiego. To nie musza być szelki do zawodowego ciagnięcia dużych ciężarów ale raczej lekkich ok.10 kg. Zamówiłam z ManMata szorki XXXL i są za małe w klatce piersiowej (na głębokość) i chyba troche na długość. Quote
chicken Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='jumbolot']pytanie: czy ktoś wie szelki pociągowe jakiej firmy nie będa za małe na doga niemieckiego. To nie musza być szelki do zawodowego ciagnięcia dużych ciężarów ale raczej lekkich ok.10 kg. Zamówiłam z ManMata szorki XXXL i są za małe w klatce piersiowej (na głębokość) i chyba troche na długość.[/quote] Sprobuj na zamowienie... Nie wiem czy Wiosna jeszcze szyje szelki na specjalne zamowienia bo jej strona www nie dziala. Ona ma firme 3-rd Pole. My mamy sprzet od niej i jest niezawodny ;) Quote
jumbolot Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='chicken']Sprobuj na zamowienie... Nie wiem czy Wiosna jeszcze szyje szelki na specjalne zamowienia bo jej strona www nie dziala. Ona ma firme 3-rd Pole. My mamy sprzet od niej i jest niezawodny ;)[/quote] ....mogę cię prosic o jakies bliższe dane Quote
Blow Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [QUOTE]Wiecie że w sklepie dla zwierza w Gdańsku, w nowym centrum handlowym, tym niedaleko dworca, można kupić szorki.[/QUOTE] Gdzieeee????W centrum? Do tej pory widywałam szory w prawie każdym dużym zoologu. Teraz, gdy jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję, nie ma NIGDZIE albo są jedynie małe rozmiary:roll: Wolałabym uniknąć zamawiania przez internet bo źle wymierzę albo cuś...Wolę przymierzyć, zobaczyć jak leżą na psie, wymacać itd;) Quote
jumbolot Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 porządne szelki uszyła dla doga niemieckiego firma Hifikia na zamówienie i na miarę. Jesteśmy bardzo zadowoleni Quote
michau Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='jumbolot']porządne szelki uszyła dla doga niemieckiego firma Hifikia na zamówienie i na miarę. Jesteśmy bardzo zadowoleni[/quote] I jak się sprawują produkty Hifikia? Quote
Ilka21 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam, Bardzo proszę o podanie namiarów na kogoś kto może uszyć mi szelki "zaprzęgowe" dla grzywacza, chcemy biegac przy rowerze i inne rzeczy odpadają pies tak ciągnie,ze ja spokojnie mogę nie kręcić pedałami i niestety nie przestaje ciągnąc nawet po dłuższym czasie aż chrycha potem(boję się uszkodzenia krtani) a zwykłe szelki to ja nie za bardzo chcę przy takim "wyczynowcu" bo jednak na zaprzęgowych inaczej cieżar sie rozkłada. Quote
Recommended Posts