Perfi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='aisaK']Co za dupki!!! Co to przeszkadza? Dobrze, że dzieci nie oddaje, bo się nie mieszczą w tym mieszkaniu, ludzie maja w głowach :mad: :angryy: DEBILE!!! A teraz UWAGA KRAKÓW!!! Potrzebuję wszelkich informacji na temat tej suczki: Wiek, zachowanie wobec zwierząt, charakter!!!PILNE!!! to jest venus , mloda dobka znaleziona pod kerfurem czyzyny 30.01. moze miec ok 1,5 roku. na mnie bardzo ujadala ;) Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kochana Perfi zawsze wie co trzeba:) a Venus jest sliczan choc na innych fotkach zebicha wystawia ale na pewno jest slodka i tylko udaje;) Quote
socurek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jeśli mogę się wtrącić, to... wydaje mi się, ze koło tej mordusi wciśniętej w kraty, tuż nad napisami jest świetne miejsce na logo. A w logo moze być właśnie taki dobuś zadbany z wiotką, smukłą talią. A wiecie co? Jak tak na swoje szczęście patrzę to tak sobie myślę: nie ma nic piękniejszego jak doberman w biegu. Może właśnie taki biegnący, wo sportowej, umięśnionej sylwetce... jak biegnie do nowego domku...:loveu: jak biegnie by wpaść w objęcia nowego Pana :loveu: ale to tylko skromna sugestia jest... Quote
Justa74 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 To jest bardzo dobry pomysł - logo z biegnącym dobermanem Quote
BeataJ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='majafaja']w sumie Karilka ma racje. a ja mysle, ze powinien byc jednen dumny i piekny, zdrowy Byla bym bardzo szczesliwa jesli to moglby byc moj Spartan.... Np taki Foty mam w wiekszej rozdzielczosci takze. Beata Quote
BeataJ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='socurek'] Może właśnie taki biegnący, wo sportowej, umięśnionej sylwetce... jak biegnie do nowego domku...:loveu: jak biegnie by wpaść w objęcia nowego Pana :loveu: Biegnacy Spartan z walentynki Tu to samo w oryginale A tu smukly Spartan Beata Quote
Justa74 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Rany, jaki piękny.... :lol: Możesz o nim coś napisać? Ile ma lat, jaki charakter, czy rodowodowy itp? Quote
BeataJ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Justa74 napisał(a):Rany, jaki piękny.... :lol: Możesz o nim coś napisać? Ile ma lat, jaki charakter, czy rodowodowy itp? Tak....to byl wyjatkowy pies. Odszedl 21 wrzesnia 2006 roku w wieku citke ponad osmiu lat. Rodowodowy, Champion Polski....Charakter boski, typowy doberman - czyjny, oddany, pelen energii.... Beata Quote
Vika_Bari Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='zasadzkas']To mój, zapraszam:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17957 p.s.Ja zamierzam zostać matką w przeciągu roku, dwóch ;) I ja zamierzam i AsiaK i Romenka i Beata chyba tez planuje. Dogomaniaki rozmnorzajmy się masowo! Ha ha. W taki sposób będzie nas więcej! Quote
daga_27 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Spartan jak najbardziej nadawalby sie na logo nadziei! Quote
Justa74 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Beata:-( , nie wiedziałam. A swoją drogą to odważne jesteście, wiem z własnego doświadczenia, że przyjście na świat dziecka jest też dla psa ogromnym przeżyciem - ja mam małego kundelka, ale on z rozpieszczonego zwierzaka spadł na drugą pozycję w domu i to był dla niego cios, bo nie pozwalano mu już na tak wiele, jak przed narodzinami. Przyzwyczaił się do nowej sytuacji, ale to był jeszczcze szczeniak - a jak zareaguje dorosły pies? Psy, zwłaszcza te przebywająde w domu, sa bardzo zazdrosne o miłość swojego właściciela, z czasem pewnie przywykną, ale początki będą trudne. Ale za to potem będą bronić dzieciaczków;) . Mój Kacperek bardzo łagodny pies, a nie dawał na spacerze dotknąć obcym wózka... Quote
