Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zakupiłam pakiet ogłoszeń dla Borysa.
Niestety problem jest inny ...potrzebuje Waszej pomocy. Osoby które zadeklarowały się płacić hmm nie otrzymuje od nich kasy -płacę tylko ja i moja mama. Błagam Was o pomoc w postaci bazarków. Na dzień dzisiejszy płacę za Boryska z własnej kieszeni a problem jest taki ,że myślałam że uda mi się jeszcze płacić ale mama mi się poważnie rozchorowała i kasa idzie na leczenie. Pieniążki idą do ZuziM z dużym opóźnieniem i wstyd mi za to..Ale staram się to wszystko regulować...Proszę o pomoc dla Borysa. Każda deklaracja jest na wagę złota , bazarki ogłoszenia. Borys jest świetnym psiakiem nawet ZuziaM może to potwierdzić.

• 1 month later...
Posted

Potwierdzam rzeczywiscie.
Borysek bardzo sie zmienil.
Jest juz spokojniejszy. Daje sie latwo przypiac na linke przed spacerkiem ( kiedys wylamywal palce podczas tej czynnosci ).
Ladnie i spokojnie chodzi na smyczy ( kiedys ciagnal tak bardzo, ze az mu jezyk sinial z braku powietrza, bo sie az dusil obroza ).
Teraz zatrzymuje sie na spacerach i wacha nowe zapachy.
Dzisiaj zainteresowal sie sarenkami, ktore chodzily obok po polu.
Zrobilam zdjecie ( w oddali widac 3 sarenki )....

A tu .... nadal jeszcze oglada sie na sarenki, ktore poszly juz w swoja srtrone.

Posted

Moze w tym poscie zrobie rozliczenie wplat za Boryska od poczatku jego pobytu u mnie.

11.08.12 - 320 zl za okres 11.08 - 10.09.12
18.09.12 - 320 zl za okres 11.09 - 10.10.12
15.10.12 - 320 zl za okres 11.10 - 10.11.12
21.11.12 - 320 zl za okres 11.11 - 10.12.12
07.01.13 - 320 zl za okres 11.12 - 10.01.13
01.02.13 - 420 zl za okres 11.01 - 28.02.13

• 2 weeks later...
Posted

[B]20 lutego odrobaczylam Boryska[/B].
Jest u mnie juz jakis czas, wiec trzeba juz bylo to zrobic.
Na spacerkach obwachuje psie kupki, a kto wie, jakie psy je zostawiaja.

• 1 month later...
Posted

Mozna wplacac bezposrednio do mnie do hotelu ( z i nformacja na wątku, ze zostala dokonana wplata ).

Hotel dla Zwierzat
59-818 Siekierczyn 358
26 2030 0045 1110 0000 0177 0760

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj wszyscy ja czulismy.
Od rana robilam porzadki w kojcach, wyrzucalam koce z budek.
Kazdemu psiakowi zostyawilam tylko jeden kocyk.
U Boryska jeszcze nic nie robilam, bo moze jeszcze nockami byc troche zimniej, a on ma w budzie slome, wiec musialabym ja cala wyrzucic.
Zrobie to w nastepnym tygodniu juz i dostanie jakas wykladzinke dywanowa. Pewnie i tak ja bedzie wyciagal, bo to pod tym wzgledem dran !

• 3 weeks later...
Posted

Monika, bardzo prosze o wplate za hotel Boryska za kwiecien.

Boryniu ma juz w kojcu wiosne.
Zimowa slome wyrzucilismy z budki, a dostal wykladzinke.
Wariatuncio, nadal szaleje na spacerach. Ciagnie na smyczce, ale jest naprawde kochanym, poslusznym psiakiem.

Posted

zuziaM napisał(a):
Monika, bardzo prosze o wplate za hotel Boryska za kwiecien.

Boryniu ma juz w kojcu wiosne.
Zimowa slome wyrzucilismy z budki, a dostal wykladzinke.
Wariatuncio, nadal szaleje na spacerach. Ciagnie na smyczce, ale jest naprawde kochanym, poslusznym psiakiem.

zielono już - może jakieś foteczki ładne do ogłoszeń?
trzeba mu chyba domku szukać, z funduszami u Moniki pewnie Krucho, sporo psiaków ma pod opieką :(

Posted

a może bardziej na bieżąco aktualizować stan finansów Boryska- bo nie wiadomo kto płaci i ile i czy w ogóle ktoś? Jaki jest stan na dzień dzisiejszy? Łatwiej pomagać jak wiadomo ile potrzeba.

Posted

mdk8 napisał(a):
a może bardziej na bieżąco aktualizować stan finansów Boryska- bo nie wiadomo kto płaci i ile i czy w ogóle ktoś? Jaki jest stan na dzień dzisiejszy? Łatwiej pomagać jak wiadomo ile potrzeba.

Nie zapłaciłam 320zł za Borysa za miesiac hotelowania.

Z tych deklaracji co są podane w poście(nikt nie daje) sama płace za pobyt Boryska i niestety jest coraz gorzej z pieniedzmi.
Wszystko napiszę jak wróce od psiaków z Lubawki.

Koniecznie trzeba ruszyć z ogłoszeniami dla Borcia

Posted

już raz wpłaciłam na konto hoteliku- w przyszłym tygodniu postaram się jeszcze coś dorzucić. Jest bazarek ogłoszeniowy-dzisiaj się kończy- jak chcesz to opłacę mu największy pakiet tylko byś musiała podesłać tam zdjęcia i tekst. Pasuje? Bo dzisiaj się kończy. Jak tak to daj znać to zdążę jeszcze zamówić.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241691-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-og%C5%82osze%C5%84-za-5z%C5%82-30-og%C5%82osze%C5%84-za-7z%C5%82-do-01-05

Posted

[quote name='mdk8']już raz wpłaciłam na konto hoteliku- w przyszłym tygodniu postaram się jeszcze coś dorzucić. Jest bazarek ogłoszeniowy-dzisiaj się kończy- jak chcesz to opłacę mu największy pakiet tylko byś musiała podesłać tam zdjęcia i tekst. Pasuje? Bo dzisiaj się kończy. Jak tak to daj znać to zdążę jeszcze zamówić.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/241691-Bazarek-ogłoszeniowy-20-ogłoszeń-za-5zł-30-ogłoszeń-za-7zł-do-01-05

Pewnie! Dziękuje .Zdjęcia podeślę i text. Dzięki;*;*