Jump to content
Dogomania

2xCACIB Poznań 22 i 23 . 11 . 2011r. (Nom. Cruft)

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za odpowiedź, zaraz po wysłaniu zgłoszenia na 2 wystawy dostałam na meila 2 kopie zgłoszenia. Ale wtedy jeszcze nie miałam opłaconych wystaw. Myślałam, że przyjdzie jeszcze coś - konkretne potwierdzenie przyjęcia.

Posted

Czy ktoś jedzie na niedziele na wystawe do Poznania z Warszawy i mógłby zabrać jedną osobę plus 2 średnie psiaki ( w tym jeden szczenior), niekłopotliwe jeżdzą pod nogami.

Posted

możliwe, że ja, póki co jestem w fazie planowania czy sobota czy niedziela i czy w ogóle, ale jakbyśmy jechali to ew już mogłabym przez Wawę polecieć, ze staffiorami szukasz miejsca?

Posted

[quote name='blaira']Tak ze staffiorami tyle ze pies to szczylek a suczka mała więc dużo miejsca im nie trzeba ;)[/QUOTE]

dam znać jak będę wiedzieć kiedy ostatecznie jedziemy :) Mam berlingo i zero psów ze sobą więc miejsca mnóstwo dla nich, spokojnie dwie stafficze klatki by nawet weszły. Bo my głownie jedziemy odwiedzić małe Wełniaki i MantoCeściaki ;)

Posted

[quote name='Guciek']dam znać jak będę wiedzieć kiedy ostatecznie jedziemy :) Mam berlingo i zero psów ze sobą więc miejsca mnóstwo dla nich, spokojnie dwie stafficze klatki by nawet weszły. Bo my głownie jedziemy odwiedzić małe Wełniaki i MantoCeściaki ;)[/QUOTE]

No właśnie taki plan też miałam że odwiedzić własne wnuki, więc razem byłoby super :)

Posted

[quote name='Kaya']

Czy miałby ktoś miejsce w samochodzie z Trójmiasta kto jedzie na 2 dni dla 1 os + Golden retrievera? Oczywiscie dokładam się do paliwa![/QUOTE]

Ja się wybieram z moim Bouvierem Graffem ale tylko na niedzielę.Na dzień dzisiejszy mam wolne miejsce :) w podróż planuję wyjeżdżać ok 2-3 w nocy

Posted

[quote name='PaniKapsla']Ja się wybieram z moim Bouvierem Graffem ale tylko na niedzielę.Na dzień dzisiejszy mam wolne miejsce :) w podróż planuję wyjeżdżać ok 2-3 w nocy[/QUOTE]

Już nieaktualne, ale dziękuję :)