Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atomowka']W tym wydarzeniu na FB nie ma fotki suni więc to bez sensu trochę.
Ja to jutro i we wtorek odpadam z poszukiwań[/QUOTE]

Spokojnie , były dwa wydarzenia . Jedno było testowe bo musiałam sobie przypomnieć jak się tą funkcję obsługuje. W drugim są wszystkie zdjęcia suni jakie były na wątku. Udostępniło to już 70 osób . Może to nam pomoże .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[INDENT] [INDENT] [B]504 530 521 Malawia[/B]

[B]501 233 163 exploit-oi

[/B][B]791 566 678[/B] [I][B]Atomowka[/B][/I]
Tutaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo [COLOR=red]22 371 73 87[/COLOR][/B][COLOR=red],[/COLOR] który działa jak stacjonarny, ale jest przenośny (nomadic Sferii).

Uwazam, ze [B] Chodecka i okolice, bazarki, pawilony [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]
Telefon do [B]Bogusi 507 196 636[/B]

Telefon do[B] P.Ani[/B], wlascicielki [I]SUNI[/I] [B]500 709 717 adres, ul. Toruńska 52/3[/B]

[B]Aga 2402 tel na pw[/B] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

Pani Ania pytala czy moze wziac udzial w poszukiwaniach jak bedzie sie wybieralo wiecej osob. Po informacji ,ze Sunia jest przy TESCO, pojechala tam, spotkala jakis Panstwa z psem szorciakiem ale nic nie wiedzieli, powiedzialam Jej o bazarku "Podgrodzie", zeby tam sie rozgladala.
Na sobote i niedziele przyjezdza Magda W. z Radomia , prosila zeby pomoc Jej znalesc osoby z ktorymi tez moglaby poszukac Demi/Suni.

Posted

MI się plany zmieniły kończę pracę wcześniej więc udaje się dziś w okolice Tesco poszukam małej
Zabieram sucz i przyjaciółkę i idziemy na spacerek, mam nadzieję,że się suczydło pokaże

Posted

[quote name='Atomowka']MI się plany zmieniły kończę pracę wcześniej więc udaje się dziś w okolice Tesco poszukam małej
Zabieram sucz i przyjaciółkę i idziemy na spacerek, mam nadzieję,że się suczydło pokaże[/QUOTE]
bardzo dziekuje!:)
utaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo 22 371 73 87[/B],

Posted

[quote name='Ellig']bardzo dziekuje!:)
utaj nr i[B]nki33 [/B] 22 371 73 87[/B],[/QUOTE]
inka33 wydrukowala 21albo 22 plakaty, przepraszam nie pamietam i prosi o pomoc w rozwieszaniu dzisiaj po godz. 20 albo jutro miedzy 9 a 11.
Jezeli ktos moze to prosze napisac na watku.
dziekuje bardzo w imieniu onka33

Posted

[quote name='Ellig']inka33 wydrukowala 21albo 22 plakaty, przepraszam nie pamietam i prosi o pomoc w rozwieszaniu dzisiaj po godz. 20 albo jutro miedzy 9 a 11.
Jezeli ktos moze to prosze napisac na watku.
dziekuje bardzo w imieniu inka33[/QUOTE]

Powiedzmy, że jutro mogłoby być też w innych godzinach, ale ja poczekam na propozycje... byle szybko! :mad:

A [COLOR=magenta][I][B]towarzystwa rozwieszalniczego[/B][/I][/COLOR] potrzebuję z dwóch powodów:

[B][COLOR=magenta]1.[/COLOR][/B] trochę już emocjonalnie/psychicznie nie wyrabiam gadania z ludziskami... :bigcry:

[COLOR=magenta][B]2.[/B][/COLOR] kochana [B]exploit-oi [/B] wydrukowała straszną ilość plakatów --> 150 czarno-białych oraz 50 kolorowych w obu wersjach (tej z "Błagamy..." i tej zrywkowej), z czego znakomitą większością zarzuciła mnie - w charakterze magazynu... :mdleje:

Posted

Ja mogę plakaty odebrac np w środę od Ciebie, porozwieszam trochę po tej stronie bo w końcu nie wiadomo gdzie ona może byc
Może w okolicy carrefoura i działek na Malborskiej porozwieszamy też bo przecież mogła już tam dotrzec, to przecież niedaleko

Posted

[quote name='Atomowka']Ja mogę plakaty odebrac np w środę od Ciebie, porozwieszam trochę po tej stronie bo w końcu nie wiadomo gdzie ona może byc
Może w okolicy carrefoura i działek na Malborskiej porozwieszamy też bo przecież mogła już tam dotrzec, to przecież niedaleko[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy, [B]inka33 [/B]i [B]exploit-oi [/B]ma jeszcze dodrukowac bo zostalo 31 zl wiec moze tez jeszcze komus przekaze. Magda W, przyjezdza na sobote i niedziele i mysle ,ze tez chetnie pomoze w rozwieszaniu, dzisiaj do niej zadzwonie , tylko dobrze jakby plakaty byly u kogos z Brodna, kto pokaze Magdzie , gdzie sunia chodzi. Moze jeszcze rozwiesic na Chodeckiej 4 warto i na bazarku Podgrodzie.

