Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewuchy apel: czy zgadzacie sie przekazac z "nadziei...." 50 zl na psa do ktorego link podala Kasia? ten pies musi isc do hotelu na 3 tygodnie, pozniej bedzie mial dom w Szwecji.

czekam na Wasze opinie bo nie smiem decydowac sama:oops:

Posted

jeszcze mam jedno pytanie: Czy zyczycie sobie bym na naszym watku wklejala rachunki za leczenie psow? sa tez rzeczy na ktore rachunkow nie mozna dostac, badz nie zbieralysmy wczesniej. ale od teraz mam to robic??

Posted

[quote name='daga_27']dzieki cioteczki, wiedzialam, ze bedzie mozna na Was liczyc:loveu:

Jak juz jest jeden glos za, to reszta pewnie tez moja prosbe rozpatrzy pozytywnie;)[/quote]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja zgadzam się również ale wydaje mi się że może jednak poszukać tymczasiku! Po znajomych, po ludziach nie związanych z dogomanią. Bo 50 zł to tylko na 2 dni (3 dni) a potrzebne na 21 dni. Długo będziemy zbierać. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jakie to miasto? Kto u nas na dogo mapie z tego miasta? Kto z dober maniaków? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Czyżby nie znajdziemy naszymi siłami DT????????????? [/SIZE][/FONT]

Posted

Ten pies jest chyba w Radomiu. no juz tak dlugo szukaja DT i nic. Ja ta wplate, to chcialam im przekazac tak na dobry poczatek. same tez musza cos uzbierac, bo my mamy tez wydatki. ale kazdy dobcio jest nasz, wiec i na niego cos przekazemy ;-)

Posted

a widzisz sama jak nam idzie z szukaniem DT:loveu: widzisz ile psow mamy w schronach do wyjecia, a nie wyciagamy, bo nie mamy ich gdzie ulokowac. a pomyslalam, ze 3 tygodnie, to jest realny czas przetrzymania psa w hotelu. no chyba, ze zle mysle:oops:

Posted

dziewczyny czy ktos nie ma jakiegos kubraczka dla dobki??romenka bardzo potrzebuje naszej pomocy!!a ja sie splukalam na Berosa...wiem ze jest ciezko ale moze ktos tu zaglada kto ma niepotrzebny...:oops:

Posted

[quote name='łaciata']właśnie. na kubraczek może by się wyskrobało... a może ktoś ma. ale uprzedzam, nie pojadę tam, bo wrócę do domu z kolejnym dobkiem i zapłakana[/quote]
oj Gajunia moglaby byc zazdrosna;)

Posted

[quote name='BeataJ']Ale co to ma byc za kubraczek? Chroniacy przed zimnem czy taki po zabiegu?

Beata[/quote]

Beatko - tu jest wątek dobci:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2766051#post2766051[/url]

i tak - to musi być kubraczek na zimno - bo jej ta spondyloza będzie się szybciej rozwijać jak będzie skazana na zimno

Posted

Ja moge kubraczek zasponsorowac tylko musialaby miec jakies choc przyblizone wymiary. I czy ktos jej go zalozy? Czy w schronie beda dbac aby sie nie zamoczyl? Musi ktos tego pilnowac, bo w mokrym bedzie jej jeszcze zimniej.

Beata

Posted

Dziewczynki to musi być kubraczek na chroniący przed zimnem.Ja jeden znalazłam zaraz podeślę wam dane ale jest sprawa taka:nie ma na to pieniędzy:-( Ja moge dodać 50 którem bedę miala na bonharen (który też jest jej potrzebny bardzo a kosztuje 260 zł podobno) ale jest szansa że będzie może za dramo więc dlatego narazie te pieniązki-50 (które tez pozyczę) zł dam na kubraczek dla niej ale potrzebne jeszcze tyle samo:-(
Prosze pomóżcie mi :-(

Posted

[quote name='BeataJ']Ja moge kubraczek zasponsorowac tylko musialaby miec jakies choc przyblizone wymiary. I czy ktos jej go zalozy? Czy w schronie beda dbac aby sie nie zamoczyl? Musi ktos tego pilnowac, bo w mokrym bedzie jej jeszcze zimniej.

Beata[/quote]
Ja do małej jeżdżę co drugi dzien ale jeśli trzeba będzie to będę jeżdzić codziennie po to by założyc jej kubraczek i pobyć z nią i pochodzic na spacerki-bo to główny cel.
Sęk w tym że Dianka z rana wyprowadzana jest na dwór i tam przywiązywana do płota!Ma tylko zascielone pod tyłek ale nic wiecej a jej jest przeokropnie zimno bo cała się trzęsie!!!Nie można dopóścić do tego bo choroba całkiem się rozwinie a wtedy nie będe miała szans na adopcje jej!:placz: