Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

kurcze to może gdzieś tam na tych działkach jest wciśnięta w jakiś kąt? może w altance ktoś się zlitował i pozwolił małej schować sie przed burzą,my tak robiliśmy jak mielismy ogródek,żaden zwierz nie wyszedł od nas głodny

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dziś z moją psicą na działkach.Pytałam ludzi i prosiłam o zwrócenie uwagi na maleństwo jak by się pojawiło.Podałam telefon z Waszych postów.Na przeciw działek są stare porośnięte niby-lasem hałdy.Jeżeli tam uciekła to źle to widzę ale będę dalej szukać.Jak ona była z jedzeniem?Może jak zgłodnieje to podejdzie do ludzi.Oby.Dobrze by było,żeby państwo porozwieszali ogłoszenia na działkach i u wetów.Najbliższy gabinet jest na Didura ale w innych też trzeba.

Posted

ja nie mam fb, podgladam czasem z konta siostry, wczoraj powysylalm na nk do ludzi, zastanawiam sie czy podochodzilo, bylo tych maili ze 30. wyslalam maile do komisariatow i do strazy miejskiej, nikt ne odpisal, ale mam nadzieje ze podochodzilo

Posted

Ja standardowo obeszłam dziś osiedle ,park i teren ogródków.Niestety żadnego ogłoszenia nie widziałam.Państwo tez mogli by się trochę postarać a nie czekać,że ktoś im psinę znajdzie:(Dałam kolejnym działkowiczom nr tel.gdyby widzieli malutką.Nie wygląda to dobrze.Niech państwo przynajmniej dzwonią do schroniska w Bytomiu i Zabrzu...Przecież mogą powiesić ogłoszenia nawet ręcznie napisane!

Posted

syn tej pani dzis byl ale jej nie bylo, dostalam maila z chorzowa tez jej tam nie ma. sluchajcie czy ktos z Was moglby przejsc sie do tej babki i z nia pogadac, ponoc robila i wywieszala dzis ogloszenia ale nikt ich nie widzial.