Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']To nie ta - już sprawdziłyśmy -też się dałam nabrać, bo nie pamiętałam, że w ogłoszeniu jest, że znaleziono.... tamta jest młodsza od znalezionej przez exploit[/QUOTE]
Szkoda...........

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może czyjaś i wyszła na przechadzkę sama. Nie wygląda źle. A może państwo gdzie byli w okolicy... słuchajcie, zapytam wprost - jesteście pewne, że nie rąbnełyście komuś suczy?

Posted

o kurczę, no to nieźle z tą inną psiną...
ja mogę znów połazić gdzieś tam z moim TŻ i moją suczką, nawet gdzieś między osiedlami się pokręcić. wczoraj nie uświadczyłyśmy żadnego psa bez właściciela

Posted

[quote name='nausicaa']o kurczę, no to nieźle z tą inną psiną...
ja mogę znów połazić gdzieś tam z moim TŻ i moją suczką, nawet gdzieś między osiedlami się pokręcić. wczoraj nie uświadczyłyśmy żadnego psa bez właściciela[/QUOTE]
Sa dwie sugestie, zeby sprawdzac bazarek "Podgrodzie" przy petli autobusowej i drugi bazarek miedzy Chodecka a Suwalską / pawilony/ ,tam sa budy z miesem, wiec moze zapach przyciaga psiaki.

Posted

[quote name='mmd']Może czyjaś i wyszła na przechadzkę sama. Nie wygląda źle. A może państwo gdzie byli w okolicy... słuchajcie, zapytam wprost - jesteście pewne, że nie rąbnełyście komuś suczy?[/QUOTE]

Jak złapałam sunie to obeszłam z nią osiedla w pobliżu miejsca znalezienia, nikt psa nie kojarzy i nie zauważył żeby taki był w okolicy. Starszy pan za to powiedział że sunia bląka się od ok 3 dni i kręciła się sama po okolicy , wyraznie jakby kogoś szukając. Pies jest ewidentnie domowy, wie do czego służy łóżko i obecnie bawi się piłeczką ... Więc wydaje mi się że raczej nie ukradłam nikomu psiaka :)

Exploit-oi

Posted

[quote name='Ellig'][B]501 233 163 exploit-oi

[/B][B]791 566 678[/B] [I][B]Atomowka[/B][/I]
Tutaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo 22 371 73 87[/B], który działa jak stacjonarny, ale jest przenośny (nomadic Sferii).

Uwazam, ze tylko[B] Chodecka [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]
Telefon do [B]Bogusi 507 196 636[/B]

Telefon do P.Ani, wlascicielki [B]500 709 717 adres, ul. Toruńska 52/3[/B]

[B]Aga 2402 tel na pw[/B]

[B]Malawia[/B] tel ?[/QUOTE]

[quote name='Ellig'][B]jak już ją namierzycie, to przykucnijcie, bez gwałtownych ruchów, nie podnoście nad nią ręki itd. jak już będzie bardzo blisko - tak na swobodne wyciągnięcie ręki to zdecydowanie przyciśnijcie ją do ziemi, tak, żeby wam nie zwiała....
a potem to już na spokojnie można ją wziąć na ręce (nie wyrywa się i nie drapie)[/B][/QUOTE]

[img]http://img202.imageshack.us/img202/2117/dsc0092hs.jpg[/img]

Posted

[quote name='inka33']Jak złapałam sunie to obeszłam z nią osiedla w pobliżu miejsca znalezienia, nikt psa nie kojarzy i nie zauważył żeby taki był w okolicy. Starszy pan za to powiedział że sunia bląka się od ok 3 dni i kręciła się sama po okolicy , wyraznie jakby kogoś szukając. Pies jest ewidentnie domowy, wie do czego służy łóżko i obecnie bawi się piłeczką ... Więc wydaje mi się że raczej nie ukradłam nikomu psiaka :)

Exploit-oi[/QUOTE]
Raczej uratowalas:)Przegladam ogloszenia, zgubiono............

Posted

Wiecie, bo jak znalazłam Kłopota zresztą też na Bródnie to do końca jego życia zastanawiałam się, czy go komuś nie zwinęłam :) No ale on przyjechał autobusem skądś... tak zeznali świadkowie

Posted

sprawdzam ogloszenia i paluch............Nie ma w bazie:(

[URL]http://zaginionepsy.pl/obiekt,11707,Zaginiony,Warszawa,Misia.html[/URL]

[url]http://zaginionepsy.pl/obiekt,11692,Znaleziony,Warszawa,Pchelka.html[/url]

Posted

[quote name='Ellig'][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/2117/dsc0092hs.jpg[/IMG][/QUOTE]

[B]501 233 163 exploit-oi

Tutaj nr i[B]nki33 [/B]w Plus (który czasem się wyłącza) [B]661 950 817 albo 22 371 73 87[/B], który działa jak stacjonarny, ale jest przenośny (nomadic Sferii).

Uwazam, ze [B] Chodecka i okolice, bazarki, pawilony [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]

[B]Malawia[/B] tel ?

Posted

O rany, kamień z serca! Znaczy z tą znalezioną sunią... Przecież na Bródnie muszą być inne dobre dusze, do jasnej Anielki! Demi, proszę Cię, zaryzykuj jeszcze raz z tym warzywniakiem - daj babie (i sobie) szansę...

Posted

Uwazam, ze [B] Chodecka i okolice, bazarki, pawilony [/B][COLOR=red]i zabrac ze soba troche karmy jakies miseczki z woda ,zeby postawic w krzakach.moze kocyk, bo najlatwiej jest zlapac psiaka
.[/COLOR]

Demi , gdzie jestes?

Posted

.[/COLOR]

[quote name='Nutusia']Jak to?!?!?!? Przypadek z cyklu "lepsza ulica niż taki dom"?...[/QUOTE]
Nie to po prostu jest tak ,ze pies mieszka z chora na demencje Pania, syn zostawil psa, prawdopodobnie sam jest ...........no wiecie gdzie# a do Pani przychodzi opiekunka z OPS i to Jej "zgubila sie" dzisiaj sunia? Na razie suka jest u Wybawczyni , problem w tym ,ze Ona tez ma suke przygarnieta i nie wiadomo czy sie zgodza. Ta znaleziona dodatkowo ma 10-11 lat wiec ciezko, bo nawet jakby mozna bylo to trudno ja wyadoptowac, W sumie bardzo skomplikowana sytuacja.

Posted

.[/COLOR]

[quote name='mmd']To u kogo jest ta sunia dziś znaleziona? Inka ma Kajtuna, a sunia była u niej, tak zrozumiałam.[/QUOTE]
mmd zadzwon prosze za 10 minut juz nie mam sily pisac , ok?

Posted

[quote name='Ellig']Niestety znalazionej suni nie mozna bylo zostawic w jej domu, sunia w tej chwili jest u inka33.[/QUOTE]

Przepraszam, ale nie u mnie tylko u exploit.

Czekam(y) na wieści, jak jej sunia poschroniskowa przyjęła dzisiejszą znajdę, czy jej nie zje. :crazyeye: Resztę może niech sama zielonowłosa napisze. :evil_lol: