wellington Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='AgaG']Dziś znów spotkałam Smerfi/Funię z jej kochaną pańcią. Pani mówiła, że choć sunia już nic nie słyszy i dość kiepsko widzi, to czuje się wspaniale. Z pewnością wygląda rewelwcyjnie i przezywa drugą młodość. Już dwa lata minęły odkąd ma dom, więc dobrze, że miałam aparat przy sobie, by zrobić jej aktualne zdjęcia. Strasznie była rozbiegana, więc muszę sprawdzić, któr zdjęcia w ogóle wyszły i wyślę do wellington z prośbą o wstawienie. Smerfi chyba pamięta, że była u mnie na króciutkim tymczasie , bo według jej pani najbardziej lubi spacerować wokół bloku, w którym mieszkam :) Quote
Ulka18 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Smerfi, pieknie wygladasz suniu :D :iloveyou: :D Quote
KasiaKia Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Godnie reprezentuje mielczaki w Krakowie :) Super, że są wieści! Quote
wellington Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='AgaG'] Smerfi chyba pamięta, że była u mnie na króciutkim tymczasie , bo według jej pani najbardziej lubi spacerować wokół bloku, w którym mieszkam :) No jakby moglo byc inaczej ? :loveu: Quote
AgaG Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='wellington']No jakby moglo byc inaczej ? :loveu:[/QUOTE] Hi hi hi. tak powaznie, to tam jest po prostu ładny ogódek i pewnie o to Smerfuni chodzi,. Choć owszem, poznała mnie i pięknie merdała. Bardzo to miłe, bo pamiętam ją jako bardzo kiedyś wycofanego psa. Quote
wellington Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='AgaG']Hi hi hi. tak powaznie, to tam jest po prostu ładny ogódek i pewnie o to Smerfuni chodzi,. Choć owszem, poznała mnie i pięknie merdała. Bardzo to miłe, bo pamiętam ją jako bardzo kiedyś wycofanego psa.[/QUOTE] Ja tez - jak jechalysmy z nia pod pomnik Dzoka. Quote
AgaG Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dziś wracając z moją Pomidorcią od weterynarza, znów spotkałam dziarską Funię. :) Wyglądała tak, jakby czas nie tylko się dla niej zatrzymał, ale wskazówki zegara go odmierzającego zaczęły iść do tyłu :) Chwilę rozmawiałam z jej cudowoną pańcią. Chwaliła suniczkę, że bardzo złagodniała w stosunku do psów spotykanych na spacerach. Nawet im buzi daje na powitanie. Chwilę sobie porozmawiałyśmy z panią Funi, ile znaczy dla psa prawdziwy dom, gdzie jest w centrum uwagi:) Quote
Gosiapk Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='AgaG']Dziś wracając z moją Pomidorcią od weterynarza, znów spotkałam dziarską Funię. :) Wyglądała tak, jakby czas nie tylko się dla niej zatrzymał, ale wskazówki zegara go odmierzającego zaczęły iść do tyłu :) Chwilę rozmawiałam z jej cudowoną pańcią. Chwaliła suniczkę, że bardzo złagodniała w stosunku do psów spotykanych na spacerach. Nawet im buzi daje na powitanie. Chwilę sobie porozmawiałyśmy z panią Funi, ile znaczy dla psa prawdziwy dom, gdzie jest w centrum uwagi:)[/QUOTE] Dzięki za info Aga :) A co się dzieje z Pomidorcią, że wet musiał ją oglądać? :) Quote
AgaG Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Gosiapk']Dzięki za info Aga :) A co się dzieje z Pomidorcią, że wet musiał ją oglądać? :)[/QUOTE] Pomidorcia fatanie znosi upały. Ostatnio nie chciała nawet póżnym wieczorem pójść ze mną, mimo że znoszę ją i wnoszę na rączkach. Przestraszyłam się, bo niedawno taka słabość była początkiem infekcji. Miała wtedy duża temperaturę i gdyby mąż od razu nie wsiadł w taksówkę i nie pojechał z nią na nocny dyżyr do weta, kto wie, co by było. Ale na szczęście tym razem gorączki nie miała, lecz za niską temperaturę. Gosiapk ona jest niesłychanie delikatna -jak mały dzidziuś. Trzeba chuchać i dmuchać na cudeńko. :) Quote