Posted

[quote name='Atomowka']MI się plany zmieniły kończę pracę wcześniej więc udaje się dziś w okolice Tesco poszukam małej
Zabieram sucz i przyjaciółkę i idziemy na spacerek, mam nadzieję,że się suczydło pokaże[/QUOTE]
[B]Atomowka[/B]!Dziekujemy i czy mozesz przejac troche plakatow od [B]exploit-oi[/B], jeszcze beda dodrukowane bo zostaly pieniadze z mich wplat:)

Posted

[quote name='inka33']Powiedzmy, że jutro mogłoby być też w innych godzinach, ale ja poczekam na propozycje... byle szybko! :mad:

A [COLOR=magenta][I][B]towarzystwa rozwieszalniczego[/B][/I][/COLOR] potrzebuję z dwóch powodów:

[B][COLOR=magenta]1.[/COLOR][/B] trochę już emocjonalnie/psychicznie nie wyrabiam gadania z ludziskami... :bigcry:

[COLOR=magenta][B]2.[/B][/COLOR] kochana [B]exploit-oi [/B] wydrukowała straszną ilość plakatów --> 150 czarno-białych oraz 50 kolorowych w obu wersjach (tej z "Błagamy..." i tej zrywkowej), z czego znakomitą większością zarzuciła mnie - w charakterze magazynu... :mdleje:[/QUOTE]
[B]inka33[/B] dziekuje bardzo mysle ze jeszcze ktos sie zglosi do rozklejania, wierze w ludzi:)

Posted

[quote name='Ellig']Prosimy o telefon do inka33 i dziekujemy mozna dzwonic z komorki [B]22 371 73 87[/B]

[IMG]http://images8.fotosik.pl/2660/5f11e27c67ac3741.jpg[/IMG][/QUOTE]

Szukamy dalej.........................:(

Posted

[quote name='Ellig'][B]Atomowka[/B]!Dziekujemy i czy mozesz przejac troche plakatow od [B]exploit-oi[/B], jeszcze beda dodrukowane bo zostaly pieniadze z moich wplat:)[/QUOTE]

U mnie są! U mnie są! Zapraszam!!! :)

Posted

[quote name='inka33']U mnie są! U mnie są! Zapraszam!!! :)[/QUOTE]
Malawia i ja prosimy o pomoc na forum Onka ale nik sie nie odzywa, tam sa ludzie z Brodna.
inka33 plakaty beda jeszcze dodrukowane bo zostaly pieniadze, moze trzeba kupic tasme albo pinezki zaraz napisze do exploit-oi.

Posted

[quote name='Ellig']Malawia i ja prosimy o pomoc na forum Onka ale nik sie nie odzywa, tam sa ludzie z Brodna.
inka33 plakaty beda jeszcze dodrukowane bo zostaly pieniadze, moze trzeba kupic tasme albo pinezki zaraz napisze do exploit-oi.[/QUOTE]

Spokojnie, taśmy mam sporo, dorzucę się tak jeszcze - możecie najwyżej dokupić kilka "ślimaków" do taśmy, jakby chętni do rozwieszania byli.

Posted

hej, ja co prawda nie mieszkam na Brodnie tylko na zaciszu ale mam niedaleko, wiec moglabym z moja sunia (szczylem owczarka) przejsc sie, dzis albo jutro :) ktos chetny na wspolne poszukiwanie?

Posted

[quote name='dagsam']hej, ja co prawda nie mieszkam na Brodnie tylko na zaciszu ale mam niedaleko, wiec moglabym z moja sunia (szczylem owczarka) przejsc sie, dzis albo jutro :) ktos chetny na wspolne poszukiwanie?[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo, moze sie ktos odezwie jak bedzie mogl:)
tutaj tez prosimy o pomoc...........

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210157-Przera%C5%BCony-ONek-z-Pragi-dochodzi-do-siebie-w-DT-%29?p=17580915#post17580915[/url]

Posted

najwyzej jak ktos sie nie zglosi, to jutro przejde sie na spacer z moim chlopakiem i nasza Nika, i tak chodzimy do lasku brodnowskiego wiec obejdziemy pare ulic, moze szczeniak bedzie mial ochote pobawic sie z nasza Nikunia np :)

Posted

[quote name='dagsam']najwyzej jak ktos sie nie zglosi, to jutro przejde sie na spacer z moim chlopakiem i nasza Nika, i tak chodzimy do lasku brodnowskiego wiec obejdziemy pare ulic, moze szczeniak bedzie mial ochote pobawic sie z nasza Nikunia np :)[/QUOTE]
Szukana sunia nie jest szczeniakiem ma okolo 1,5 roku jest po prostu mala i raczej plochliwa, zostala znaleziona na polach pod radomskim schroniskiem, miala wtedy 2 szczeniaki, to byly jej pierwsze dzieci.

[img]http://img202.imageshack.us/img202/2117/dsc0092hs.jpg[/img]