Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

hej wiem mowilam o ogloszeniach, pan mial zrobic recznie bo nie maja drukarki:( i tu moja prosba czy ktos moze wydrukowac kilkanascie ogloszen z małą i porozwieszac? bede ogromnie wdzieczna, a ja pisze do portali bytomskich

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko swieta, ja tez mieszkam w Bytomiu, ale nie mam pojecia jak pomoc. Jedyna nadzieja, ze zostanie odłowiona do schroniska.
Mieszkam na drugim koncu Bytomia, od strony Chorzowa, ale taki piesek moze byc wszedzie:-(. Oby tylko nic jej sie nie stało.

Posted

dzis dalam ogloszenie na cafe, na morusku wsi na pierwszej stronie, na gumtree tez, jest jescze na tablicy. czy ktos moglby uzyczyc swojej drukarki i porozwieszac oglsozenia na osiedlu?

Posted

łoj wspolczuje paskudna choroba, wracaj do zywych :) zaczelam pisac do roznych portali , robie ogloszenia, napisalam do stazy , mam nadzieje ze ktos nam jescze pomoze , zaraz musze isc do pracy ale jak wroce dalej bede pisac

Posted

nie wiem, ale raczej nie, sunia jest nieziemsko nieufna w stosunku do ludzi, dlaego sytuacja jest taka dramatyczna. jescze ta jej wielkosc, jest wielkosci kota, wiec wejsc moze wszedzie.