Ellig Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Malawia']I tak może być!!!! Pan chciał zgarnąć nagrodę, pani wolała zostawić sunię....tylko tak się domyślam :-( Wtedy tak realnie to wyglądało, brzmiało :-( Oby to była Demi!!!!![/QUOTE] Mam taką nadzieję........... Quote
eossi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Własnie wróciłam z akcji rozwieszania plakatów, miałam trochę tych starych i porozwieszałam na drzewach przy tym polu wzdłuz ul. gilarskiej az do tych nowych bloków , nie widziałam nikogo z zadnym psem po drodze na przeciwko PGR jest plakat o Amigo, szłysmy wzdłuż ulicy Matki Teresy z Kalkuty ( przy cmentarzu ) w strone tramwajów niestety nie spotkałyśmy żadnego psa. Quote
Ellig Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Plakat zrobiony przez inka33 [img]http://images10.fotosik.pl/539/0e0e502f9356b4d4.jpg[/img] Quote
inka33 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Ellig']Plakat zrobiony przez inka33 [/QUOTE] :oops: Jeżeli ktoś chce / potrzebuje / uważa, że się nada / przyda - to mogę wysłać mailem w wersji .pdf (do druku). Quote
dagsam Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ja poprosze na meila [email][email protected][/email] jutro rozwiesze na bazarku i u siebie na ulicy... kurde tak bym chciala zeby to byla ona.. popytam u siebie u wetow bo mam dobre kontakty z nimi i w zoologicznych.. Quote
inka33 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='dagsam']ja poprosze na meila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] jutro rozwiesze na bazarku i u siebie na ulicy... kurde tak bym chciala zeby to byla ona.. popytam u siebie u wetow bo mam dobre kontakty z nimi i w zoologicznych..[/QUOTE] Wysłałam - zgodnie z prośbą. :) POWODZENIA! :thumbs: Quote
Malawia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Ellig']Plakat zrobiony przez inka33 [img]http://images10.fotosik.pl/539/0e0e502f9356b4d4.jpg[/img][/QUOTE] Inka33 dobra robota, prawie się popłakałam :-( Demi pokaż się !!!! Quote
eossi Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Inka33 świetny plakat !!!! mam nadzieje,że ta sunia na Samrytanki to DEMI , ja podczas spacerów przy Trasie Torunskiej zawsze rozgladam sie za SUNIĄ DEMI daj jakiś znak !!!!! Quote
Malawia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='dagsam']ja poprosze na meila [email][email protected][/email] jutro rozwiesze na bazarku i u siebie na ulicy... kurde tak bym chciala zeby to byla ona.. popytam u siebie u wetow bo mam dobre kontakty z nimi i w zoologicznych..[/QUOTE] Czy coś wiadomo w sprawie Demi?! Straszna cisza TUUUUUU :-( aż uszy bolą !!!!!! Co z plakatami w okolicy?? Aga 2402 i Eossi może wybierzemy się w tamte rejony ? Eossi po kalendarz jeszcze nie byłam, pojadę we wtorek po pracy ;-) Quote
eossi Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 malawia czekam cierpliwie na kalendarze. [COLOR=magenta][B]tez czekałam na jakies wiadomości ale CISZA[/B][/COLOR] [COLOR=magenta][/COLOR] moge wydrukowac troche nowych plakatów i troche starych i możemy w stałym składzie pójśc na samarytanki i porozwieszać - ale dopiero w sobotę lub niedzielę tak ok 10-11 czy Wam tak pasuje ??? byłam na tym duzym polu przy PGR ale mało było i ludzi i psów , trasa toruńska jest sprawdzana codziennie i niestety -NIC !!!!!!!!!! Quote
Malawia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Przepraszam, że nie na temat :-( W skrócie! Sunia jest w schronisku w Łodzi, gdzie gaśnie, ma zmiany skórne( najprawdopodobniej podłoże autoimmunologiczne) ! Została oddana po śmierci Pana, jakoś w zeszłym roku. Możemy ją wyciągnąć, ale tymczas potrzebny :-( Może macie jakieś pomysły ! Jak nigdy tak bardzo nie błagałam, tak teraz WAS BŁAGAM, pomóżcie :-( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221182-BYC-ALBO-NIE-BYC-DLA-KROPECZKI-!!!-DT-na-CITO-poszukiwany[/URL]!!! Jutro będą zdjęcia, zobaczycie jaka śliczna :-) dla cioteczek w temacie ;-) Gdyby nie babcia sunia już by była u mnie !!!! Ale nie mogę :-((((( Quote
eossi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Malawia w sprawie Kropki chętnie pomoge ale niestety tylko finansowo Quote
Ellig Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mialam komputer w naprawie mam nadziej,ze juz bedzie lepiej, powinnam wymienic na nowszy model ale na razie to nie jest mozliwe. Martwie sie bardzo o Demi tak bym chciala,zeby w koncu zadzwonil wlasciwy telefon............:( Malawia, przepraszam ale nie mam jak pomoc.Teraz jak ide do szpitala albo na badania to szukam opieki dla swojej psiny bo ma 12 lat i choruje, codziennie zastrzyki...........Bardzo mi przykro:( Quote
Malawia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Ellig']Mialam komputer w naprawie mam nadziej,ze juz bedzie lepiej, powinnam wymienic na nowszy model ale na razie to nie jest mozliwe. Martwie sie bardzo o Demi tak bym chciala,zeby w koncu zadzwonil wlasciwy telefon............:( Malawia, przepraszam ale nie mam jak pomoc.Teraz jak ide do szpitala albo na badania to szukam opieki dla swojej psiny bo ma 12 lat i choruje, codziennie zastrzyki...........Bardzo mi przykro:([/QUOTE] OK :-) Rozumiem, ale dzięki choć za zainteresowanie ! Quote
Malawia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='eossi']Malawia w sprawie Kropki chętnie pomoge ale niestety tylko finansowo[/QUOTE] eossi bardzo Ci Dziękuję :-)))))) A to bardzo dużo ! Quote
Ellig Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [img]http://images10.fotosik.pl/539/0e0e502f9356b4d4.jpg[/img] Quote
Malawia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Ellig'][img]http://images10.fotosik.pl/539/0e0e502f9356b4d4.jpg[/img][/QUOTE] Straszna cisza u Demi!!!!! Quote
eossi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Malawia Ja pamiętam o SUNI , czy robimy akcję plakatowania w sobotę lub niedzielę tam w okolicach Samarytanki ? Quote
Malawia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dagsam']witam, wczoraj widzialam Pania na spacerze z bardzo podobna sunia do Demi, ale az zaniemowilam, jest bardzo bardzo podobna! jechalam samochodem i nawet nie zapytalam Pani czy ma ja oddawna czy znalazla sunie bo nie mialam jak sie zatrzymac.. ale naprawde psiak jest bardzo podobny do Demi.. Pani wychodzila ze sklepu na ulicy Samarytanki z calodobowego przy pizzeri i z tego co zauwazylam do kad idzie to chyba mieszka cos kolo petli i pola pgr w blokach.. wczoraj szla okolo godziny 21-22.. jesli to Demi to sunia ma cieply domek, Pani wygladala mi na elegancka i mila.. postaram sie odnalesc Pania ale to moze byc lekko trudne bo zauwazylam Pania przypadkiemi dosyc pozno no i wracala ze sklepu wiec nawet nie wiem w jakich porach wychodzi na spacery...[/QUOTE] Dobra :angryy: !!!! Koniec tej ciszy!!!! W weekend idziemy na Samarytanki !!! Ja, Eossi i Aga2402 (choć jeszcze o tym nie wie :eviltong:), tylko musimy się jeszcze dokładnie zgrać :lol: Plakaty będziemy wieszać, ludzi troszkę popytamy, pokręcimy się i narobimy hałasu :evil_lol: Może ktoś zadzwoni, odezwie się !!!!! A może ktoś ma ochotę się przyłączyć ?! Mój fon 504 530 521 ! Jak już będę dokładnie wiedziała co, jak i gdzie to napiszę ! Quote
