GameBoy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dzodzo napisał(a):wieści z frontu:Mikus juz w nowym domku, Pani zakochana, to tak w skrócie, jak Karolinka i Magda wrócą co poprosimy o szczególową relację :loveu: ciesze sie bardzo :multi::multi::multi: <mika wracaj!!!> Quote
aisaK Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 GameBoy-my znajdziemy ci nowa dobeczke ;) Ale sie ciesze! Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Uff ....ja juz w domku.Magda dopiero ruszyla w droge powrotna. ehh ciotki ciezki szok dzis przezylam zobaczywszy Mike,to przeciez nie pies tylko...szczurek maly:evil_lol:to jedna druga mojej Hery,w zyciu nie widzialam takiego dobka...i tak siwa brodka:loveu::loveu:piekna!!!a jeszcze w porownaniu z Kastorem (jeden z wiekszych psow jakie widzialam-przepiekny!!),to miala szok,wygladali razem pieknie,ona jedna trzecia z niego:) w domu Pani juz czekala strasznie spodobala jej sie Mika,pokochala ja od razu,zaprosila na lozko.Mika poczatkowo nie ufna po jakims czasie,gdy siedzialysmy rozwalila sie na podlodze i wylegiwala:) Psiak rezydent ja zaakceptowal,caly zcas chcial sie bawic choc poczatkowo bal sie;)to jeszcze mlodzian -6mscy. Mikusia poszla nas odprowadzic do ata i podreptala do domku!!p.Beata juz pisala,ze jest super,Mika spi ale nie chciala na razie jesc. Maznowej pani poczatkowo sceptycznie nastawiony do doroslego psa ze schroniska stwierdzil,ze jest piekna i sie przywitali jak trzeba:loveu: Mieszkam bardzo niedaleko,w razie jakichkolwiek (tfu tfu) klopotow Pani ma dzwonic:) Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 o jak dobrze, że taki finał:loveu: no to czekamy na wieści od nowych Pańciostwa, a jak Mika zareagowła na córeczkę?bo to chyba 8 latka? Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 hmm kompletnie nie znam sie na wieku dzieci:oops:ale tak,mogla miec 8 lat:pa wiec jak wskoczyla na lozko to sie poprzytulaly,nie widac bylo roznicy zeby jakos inaczej traktowala dziecko, podobno razems paly po naszym wyjezdzie:) najnowszy sms" Zjadla makaronik z kurczakiem,byla na spacerku nie spuszcza mnie z oczu,reaguje na slowo spacerek, biega i wesolo piszczy,teraz odpoczywa kolo mnie":multi: Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 cudownie,:klacz: moze sie na jakims spacerku spotkacie kiedyś skoro jesteście prawie sąsiadkami Quote
modliszka84 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ale rewelacja! poszczęściło się Mice :multi::loveu: Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 taka mam nadzieje Asiu:)tylko nie wiem,ktorego mojego oszolomka wezme z taka grzeczna Mikunia na spotkanko:) Pani Beata powiedziala,ze oczywiscie fotki beda i bedzie wysylac do mnie lub Pani Asi:)i wogole,ze bedzie jak cos to Cie wypytywac o to i tamto:) umowa podpisana pojechala z Magda,wiec pewnie Ci wysle :) Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nawet nie wiecie jak mi ulżylo,bo postanowilam ze jak cos bedzie nie tak( w Waszych oczach) to po prostu po nia pojadę i bede blagac rodzine zeby mogła u mnie zostac;)co najwyżej stoczyłybysmy walkę z Game Boy o niunke wczoraj zadzwonila do mnie z pretensjami tamta pani(Agnieszka) u ktorej byłyśmy z Modliszką, że rozmawiala z hodowca dobermanow i teraz wie, ze mogłysmy Mikę u niej zostawić i byłioby dobrze i że w kazdej chwili moge ja pzrywieźc do nich Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dzodzo napisał(a):nawet nie wiecie jak mi ulżylo,bo postanowilam ze jak cos bedzie nie tak( w Waszych oczach) to po prostu po nia pojadę i bede blagac rodzine zeby mogła u mnie zostac;)co najwyżej stoczyłybysmy walkę z Game Boy o niunke hahahah chyba Klementynkaa tez by sie dolaczyla,tez miala plan ze jak cos bedzie nie tak to Mika wraca z nia:evil_lol: ktora Pani??ta od Yorkow? Quote
