KasiaKia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Kochane, nasza Smerfetka ma miejsce w programie "Kundel bury i kocury" w TVP Kraków. Problem w tym, że jest on już jutro i pilnie szukamy transportu dla suczki. Pech chciał, że mnie nie ma teraz w Krakowie, AgaG ma zbyt wielkie problemy ze zdrowiem, aby w ogóle wyjść z domu, a pani Ola nie da rady. Czy ktoś mógłby (oczywiście za zwrotem kosztów podróży) przywieźć Smerfetkę z hotelu w Głogoczowie do studia TVP Kraków? To bardzo pilna sprawa, bo ten program to dla niej wielka szansa! Quote
Gosiapk Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='KasiaKia']Kochane, nasza Smerfetka ma miejsce w programie "Kundel bury i kocury" w TVP Kraków. Problem w tym, że jest on już jutro i pilnie szukamy transportu dla suczki. Pech chciał, że mnie nie ma teraz w Krakowie, AgaG ma zbyt wielkie problemy ze zdrowiem, aby w ogóle wyjść z domu, a pani Ola nie da rady. Czy ktoś mógłby (oczywiście za zwrotem kosztów podróży) przywieźć Smerfetkę z hotelu w Głogoczowie do studia TVP Kraków? To bardzo pilna sprawa, bo ten program to dla niej wielka szansa![/QUOTE] O kurcze! Nie znam nikogo w Krakowie :/ Z Krakowa do Głogoczowa jest ok. 25km. Quote
KasiaKia Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Udało się :) Smerfetka będzie jutro w programie! Oglądajcie "Kundel bury i kocury", no i trzymajcie mocno kciuki za domek! Quote
Isadora7 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [IMG]http://www.szukamprezentu.pl/product/image/100/Mis_Trzymam_Kciuki.jpeg[/IMG] Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Program rozpoczyna się o 17:15 :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='KasiaKia']Udało się :) Smerfetka będzie jutro w programie! Oglądajcie "Kundel bury i kocury", no i trzymajcie mocno kciuki za domek![/QUOTE] Tak udalo sie ,do programu zawiezie Smerfi gabrysia 2424 czyli Wiesia , a po programie odwiezie Smerfi Romek czyli Romi za co im ogromnie dziękuję Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 My także bardzo bardzo bardzo dziękujemy! :) Quote
Isadora7 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Świetny ten tekst co KasiaKia zrobiła. Wykorzystałam i zrobiłam Smefetce newsa na stronie głównej SOS. [url]http://jamniki.eadopcje.org/start[/url] na newsy jest spory odzew może i teraz się uda. Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Dziękujemy Isadora7 za pamięć o naszej królewnie :) Smerfetka była w programie bardzo grzeczna :) pokazała jaka jest naprawdę - spokojna, łagodna, przemiła. Trzymamy kciuki za dom. Quote
Gosiapk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='KasiaKia']Dziękujemy Isadora7 za pamięć o naszej królewnie :) Smerfetka była w programie bardzo grzeczna :) pokazała jaka jest naprawdę - spokojna, łagodna, przemiła. Trzymamy kciuki za dom.[/QUOTE] Cieszę się, że się udała wizyta w programie. Jaki bywa odzew widzów po tym programie? Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Kiedyś był podobno naprawdę spory. Teraz już nie jest tak kolorowo. Program jest tylko raz w miesiącu, a tyle biedaków w potrzebie... To tak jak z gazetami, kiedyś ludzie chętnie kupowali prasę, a teraz? Szkoda gadać, w każdym razie trzeba mieć nadzieję, tym bardziej, że Smerfunia się pięknie zaprezentowała :) Quote
AgaG Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 na razie nikt nie zadzwonił, wiem od Foksia i Dzekuś. ale jeszcze w niedzielę o 19. 15, a więc w czasie lepszej oglądalności program ma być powtarzany. Dziękuję bardzo za transport suni. Podobno był telefon o młodu sunie, które były jeszcze w studiu. Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Nasza gwiazda pozdrawia :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/38/smerf2.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/7263/smerf2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosiapk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='KasiaKia']Nasza gwiazda pozdrawia :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/38/smerf2.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/7263/smerf2.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] A autograf można dostać ;) Quote
Isadora7 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja też chcę autograf. Zrobiłam też na swoim profilu notatkę ze zdjęciami Smerfuni (tekst KasiKia) i udostępniam na fejsie co najmniej raz dziennie Quote
KasiaKia Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Dziękuję dziewczyny :) Choć jest bardzo ciężko to nie możemy się poddawać. AgaG z Mielca wzięła starutką i schorowaną Daisy i szczęśliwie żyła u niej pół roku - otoczona miłością i czułością. Nawet jeśli Smerfunia musi jeszcze poczekać to wiem, że warto. Każdy dzień u boku człowieka jest na wagę złota! Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Isadora7']Ja też chcę autograf. Zrobiłam też na swoim profilu notatkę ze zdjęciami Smerfuni (tekst KasiKia) i udostępniam na fejsie co najmniej raz dziennie[/QUOTE] SZkoda, że nie ma filmu z programu w TV Kraków, myślę, że podanie linku na Twoje stronie mogło by pomóc ludziom podjąc decyzję o adopcji Smerfi vel gwiazdy telewizji :) Quote
AgaG Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Smerfunia ma takie smocze pazurki na tym zdjęciu :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='AgaG']na razie nikt nie zadzwonił, wiem od Foksia i Dzekuś. ale jeszcze w niedzielę o 19. 15, a więc w czasie lepszej oglądalności program ma być powtarzany. Dziękuję bardzo za transport suni. Podobno był telefon o młodu sunie, które były jeszcze w studiu.[/QUOTE] Okazuje sie ,ze na niedzile zabrali program ale Magda wywalczyla ,ze powtórza w srode o 18/10 Quote
Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Foksia i Dżekuś']Okazuje sie ,ze na niedzile zabrali program ale Magda wywalczyla ,ze powtórza w srode o 18/10[/QUOTE] Magda jest cudotwórczynią :) Quote
KasiaKia Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 No i jak Ci tam kochana... dobrze, że w te mrozy nie siedzisz w schronisku. Ale i tak powinnaś teraz grzać dupkę we własnym fotelu. Oj Smerfunia... Quote
Hotel KADIF Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [B]Przepraszam, ale to strasznie ważne!!! Kochani!!! Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów! To naprawdę ostatnie chwile głosowania a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!! Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!! Proszę Was bardzo! Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa: [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/408/klembow01.jpg[/IMG] :modla::modla::modla:[/B] Quote
AgaG Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Martusia do mnie napisała, że Smerfi nie marznie, bo ją wzięła w te mrozy do środka i jak sobie pobiega, to biegnie do domu, bo w łapki jej zimno..Uf odetchnęłam, bo codziennie o niej myślę, że tak zimno, a ona wciąż bez domu. Quote
Recommended Posts