inka33 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Słuchajcie, nie ma mnie teraz w Warszawie, ale telefon odbieram, jakby co. Kilka dni temu napisałam maila do dagsam na ten adres, który podawała do wysłania plakatu w .pdf, ale do tej pory się nie odezwała... Może się nie powinnam wtrącać, skoro sama po Bródnie nie biegam, ale zasugeruję - czy nie sądzicie, że może byłoby dobrze, jak byście nie hurtem poszły, tylko każda o innej godzinie, żeby tą ewentualną nową właścicielkę łatwiej było przydybać. Ale oczywiście, róbcie jak chcecie. Dobrze, że jeszcze jest ktoś, kto ma czas i chęci tak fizycznie szukać malutkiej. :multi: Podziwiam Wasz zapał i wytrwałość. :loveu: Ja na tą chwilę służę jedynie numerem telefonu i wsparciem duchowym. Quote
eossi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wydrukowalam dużo plakatów , jak rozwiesimy to może bedzie jakis odzew, może w koncu zadzwoni ktos z dobra wiadomościa, w grupie jest bezpieczniej, szybciej i skutecznej . Inka33 dzieki - jestes WIELKA !!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Trzymam kciuki i serdecznie dziekuje Wszystkim za zaangazowanie tak ogromne, kosztem wlasnego czasu itd. Demi daj nam szanse................. Quote
Malawia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 I plakaty rozwieszone!!!!Prawie trzy godziny chodzenia, klejenia, gadania z ludźmi!!! Nie było w okolicy ani jednego plakatu Demi!!!!!!! Oczywiście eossi, była jak zwykle przygotowana i plakaty wiszą według instrukcji: Pani wychodzila ze sklepu na ulicy Samarytanki z calodobowego przy pizzeri i z tego co zauwazylam do kad idzie to chyba mieszka cos kolo petli i pola pgr w blokach.. Pętla autobusowa, bazarek wewnątrz i zewnątrz, klinika całodobowa powiadomiona i oplakatowana, wejście na pole PGR też, ul. Samarytanki również !! Teraz czekamy na telefony z jakąkolwiek informacją !!!! Quote
Nutusia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jesteście niesamowite! Jak to mawia młodzież - SZACUN! Quote
inka33 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Malawia']I plakaty rozwieszone!!!!Prawie trzy godziny chodzenia, klejenia, gadania z ludźmi!!! Nie było w okolicy ani jednego plakatu Demi!!!!!!![/QUOTE] Po braku odzewu ze strony dagsam, tak niestety podejrzewałam... :-( Szkoda, że chociaż nie dała znać, że nie mogła, nie miała czasu czy cokolwiek... :shake: [quote name='Malawia']Oczywiście eossi, była jak zwykle przygotowana i plakaty wiszą według instrukcji: Pani wychodzila ze sklepu na ulicy Samarytanki z calodobowego przy pizzeri i z tego co zauwazylam do kad idzie to chyba mieszka cos kolo petli i pola pgr w blokach.. Pętla autobusowa, bazarek wewnątrz i zewnątrz, klinika całodobowa powiadomiona i oplakatowana, wejście na pole PGR też, ul. Samarytanki również !! [/QUOTE] Jak zawsze Szanowne TDO (Trzy Dzielne Oplakatowywaczki) w akcji! :multi: [quote name='Malawia']Teraz czekamy na telefony z jakąkolwiek informacją !!!![/QUOTE] Posterunek telefoniczny działa! :) Z wyjątkiem godz. 16:30-19:30 w poniedziałki - ale wtedy sprawdzam po, a czasem zostawiam telefon ojcu. Quote
Recommended Posts