AnkaW Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dzięki za odpowiedź, zaraz po wysłaniu zgłoszenia na 2 wystawy dostałam na meila 2 kopie zgłoszenia. Ale wtedy jeszcze nie miałam opłaconych wystaw. Myślałam, że przyjdzie jeszcze coś - konkretne potwierdzenie przyjęcia. Quote
Zzabi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 a czy ktoś wie kiedy będzie podana stawka? Quote
Zzabi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='AnkaW']Pewnie tydzień przed[/QUOTE] a szkoda bo nie wiem czy warto gości z zagramanicy spraszać...a jak nie będzie do czego? hmmm Quote
blaira Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Czy ktoś jedzie na niedziele na wystawe do Poznania z Warszawy i mógłby zabrać jedną osobę plus 2 średnie psiaki ( w tym jeden szczenior), niekłopotliwe jeżdzą pod nogami. Quote
Guciek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 możliwe, że ja, póki co jestem w fazie planowania czy sobota czy niedziela i czy w ogóle, ale jakbyśmy jechali to ew już mogłabym przez Wawę polecieć, ze staffiorami szukasz miejsca? Quote
blaira Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tak ze staffiorami tyle ze pies to szczylek a suczka mała więc dużo miejsca im nie trzeba ;) Quote
panienkabubu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mam informację, że niebawem pojawią się stawki. Quote
Sprytna Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A kiedy mniej więcej wyślą numerki pocztą? Quote
panienkabubu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Sprytna']A kiedy mniej więcej wyślą numerki pocztą?[/QUOTE] Oj tego to niestety nie wiem. Quote
Guciek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='blaira']Tak ze staffiorami tyle ze pies to szczylek a suczka mała więc dużo miejsca im nie trzeba ;)[/QUOTE] dam znać jak będę wiedzieć kiedy ostatecznie jedziemy :) Mam berlingo i zero psów ze sobą więc miejsca mnóstwo dla nich, spokojnie dwie stafficze klatki by nawet weszły. Bo my głownie jedziemy odwiedzić małe Wełniaki i MantoCeściaki ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='panienkabubu']Mam informację, że niebawem pojawią się stawki.[/QUOTE] Niebawem :roll: hmmm Ale jestem ciekawa już nie mogę się doczekać :p Quote
blaira Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Guciek']dam znać jak będę wiedzieć kiedy ostatecznie jedziemy :) Mam berlingo i zero psów ze sobą więc miejsca mnóstwo dla nich, spokojnie dwie stafficze klatki by nawet weszły. Bo my głownie jedziemy odwiedzić małe Wełniaki i MantoCeściaki ;)[/QUOTE] No właśnie taki plan też miałam że odwiedzić własne wnuki, więc razem byłoby super :) Quote
PaniKapsla Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Kaya'] Czy miałby ktoś miejsce w samochodzie z Trójmiasta kto jedzie na 2 dni dla 1 os + Golden retrievera? Oczywiscie dokładam się do paliwa![/QUOTE] Ja się wybieram z moim Bouvierem Graffem ale tylko na niedzielę.Na dzień dzisiejszy mam wolne miejsce :) w podróż planuję wyjeżdżać ok 2-3 w nocy Quote
Kaya Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='PaniKapsla']Ja się wybieram z moim Bouvierem Graffem ale tylko na niedzielę.Na dzień dzisiejszy mam wolne miejsce :) w podróż planuję wyjeżdżać ok 2-3 w nocy[/QUOTE] Już nieaktualne, ale dziękuję :) Quote
jovi Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi w statystykach nie wyświetlają się rasy psów :( Quote
FredziaFredzia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Samoyedów 18, coraz więcej się pojawia! Quote
izabela.szczepaniak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No jesteśmy ale nasza rasa (Dog de Bordeaux) nie powala liczebnością sumując oba dni aż 19 :roll: Quote
Vegas Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi tez sie nie wyswietlaja w statystykach rasy psow, cos dziwnego w tych pdf'ach jest. Ale juz znam stawke na szczescie, wiec moge olac ich pdf :D Quote
pawelg Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Szok ;) az 6. Bedli ;)) dawno tylu w PL nie bylo na jednej wystawie. zapowiada sie fajne show Quote
Recommended Posts