Irvette Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tobi ma 1,5 roku. Kocha ludzi , głaskanie typ kanapowca. Przyjaźnie nastawiony do całego świata, bez problemu dogaduje się z innymi psami. Zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany. EDIT 725/11 cały poobcierany( nos , łapy) za długie pazury otarcie od obroży ( tak myślę boBarcelona ma to coś pod obrożą gorsze) i dziwnie stawia przednią łapkę chyba lewą - tak jakoś pod skosem i do środka łapy jakieś takie niedźwiedzie nie wiem..... nie za dobrze .........za dużo tej części do nadgarstka leży na ziemi....... na moje oko przynajmiej (tak , wiem powtarzam się ale porządek musi być bo się pogubimy) weźmiesz mnie stąd prawda? nr.725/11 fotografom bardzo dziękuję!!!!!!!! Quote
jofracy Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 śliczny chłopaczek :) widziałam go kilka tygodni temu w boksie- bardzo wystraszony, nie chciał wyjść, a teraz te zdjęcia jak broi na wybiegu :) Quote
saphira18 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 nie widziałam ale jutro na pewno luknę na ślicznotka;) Quote
Sheltii Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 To może chociaż bannerek zaoferuję... najzwyklejszy taki... Quote
miudzioszka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jestem u Tobiego i poczęstuje się banerkiem :) Quote
maciaszek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Tobiego numer to 831/11. 725/11 to był jego numer, gdy pierwszy raz był w schronie. Potem został zaadoptowany i wrócił. Quote
czaku Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jestem u Tobiego:) fajny... łatek?:P bo łatka to raczej do niego nie będzie pasowało ;) Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 jestem...czy Tobi nie poszedł dziś do domu?:) Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 no co ja..tak mi się wydaje że to on poszedł koło 10 rano...ale najlepiej jak ktoś potwierdzi :) Quote
soboz4 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 poszedł, poszedł, ludzie na oko bardzo fajni! Quote
jofracy Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kimiji Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Super!!!:multi::multi: Oby tylko nie wrócił 2. raz...:shake: Quote
Irvette Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Tobi podobno już 2 razy wracał - tak mi powiedziała obecna właścicielka to jego 3 adopcja w takim razie ......... do 3 razy sztuka oby ta była szczęśliwa wiek podobno miał pozapisywany ( wszędzie inaczej) 2-4 lata na stronie było 1,5 roku w najbliższym czasie odwiedzi weta (obowiązkowo skrócenie pazórków) i pewnie jest już po kąpieli wymieniłyśmy się numerami tel z nową Panią Tobiego więc możliwe że będą wieści Pojechal do Dąbrowy Górniczej. Pani oglądała go w piątek ........ i wróciła następnego dnia Tobi ma też w domu koleżankę i kolegę, któreś z nich (albo obydwa) są z sosnowieckiego schronu (a więc domek ma już doświadczenie i napewno wie czego może się spodziewać ) Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy a Tobi..... ciągnął w stronę boksów.... chyba nie uwierzył w swoje szczęście Sheltii - dzięki za banerek, nawet nie zdązyłam go wstawić ale uwierz mi miałam taki zamiar Quote
Sheltii Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ależ ja się bardzo cieszę, że nawet nie musiałaś go wstawiać :) Super, że maluch znalazł taki fajny domek :D Quote
kimiji Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Irvette napisał(a):Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy Nie sosnowiecki schron tylko wolontariat z S.O.S-em, będzie poprostu inna fundacja prowadzić... Super, że trafił do doświadczonego(bo mam nadzieję, że taki jest) domu, możemy mieć pewność, że nie wróci :) Quote
Irvette Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Irvette'] Pani mówła że sosnowiecki schron ma być likwidowany...... nie wierzę ale zobaczymy podałam dokładny cytat słów Pani. [quote name='kimiji']Nie sosnowiecki schron tylko wolontariat z S.O.S-em, będzie poprostu inna fundacja prowadzić... obiła mi się już trochę o uszy ta informacja Quote
kimiji Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ehh ludzie to potrafią czasem tak informacje przekręcać, że aż mnie krew zalewa...:shake: Quote
Recommended Posts