kasumi Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 ja również dziękuję za poszukiwania małej..... to już prawie 3 miesiące jak jej nie ma..... mam tylko wielką i cichą nadzieję, że ktoś ją wziął do siebie..... w sumie jest malutka, młoda, zadbana..... Quote
Atomowka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kurde a liczyłam,że może się jednak uda Dzięki dziewczyny :) Jak tylko ktoś się do mnie odezwie w jej sprawie od razu przekaże Quote
eossi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witam jestem załamana , miałam wielka nadzieje i wiare ,że odnajdziemy SUNIĘ. O wszystkich poszukiwaczach moge powiedziec jedno MAJĄ WIELKIE SERCE !!! :) Ja ze swej strony to : wydrukowałam plakaty , porozwieszam na ul. Białołęckiej tam gdzie ich nie ma i na ulicach poprzecznych, nie wiem czy dalej nosić jedzonko ? może macie inne pomysły na odnalezienie SUNI ? co mam robic dalej ??? jeszcze raz dziękuje za poświęcony czas !!! Quote
Franca81 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nie wiem czy to ona ale wolę wkleić niż przemilczeć. ;) Napisane, że szczeniak ale może tak tylko dla znalazcy wygląda młodo. [QUOTE] Jolanta Downarowicz Ogłoszenie nr: 2011/2108 11.11.2011(piatek) do Kwiaciarni przy ul. Globusowej 23;W-wa Wlochy przyblakala sie sunia. Szczeniak.Mala.Waga ok.3 kg, bezowa, z jasnozielona obroza przeciwpchelna.Uszy klapniete. Ogonek dlugi od polowy do konca z czarnymi wloskami.Nie moge jej zatrzymac. Mam juz 5 letnia chora sunie,tez \"znaleziona\",ktora b.przezywa szalonego mlodego \"intruza\". Piesia jest b.rezolutna i rzadzi.Prosze o kontakt wlascicieli badz rodzicow adoptycyjnych. [B]kontakt:[/B] 888 674 697 data dodania: 12-11-2011 [/QUOTE]Źródło: [URL]http://www.paluch.org.pl/index.php?do=animals&what=3&type=2[/URL] Quote
Ellig Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Bardzo dziekujemy.SUNIA/DEMI wazy okolo 6 kg i jest dorosla suka , ktora juz rodzila. Quote
zachary Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ellig, a może warto sprawdzić tę kwiaciarnię we Włochach....Ja w lutym znalazłam pieska, którego wszyscy dookoła, kto go nie zobaczył, nazywali szczeniakiem...Ooooo, gdzie znalazłaś tego szczeniaka? A to był malutki piesek/mikropies/ około. 5-6 letni według oceny weterynarzy..... Quote
Malawia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Eossi Tobie za te obklejanie MEDAL SIĘ NALEŻY !!!!! Dziewczyny jak byliśmy tam w niedzielę, to co krok plakat, gdzie głowę człowiek nie odwrócił-plakat !!!! SUUUUPER ROBOTA , szkoda że nie umiem kwiatków wklejać bo WSZSYTKIM POSZUKIWACZOM O POMAGACZOM BYM WKLEIŁA ! [IMG]http://199034pvi7k3vb2a[1][/IMG] Quote
eossi Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Malawia dziękuję !!! Nadal szukam , może jutro (jak uda mi sie wczesniej wyjść z pracy ) podjade na Globusowa trzeba sprawdzić Dzis Inka33 była w akcji na Bródnie w parku jest sunia ( szkoda ze nie nasza) troche bokserka troche amstafka niestety nie udało sie złapać suni przez SM nastepna próba jutro rano - Inka33 plus SM moze sie uda, trzymam kciuki !!! Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Franca81 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 A o której jest akcja? Mam blisko a możliwe że będę mogła się urwać i pomóc. ;) Quote
Ellig Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Malawia']Eossi Tobie za te obklejanie MEDAL SIĘ NALEŻY !!!!! Dziewczyny jak byliśmy tam w niedzielę, to co krok plakat, gdzie głowę człowiek nie odwrócił-plakat !!!! SUUUUPER ROBOTA , szkoda że nie umiem kwiatków wklejać bo WSZSYTKIM POSZUKIWACZOM O POMAGACZOM BYM WKLEIŁA ! [IMG]http://199034pvi7k3vb2a[1][/IMG][/QUOTE] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
inka33 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Suczyna z Parku Bródnowskiego złapana. :) Pojechała na Paluch... :( Na pisanie szczegółów na razie nie mam siły - mam zwiędłe ręce... Quote
eossi Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Inka33 jestes niesamowita !!! dzielna , mocna i wytrwała !!! podziwiam Cię!! dzieki !!! A czy sunia nie miała czipa ?? Quote
eossi Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jolanta Downarowicz Ogłoszenie nr: 2011/2108 11.11.2011(piatek) do Kwiaciarni przy ul. Globusowej 23;W-wa Wlochy przyblakala sie sunia. Szczeniak.Mala.Waga ok.3 kg, bezowa, z jasnozielona obroza przeciwpchelna.Uszy klapniete. Ogonek dlugi od polowy do konca z czarnymi wloskami.Nie moge jej zatrzymac. Mam juz 5 letnia chora sunie,tez \"znaleziona\",ktora b.przezywa szalonego mlodego \"intruza\". Piesia jest b.rezolutna i rzadzi.Prosze o kontakt wlascicieli badz rodzicow adoptycyjnych. przed chwilą skontakowałam się z Panią z ogłoszenia powyżej: sunia została oddana na paluch i ma numer 2581/11 ale to nie jset nasza SUNIA :( Quote
Ellig Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='eossi']Jolanta Downarowicz Ogłoszenie nr: 2011/2108 11.11.2011(piatek) do Kwiaciarni przy ul. Globusowej 23;W-wa Wlochy przyblakala sie sunia. Szczeniak.Mala.Waga ok.3 kg, bezowa, z jasnozielona obroza przeciwpchelna.Uszy klapniete. Ogonek dlugi od polowy do konca z czarnymi wloskami.Nie moge jej zatrzymac. Mam juz 5 letnia chora sunie,tez \"znaleziona\",ktora b.przezywa szalonego mlodego \"intruza\". Piesia jest b.rezolutna i rzadzi.Prosze o kontakt wlascicieli badz rodzicow adoptycyjnych. przed chwilą skontakowałam się z Panią z ogłoszenia powyżej: sunia została oddana na paluch i ma numer 2581/11 ale to nie jset nasza SUNIA :([/QUOTE] Nie zdazylam napisac,ze dzwonilam do Pani z kwiaciarni.......................... Quote
Ellig Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='inka33']Suczyna z Parku Bródnowskiego złapana. :) Pojechała na Paluch... :( Na pisanie szczegółów na razie nie mam siły - mam zwiędłe ręce...[/QUOTE] inka33 , jestes Wielka. To juz kolejna chyba 6-7 psina znaleziona w czasie akcji szukania Demi. Quote
inka33 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='eossi']Jolanta Downarowicz Ogłoszenie nr: 2011/2108 11.11.2011(piatek) do Kwiaciarni przy ul. Globusowej 23 (...) przed chwilą skontaktowałam się z Panią z ogłoszenia powyżej: sunia została oddana na paluch i ma numer 2581/11 ale to nie jset nasza SUNIA :([/QUOTE] Ponieważ poszukałam z ciekawości zdjęcia na paluchu, pozwolę sobie zauważyć, że ona ma nr 2851/11... :evil_lol: Dzisiejszej jeszcze nie widzę... Quote
inka33 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Ellig']inka33 , jestes Wielka. To juz kolejna chyba 6-7 psina znaleziona w czasie akcji szukania Demi.[/QUOTE] Ellig, przesadzasz z tą wielkością... :oops: aż taka gruba nie jestem! :eviltong: Cieszę się, że choć trochę wróciłaś. :multi: A sztuk to ja się też doliczyć nie mogę... ale nie moja zasługa w tych sztukach - oprócz dzisiejszej. Jak ktoś chce jakieś zdjęcie suczyny do wstawienia tu dla ciekawskich - zanim się na paluchu pojawi, to mogę wysłać na maila. Quote
Anette Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dziewczyny dostałam informację że podobna sunia od dłuższego czasu błąka się w okolicach Służewca Quote
Franca81 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='inka33']Ellig, przesadzasz z tą wielkością... :oops: aż taka gruba nie jestem! :eviltong: Cieszę się, że choć trochę wróciłaś. :multi: A sztuk to ja się też doliczyć nie mogę... ale nie moja zasługa w tych sztukach - oprócz dzisiejszej. Jak ktoś chce jakieś zdjęcie suczyny do wstawienia tu dla ciekawskich - zanim się na paluchu pojawi, to mogę wysłać na maila.[/QUOTE] To ja poproszę. [EMAIL="[email protected]"][/EMAIL] Quote
Malawia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ellig dziękuję :-) Trzeba może i tą sunię poogłaszać? Ja dam na FB i Zgubiłem psa.. więcej nie umiem, a czasu nie mam, żeby przysiąść i się uczyć! Tylko jak foto będzie i nr... z Palucha! Quote
Franca81 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jeżeli sunia jest bokserowata to może któraś z fundacji bokserowych objęłaby ją opieką. ;) Quote
zachary Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Anette']Dziewczyny dostałam informację że podobna sunia od dłuższego czasu błąka się w okolicach Służewca[/QUOTE] Chyba ta informacja została zauważona?....... Quote
inka33 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Anette']Dziewczyny dostałam informację że podobna sunia od dłuższego czasu błąka się w okolicach Służewca[/QUOTE] IMHO to za daleko od Bródna, żeby to mogła być Demi. Ale ciort wie... Kto może to sprawdzić? Albo kogoś poprosić z tamtych okolic? Quote
inka33 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Aha, mam pytanie: Czy cioteczka, która wie wszystko na temat Palucha i tamtejszych psów to Kora? Bo gdzieś słyszałam lub czytałam, że Paluch ostatnio ma zaległości z wpisywaniem znajd, achciałabym wiedzieć, co z "moją" znajdą. No i ten nr ważny... Quote
Franca81 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Wrzucam fotki suczki złapanej dziś przez Inkę :razz: [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/4474/nela01.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/4427/nela02.jpg[/IMG] [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/2485/nela03.jpg[/IMG] [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6779/nela04.jpg[/IMG] [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/2742/nela05.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts