aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No właśnie Beata, ciągle o niej myślę...:( Ona w sumie już tyle czeka...:( Tylko nam brakuje domków tymczasowych...i kasy na hoteliki!!! Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Chcąc tę Radomska wkleić na strone dobermanów musze mieć więcej danych, Np; wiek, mniej wiecej charakter, bo zdjęcia już mam...można byłoby ją jakos zabrać do weta? Quote
daga_27 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to moze na te plakaty zalozmy skarpete i zbierajmy?? jeden plakat wychodzi po 40 gr. moze niech kazdy kupi ile chce powiesic i ile moze oczywiscie. bedziemy pisac zamowienie kto ile plakatow chce i moze wtedy sie cos uzbiera?? Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 O Daga, tylko,że im mniej plakatów będzie to automatycznie stawka się zwiększa. Im więcej plakatów tym stawka za 1 szt. mniejsza, rozumiesz? Czyli, że jak wyjdzie, że chcemy tylko 200szt (np) to stawka za 1szt. sie podniesie! Quote
daga_27 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aisaK']O Daga, tylko,że im mniej plakatów będzie to automatycznie stawka się zwiększa. Im więcej plakatów tym stawka za 1 szt. mniejsza, rozumiesz? Czyli, że jak wyjdzie, że chcemy tylko 200szt (np) to stawka za 1szt. sie podniesie![/quote]ja rozumiem. ale moze jakos na 1000 sztuk sie uzbiera?:oops: Quote
majafaja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a mi sie to wydaje dobry pomysł!!! nawet jesli 20 oso kupi po 10 plakaotw, moze to by oznaczalo wiecej kasy dla dobkow! Quote
Dea Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nie jestem całkiem w temacie, to mają być plakaty o adopcjach? Wydaje mi się, że nawet na tym wątku jest na tyle osób, że jak każdy kupi określoną ilość to się uzbiera dość duża liczba, no i suma dzięki temu. Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 W takim razie dzisiaj zrobię taką zbiorową aukcję, bo teraz musze uciekać do pracy. Co do plakatów wejdę dzisiaj do naszej drukarni, i zapytam jak u nich to wygląda od strony finansowej. Myślę, ze takie kupowanie plakatów dla kilku osób będzie trochę ciężkie, bo można by było po znajomych forach poprosić ludzików, zeby im plakaty wysłać i żeby rozwiesili je u siebie w lecznicach czy sklepach zoo. Teraz czekam sama na nową partię plakatów z rottkami. Zapytam jeszcze mojej znajomej, której brat pracuje w drukarni w Katowicach... może znalazłby jakiś upuścik dla nas. Zapomniała bym... w Łódzkim schronisku są dwa nowe dobermany :-(. Więcej będę wiedziała później, albo jutro. Quote
daga_27 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nasza Olena ma kolejnego tymczasowicza:lol: Tego o to pana Trombka - Riczarda: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336&page=2[/URL] Quote
BeataJ Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Tragedia - skad sie biora tacy ludzie????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: W lasach kolo Wejcherowa znaleziono psa ( bardzo do dobka podobny )przywizanego do drzewa. Aby nie mogl uciec przednie lapy mial zwiazane tasma z karkiem..... To bylo w TV w Panoramie. Stad mozna sciagnac [URL]http://ww6.tvp.pl/7014,20070220462259.strona[/URL] i przewinac do 18 minuty i 30 sekundy. Beata Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nie no takich ludzi powinno sie...:angryy::angryy::angryy::angryy:odebrac psu szanse na ratunek...ale sie wkurzylam!!:angryy::angryy::-( Quote
t_kasiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :mad::mad::mad::mad: NO PRZECIEZ....same brzydkie slowa mi teraz przychodza do glowy :angryy: Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja nawet nie napiszę co mi przyszło na myśl, bo mnie zbanują... Koszmar!!! Znów wstydzę sie, że jestem człowiekiem! Quote
karusiap Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='daga_27']a ja nie moge przewinac:roll:[/quote] przewinac tez nie moglam,puscilam i czekalam na 18 minute;) Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Musisz Daga poczekac aż ci się całość sciągnie, wtedy można przewijać, albo musisz całość obejrzeć... W każdym razie ta ilość 10 znęcań dziennie jest przerażająca!!! Quote
Guciek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzodzo - zwracam honor!!! Pisownia "Haski" zamiast "husky" mnie po prostu zbiła, nawet nie pomyslalam, ze chodzi o rase :oops: :oops: :oops: :roll: :oops: Melduję posłusznie, że nasz doberek ciągle jest i miewa się dobrze - widziałam go jak wracałam ze szkoły :) Quote
Klementynkaa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='aisaK'] Nasz plakat jest jeszcze nieskonczony, nie ma dopisanego koło numeru konta NADZIEJA DOBERMANA...Jakby ktoś chciał wpłacic to wpłaci na ogólny AFN. Pisałam do Klementynki o zmianę, ale nie odpowiada :( [/QUOTE] yyy aisaK bo pewnie pisałaś na starego nicka Klementynk[B]a[/B] a teraz jestem Klementynk[B]aa[/B], stare mi zablokowali czy cóś :shake: dobrze, że dziś przysiadłam do czytania, ostatnio trochę problemów się nade mną uzbierało i straciłam głowę do wszystkiego :placz: Quote
Justa74 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Szybciej jest, jak się kliknie w "Pobierz nagranie", wtedy można przewinąć. Jak złapią tego "właściciela", powinni jego tak przywiązać do drzewa i obwiązać mu ręce przy szyi. Ciekawe, jak on by się poczuł.:evil_lol: Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ten dobek już Wam znany???? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47336[/url] Quote
bira Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Zrobiłam aukcję naszym psiakom. Może odezwie sie ktos konkretny [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=169003160[/URL] Quote
Asior Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jezzuu oglądnęłam :placz: przecież to nieludzkie!!!!!!!! boze jak długo jeszczez zwierze będzie TYLKO rzeczą dla niektórych!!!?? Wieczorkiem postaram się "uciąć" sam kawałek o dobku i wrzucić gdzieś....... Boze nie mogę... poprostu nie mogę Bidak kulał na te łapiki :( niewiedomo jak długo on tam leżał :( Quote
majafaja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a ja nie oglądam, nie chce tego widziec! Quote
aisaK Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Asior wiemy, wiemy, ;) On jest teraz na tymczasie u Oleny. Bira-dziekuję za tą aukcję!!! Oby jak najwięcej ludzi się zachęciło, dobeczki czekaja... Quote
Recommended Posts