Gosiapk Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='AgaG'](...) Gosiapk ona jest niesłychanie delikatna -jak mały dzidziuś. Trzeba chuchać i dmuchać na cudeńko. :)[/QUOTE] Czyli masz dwie malutkie córeczki. ;) :D Quote
AgaG Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Gosiapk']Czyli masz dwie malutkie córeczki. ;) :D[/QUOTE] malutkie dwie:) a wszystkich trzy, bo jeszcze spora Majunia z Rudy :) Quote
Gosiapk Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='AgaG']malutkie dwie:) a wszystkich trzy, bo jeszcze spora Majunia z Rudy :)[/QUOTE] :hmmmm: Majunia jest nowa? Bo nie pamiętam jej :oops: Pomponia pamiętam. Quote
AgaG Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Gosiapk']:hmmmm: Majunia jest nowa? Bo nie pamiętam jej :oops: Pomponia pamiętam. Majunię wzięłam ze schronu w Rudzie ślaskiej w październiku 2013 :) Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/138853-!-PSY-ją-ROZSZARPIĄ-!4-lata-MA-SUPER-DOM/page21 zaglądnij czasem do niej :) kochana sunia Quote
AgaG Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Minęło ponad trzy lata od adopcji babuni i sunia czuje się świetnie. :) Wczoraj spotkałam ją z jej wspaniałą pańcią, która opowiadała, że ona coraz starsza, a Smerfi coraz młodsza. :) Pani kupiła jej 10-metrową smycz, żeby sunia mogła się do woli wybiegać. Bardzo lubi spacerki, co obserwowałam, bo dołączyłam do nich. Funia ni poznała, merdała, była słodka. To teraz cudowny wylewny pies. Pani mówi, że sunia ma trzy łóżka do dyspozycji :) oczywiście ludzkie :) Na pieszczoszki przychodzi zawsze rano. Jak ktoś zgłosi zapotzebowanie, to się wproszę na sesję mojej ulubiennicy. Quote
Gosiapk Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Minęło ponad trzy lata od adopcji babuni i sunia czuje się świetnie. :) Wczoraj spotkałam ją z jej wspaniałą pańcią, która opowiadała, że ona coraz starsza, a Smerfi coraz młodsza. :) Pani kupiła jej 10-metrową smycz, żeby sunia mogła się do woli wybiegać. Bardzo lubi spacerki, co obserwowałam, bo dołączyłam do nich. Funia ni poznała, merdała, była słodka. To teraz cudowny wylewny pies. Pani mówi, że sunia ma trzy łóżka do dyspozycji :) oczywiście ludzkie :) Na pieszczoszki przychodzi zawsze rano. Jak ktoś zgłosi zapotzebowanie, to się wproszę na sesję mojej ulubiennicy. Wprosiłaś się? :) Quote
AgaG Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Wprosiłaś się? :) Pani mnie zawsze serdecznie zaprasza, ile razy się spotkamy. Jesteś zaintersowana sesją Smerfuni jak widzę? :) Quote
AgaG Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Jesli ktoś zainteresowany jest losami Smerfetki t tu może sobie zobaczyć fotki z teraz :) https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1730719887144909&id=1660927157457516¬if_t=like¬if_id=1459961442277370 Quote
AgaG Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Aż trudno uwierzyć, ale Smerfeta kwitnie, a przeciez zabierałyśmy ją ze schronu w Mielcu jako starego psa. w 2011 roku. Dziś ją spotkałam. mam zaproszenie na wizytkę i uwiecznię na pewno jak dzielna babunia wygląda. :) Quote
Recommended Posts