Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobi ma 1,5 roku. Kocha ludzi , głaskanie typ kanapowca. Przyjaźnie nastawiony do całego świata, bez problemu dogaduje się z innymi psami.

Zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany.

EDIT

725/11 cały poobcierany( nos , łapy) za długie pazury otarcie od obroży ( tak myślę boBarcelona ma to coś pod obrożą gorsze) i dziwnie stawia przednią łapkę chyba lewą - tak jakoś pod skosem i do środka łapy jakieś takie niedźwiedzie nie wiem..... nie za dobrze .........za dużo tej części do nadgarstka leży na ziemi....... na moje oko przynajmiej (tak , wiem powtarzam się ale porządek musi być bo się pogubimy)

weźmiesz mnie stąd prawda?

nr.725/11

fotografom bardzo dziękuję!!!!!!!!

Posted

Tobi podobno już 2 razy wracał - tak mi powiedziała obecna właścicielka
to jego 3 adopcja w takim razie ......... do 3 razy sztuka oby ta była szczęśliwa
wiek podobno miał pozapisywany ( wszędzie inaczej) 2-4 lata na stronie było 1,5 roku
w najbliższym czasie odwiedzi weta (obowiązkowo skrócenie pazórków) i pewnie jest już po kąpieli
wymieniłyśmy się numerami tel z nową Panią Tobiego więc możliwe że będą wieści
Pojechal do Dąbrowy Górniczej.
Pani oglądała go w piątek ........ i wróciła następnego dnia
Tobi ma też w domu koleżankę i kolegę, któreś z nich (albo obydwa) są z sosnowieckiego schronu (a więc domek ma już doświadczenie i napewno wie czego może się spodziewać )
Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy
a Tobi..... ciągnął w stronę boksów.... chyba nie uwierzył w swoje szczęście

Sheltii - dzięki za banerek, nawet nie zdązyłam go wstawić ale uwierz mi miałam taki zamiar

Posted

Irvette napisał(a):
Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy

Nie sosnowiecki schron tylko wolontariat z S.O.S-em, będzie poprostu inna fundacja prowadzić...

Super, że trafił do doświadczonego(bo mam nadzieję, że taki jest) domu, możemy mieć pewność, że nie wróci :)

Posted

[quote name='Irvette'] Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy

podałam dokładny cytat słów Pani.

[quote name='kimiji']Nie sosnowiecki schron tylko wolontariat z S.O.S-em, będzie poprostu inna fundacja prowadzić...
obiła mi się już trochę o uszy ta informacja