mestudio Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='gameta']Mestudio, ale to co napisała Mysza nie miało być braźliwe - ja to odebrałam wręcz przeciwnie, że docenia to, że zawsze pojawiasz się Ty, tylko ma żal, że nie pojawiają się inni. Wszyscy dziś jesteśmy wyjątkowo naładowani...[/QUOTE] Mi chodzi o dwie wcześniejsze wypowiedzi związane z pretensjami do BDT, że nie ustawiamy się w kolejki aby brać psy. A niech im będzie. W ogrodzie bajka, cisza, zero wiatru, ciepło - jak w nocy znowu przyjdzie wichura to się wścieknę bo chcę w końcu coś porobić w ogrodzie. Odprężyłam się na spacerku z pieskami. Quote
gameta Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 to u Was nie ma śniegu??? Qcze, u mnie od przedwczoraj sypie i poleguje :-/ Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 U mnie już stopniał, ale jak zobaczyłam te ośnieżone choinki dwa dni temu, to zaczęłam się śmiać. Nie pasi mi ta pogoda bardzo. Chciałam sobie meble ogrodowe odmalować, a w taki ziąb nie da rady. Okien nie pomyję. W domu mi sie strasznie nie chce siedzieć, a jak już siedzę, to nic sensownego, bo na bazarku jakoś cicho, a ogłoszeń chyba teraz nie warto. W dodatku łeb mnie trzeci dzien boli. chlip... Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='gameta']to u Was nie ma śniegu??? Qcze, u mnie od przedwczoraj sypie i poleguje :-/[/QUOTE] Wczoraj nas zasypało o tej porze - akurat wracaliśmy z lecznicy z Tobim, a dziś przez cały dzień zimny wiatr, deszcz, grad, a teraz pięknie i ta cisza na wsi. [SIZE=1]Czekam na ważne wiadomości z wątku wiadomego, ech, mam nadzieję, że jeszcze dziś się wszystko wyjaśni.[/SIZE] Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mestudio']Wczoraj nas zasypało o tej porze - akurat wracaliśmy z lecznicy z Tobim, a dziś przez cały dzień zimny wiatr, deszcz, grad, a teraz pięknie i ta cisza na wsi. [SIZE=1]Czekam na ważne wiadomości z wątku wiadomego, ech, mam nadzieję, że jeszcze dziś się wszystko wyjaśni.[/SIZE][/QUOTE] chyba się doczekałaś Quote
necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 to ja wam powiem, że ja czekam tylko na deszcz, grad i jakieś szalone wiatrzysko, nawet tornado małe by mnie i Lili uratowało... a nie taka cisza..... Quote
gameta Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']chyba się doczekałaś[/QUOTE] tak, uff, jak dobrze, że nie na marne jechali i smutno strasznie jednocześnie... Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='gameta']tak, uff, jak dobrze, że nie na marne jechali i smutno strasznie jednocześnie...[/QUOTE] Chyba lepiej wiedzieć niż zastanawiac się. Chociaż pewnie i tak nikt się nie dowie, co się stało... Quote
majowa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 nie chwaliłam się bo bazarek był i się skończył dawno, teraz probuje obfotografować sterty które zalegają w domu ale ruszę dopiero po świetach ale też poprosze o awaryjnego baloniarskiego linka na pw aaa i szukam kociaka w potrzebie, któremu można zrobić bazarek, częśc fantów mam od kociary i takie miała życzenie Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ale urobek z tamtego bazarku Ci dopisałam? Nie no, musiałam dopisać... Co do stert, łączę się w bólu ;) Quote
necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='majowa']nie chwaliłam się bo bazarek był i się skończył dawno, teraz probuje obfotografować sterty które zalegają w domu ale ruszę dopiero po świetach ale też poprosze o awaryjnego baloniarskiego linka na pw aaa i szukam kociaka w potrzebie, któremu można zrobić bazarek, częśc fantów mam od kociary i takie miała życzenie[/QUOTE] a może na kotki Ulv? Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='necianeta89']a może na kotki Ulv?[/QUOTE] O widzisz... Ty "młode dziewczę" lepiej ogarniasz całość niż my stare sklerotyczki Quote
necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']O widzisz... Ty "młode dziewczę" lepiej ogarniasz całość niż my stare sklerotyczki[/QUOTE] ta, czasem mi się zdarzy... chyba muszę iść sobie zrobić badania... bo strasznie mnie nery ostatnio bolą. masakra. Quote
necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='majowa']no i super a maja wątki?[/QUOTE] tu jest łączny: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/206287-Bezp%C5%82atny-DT-ulvhedinn-Dramatyczna-sytuacja-wszyscy-choruj%C4%85-Pomoc-potrzebna"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/206287-Bezp%C5%82atny-DT-ulvhedinn-Dramatyczna-sytuacja-wszyscy-choruj%C4%85-Pomoc-potrzebna[/URL] psi i koci. Ale nie widze problemu by w regulaminie bazarku i jego celu zaznaczyć, że kasa idzie na potrzeby kocie i wymienić ich imiona. Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jakby któraś cioteczka słyszała o tymczasie dla kocura, który bardzo psów nie lubi, proszę o info... [COLOR=#d3d3d3][I]A może któraś chce adoptować papugę? Bo taka jedna siedzi teraz na mojej głowie i gwiżdże "kukułeczka kuka"[/I][/COLOR]:-? Quote
necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Roszpunka'][COLOR=#d3d3d3][I]A może któraś chce adoptować papugę? Bo taka jedna siedzi teraz na mojej głowie i gwiżdże "kukułeczka kuka"[/I][/COLOR]:-?[/QUOTE] Zawsze podobały mi się papugi, ale tylko podobały, mogę je oglądać i podziwiać, broń boże posiadać ;) znam jedną taką gadułę, którą osobiście bym przerobiła na obiad :P Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='necianeta89']Zawsze podobały mi się papugi, ale tylko podobały, mogę je oglądać i podziwiać, broń boże posiadać ;) znam jedną taką gadułę, którą osobiście bym przerobiła na obiad :P[/QUOTE] Moje osobiste dwie sztuki są bardzo grzeczne i kulturalne... Ale ulitowałam się nad takim jednym, pod dach przyjęłam i co wieczór dotrzymuje mi towarzystwa przeczesując włosy jednocześnie. Chyba sobie fotkę strzelę ;) Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Melduję, że ruszył wątek awaryjno-plotkarsko-baloniarski Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Melduję, że ruszył wątek awaryjno-plotkarsko-baloniarski[/QUOTE] To idę :) Quote
gameta Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Moje osobiste dwie sztuki są bardzo grzeczne i kulturalne... Ale ulitowałam się nad takim jednym, pod dach przyjęłam i co wieczór dotrzymuje mi towarzystwa przeczesując włosy jednocześnie. Chyba sobie fotkę strzelę ;)[/QUOTE] daj fotkę, ja uwielbiam papugi. Bardzo bym chciała mieć, ale mój dwuletni syn by jej zrobił jesień średniowiecza, więc póki co nie ma opcji :) Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Moje osobiste dwie sztuki są bardzo grzeczne i kulturalne... Ale ulitowałam się nad takim jednym, pod dach przyjęłam i co wieczór dotrzymuje mi towarzystwa przeczesując włosy jednocześnie. Chyba sobie fotkę strzelę ;)[/QUOTE] Słyszałam, że takie iskanie (bo on Cię iska) to przejaw miłości i pewnie będzie chciał mieć z Tobą potomstwo. Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Słyszałam, że takie iskanie (bo on Cię iska) to przejaw miłości i pewnie będzie chciał mieć z Tobą potomstwo.[/QUOTE] Ze mną :crazyeye: Ja już swoje plany prokreacyjne wykonałam... Kurczę, biedulek - kobitki mu przecież nie sprawię :p Quote
Recommended Posts