zasadzkas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='BeataJ'] Beata Mnie się ta podoba najbardziej. Taki jest oczekujący i kochany. Tak mi się kojarzy :p Quote
majafaja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 piękny psiak. tez mi sie ten pomysl podoba ;) po bokach takie bidy - zeby pokazac różnice miedzy znaiedbanym i kochanym psem Quote
daga_27 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a i mysle, ze dla panci bedzie to nagroda, jesli jej pupil bedzie widnial na logo. mysle, ze po tym wszystkim co Beata dla dobkow zrobila, zasluguje na to, by to jej pies reprezentowal "nadzieje..." Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vika_Bari napisał(a):I ja zamierzam i AsiaK i Romenka i Beata chyba tez planuje. Dogomaniaki rozmnorzajmy się masowo! Ha ha. W taki sposób będzie nas więcej! i ja tez ;) pod koniec roku bedziemy pracowac ;) Quote
daga_27 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Perfi napisał(a):i ja tez ;) pod koniec roku bedziemy pracowac ;)to na dogo pusto bedzie, jak wszystkie ciotki na macierzynski pojda:evil_lol: Quote
majafaja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja nie pójde:) jeszcze następnych 10 lat :):evil_lol::evil_lol: Quote
zasadzkas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 daga_27 napisał(a):to na dogo pusto bedzie, jak wszystkie ciotki na macierzynski pojda:evil_lol: Coś Ty, będziemy siedzieć w domu z wielkimi brzuszyskami i pisać do Was o wszelkich pierdołach :eviltong: Quote
aisaK Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja mam juz drugiego dogomaniaka w brzuchu ;) w sierpniu będzie krzyczał... Super, dziewczyny, ale dogomaniaków nam przybędzie!!!A ja na macierzyńskim będę miała troszkę czasu dla was-obiecuję!!! Uwielbiam zdjęcia dobermanów z dziećmi, sa przepiekne i potrafią byc bardzo opiekuńcze! Z tym logo to wspaniały pomysł, czy któras z nas zna sie na tym, bo jesli nie, to mam znajomego, który za małą przysługę ;) zrobi dla mnie to logo, tylko musze znać wasze pomysły, aby mu je przesłac jak to ma wyglądać. Zbierzcie pomysły i taki jeden najlepszy do mnie!!! Quote
Vika_Bari Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 majafaja napisał(a):ja nie pójde:) jeszcze następnych 10 lat :):evil_lol::evil_lol: Nu to będziesz walczyć za mnie, Romenke, AsiaK, Beate, Zasadzkas i Perfi. A my będziemy pomagać jak możemy ale to ja dla mnie to jescze tylko plany. Ale Daga ma racie pusto się zrobi. Quote
zasadzkas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Słuchajcie, ja mam różne loga dobermanie, takie graficzne, można powycinać, myślę. Komu wysłać? Mail poproszę. Quote
Jagienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 aisaK napisał(a):Ja mam juz drugiego dogomaniaka w brzuchu ;) w sierpniu będzie krzyczał... mały lewek :loveu: lewki są najfajniejsze, tylko musisz zdązyć przed 21 sierpnia :lol: Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a ja sobie z tej okazji wezme psa :eviltong: jak zajde to juz na pewno bede na swoim :) Quote
aisaK Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zdąrze, myślę, że pewnie początkiem sierpnia! Perfi, masz wybrana rase? Mamy ci szukac dobermana? ;) Zasadzkas, a można tak? To nie łamanie jakichs tam praw ;) Quote
Perfi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bartek chce bulteriera, ale zgodze sie tylko na rodowodowego, nie jestem taki kozak... jesli bysmy szli do domku to myslalam nad rotkiem albo dobkiem ;) w kazdym razie cos duzego i groznie wygladajacego ;) ale lagodnego :) a jesli do mieszkania to... nie wiem :D Quote
Recommended Posts