Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcąc tę Radomska wkleić na strone dobermanów musze mieć więcej danych, Np; wiek, mniej wiecej charakter, bo zdjęcia już mam...można byłoby ją jakos zabrać do weta?

Posted

to moze na te plakaty zalozmy skarpete i zbierajmy?? jeden plakat wychodzi po 40 gr. moze niech kazdy kupi ile chce powiesic i ile moze oczywiscie. bedziemy pisac zamowienie kto ile plakatow chce i moze wtedy sie cos uzbiera??

Posted

O Daga, tylko,że im mniej plakatów będzie to automatycznie stawka się zwiększa. Im więcej plakatów tym stawka za 1 szt. mniejsza, rozumiesz? Czyli, że jak wyjdzie, że chcemy tylko 200szt (np) to stawka za 1szt. sie podniesie!

Posted

[quote name='aisaK']O Daga, tylko,że im mniej plakatów będzie to automatycznie stawka się zwiększa. Im więcej plakatów tym stawka za 1 szt. mniejsza, rozumiesz? Czyli, że jak wyjdzie, że chcemy tylko 200szt (np) to stawka za 1szt. sie podniesie![/quote]ja rozumiem. ale moze jakos na 1000 sztuk sie uzbiera?:oops:

Posted

Nie jestem całkiem w temacie, to mają być plakaty o adopcjach? Wydaje mi się, że nawet na tym wątku jest na tyle osób, że jak każdy kupi określoną ilość to się uzbiera dość duża liczba, no i suma dzięki temu.

Posted

W takim razie dzisiaj zrobię taką zbiorową aukcję, bo teraz musze uciekać do pracy.

Co do plakatów wejdę dzisiaj do naszej drukarni, i zapytam jak u nich to wygląda od strony finansowej. Myślę, ze takie kupowanie plakatów dla kilku osób będzie trochę ciężkie, bo można by było po znajomych forach poprosić ludzików, zeby im plakaty wysłać i żeby rozwiesili je u siebie w lecznicach czy sklepach zoo. Teraz czekam sama na nową partię plakatów z rottkami.
Zapytam jeszcze mojej znajomej, której brat pracuje w drukarni w Katowicach... może znalazłby jakiś upuścik dla nas.

Zapomniała bym... w Łódzkim schronisku są dwa nowe dobermany :-(. Więcej będę wiedziała później, albo jutro.

Posted

Tragedia - skad sie biora tacy ludzie????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: W lasach kolo Wejcherowa znaleziono psa ( bardzo do dobka podobny )przywizanego do drzewa. Aby nie mogl uciec przednie lapy mial zwiazane tasma z karkiem.....

To bylo w TV w Panoramie. Stad mozna sciagnac

[URL]http://ww6.tvp.pl/7014,20070220462259.strona[/URL]

i przewinac do 18 minuty i 30 sekundy.

Beata

Posted

Musisz Daga poczekac aż ci się całość sciągnie, wtedy można przewijać, albo musisz całość obejrzeć...
W każdym razie ta ilość 10 znęcań dziennie jest przerażająca!!!

Posted

Dzodzo - zwracam honor!!! Pisownia "Haski" zamiast "husky" mnie po prostu zbiła, nawet nie pomyslalam, ze chodzi o rase :oops: :oops: :oops: :roll: :oops:

Melduję posłusznie, że nasz doberek ciągle jest i miewa się dobrze - widziałam go jak wracałam ze szkoły :)

Posted

[quote name='aisaK']
Nasz plakat jest jeszcze nieskonczony, nie ma dopisanego koło numeru konta NADZIEJA DOBERMANA...Jakby ktoś chciał wpłacic to wpłaci na ogólny AFN. Pisałam do Klementynki o zmianę, ale nie odpowiada :(
[/QUOTE]

yyy aisaK bo pewnie pisałaś na starego nicka Klementynk[B]a[/B] a teraz jestem Klementynk[B]aa[/B], stare mi zablokowali czy cóś :shake: dobrze, że dziś przysiadłam do czytania, ostatnio trochę problemów się nade mną uzbierało i straciłam głowę do wszystkiego :placz:

Posted

Szybciej jest, jak się kliknie w "Pobierz nagranie", wtedy można przewinąć.
Jak złapią tego "właściciela", powinni jego tak przywiązać do drzewa i obwiązać mu ręce przy szyi. Ciekawe, jak on by się poczuł.:evil_lol:

Posted

jezzuu oglądnęłam :placz: przecież to nieludzkie!!!!!!!!
boze jak długo jeszczez zwierze będzie TYLKO rzeczą dla niektórych!!!??
Wieczorkiem postaram się "uciąć" sam kawałek o dobku i wrzucić gdzieś.......
Boze nie mogę... poprostu nie mogę
Bidak kulał na te łapiki :( niewiedomo jak długo on tam leżał :(