modliszka84 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dzodzo napisał(a): wczoraj zadzwonila do mnie z pretensjami tamta pani(Agnieszka) u ktorej byłyśmy z Modliszką, że rozmawiala z hodowca dobermanow i teraz wie, ze mogłysmy Mikę u niej zostawić i byłioby dobrze i że w kazdej chwili moge ja pzrywieźc do nich chyba ja porąbało :crazyeye: Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 serio, własnie ta od yorków:roll: no to pieknie, widać ze Mika rzuca urok na wszystkich, skoro do fun clubu i Klementynka dołaczyła! dostałam juz maila od nowej rodzinki Miki;) Quote
Klementynkaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dotarłam :) myslę, że nie mamy co i MICE marzyć, Pani Beatka zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie i myslę, że się dogadają. z córeczka też wyglądało dobrze, dziecko rozsądnie głaskało bez jakiegoś szaleństwa i namolności i to dopiero kiedy była na to czas, wcześniej spokojnie siedziała, patrzyła i przysłuchiwała się naszej rozmowie. P. Beatka wypytała nas o różne rzeczy dot. suni, mąż chyba szkoa przeżył ale pozytywny :) mam nadzieję, że szybciutko do eterynarza z nia pójdzie bo MIKA ma ewidentny kaszel kennelowy a to jest diablo niebezpieczne jak sie zaniedba :( Quote
GameBoy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 kurcze bylam z Mika u weta osluchiwal ja i nic nie stwierdzil :oops: no coz, przepraszam Was za to niedopatrzenie :oops: Mikusia badź szczęśliwa, cieszę się, że Pani Beata jest zadowolona bo to suuuuper pies :loveu: Quote
Klementynkaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 GameBoy napisał(a):kurcze bylam z Mika u weta osluchiwal ja i nic nie stwierdzil :oops: no coz, przepraszam Was za to niedopatrzenie :oops: przecież to nie Twoja wina! kaszel kenelowy trudno wyczaić, nawet część weterynarzy nie bardzo umie :mad: a zdecydowana większość psów schroniskowych na to cierpi :roll: Quote
BeataJ Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Rewelacja:multi::multi::multi::multi::multi: Karolina, przypomnij pani Beacie o wizycie u weta. Tego kaszlu nie mozna zniedbac i czekac az sam przejdzie zwarzywszy, ze Mika nie jest juz mlodziutka. Beata Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 jasne, na pewno jej przypomne,jutro jej podesle gdzie warto pojsc do weta w poblizu Quote
BeataJ Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 REWELKA!!!! To teraz na foty z nowego domku czekamy! Quote
zasadzkas Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 One są tak różne wielkościowo, że wyglądają, jakby zdjęcie było retuszowane i kombinowane. P.S. Dobcie z Korabiewic już w nowych domach, Dudek i Wilma, można zdjąć ze strony. O ile z domem Wilmy mamy jakiś kontakt, o tyle Dudek został wydany byle gdzie, tzn. może i dobrze, ale nie mam tego jak sprawdzić. Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wspaniałe zdjęcia-niesamowite!!!!!!aż nie do uwierzenia, że to doberman i to dobek-dwa tak rózne psy Quote
GameBoy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a ja w koncu mam okazje zobaczyc jak wyglada dobek normalnych rozmiarow :eviltong: cudny ten pies :loveu: Quote
dzodzo Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 noc minęla spokojnie, Mika chyba dobrze sie tam czuje, zacytuje kawałek maila od nowej rodzinki-dowod na to ,ze Mika to czarownica i rzuca urok na ludzi:) "Syn nie byl ze zdjec przekonany bo mala bo chuda(on myslal o poteznym psie:)) ale jak weszla wczoraj to byl zachwycony cieszyl sie ze spi z nimi w pokoju rzmawial z nia wolal na łozko do siebie!!! Pisze o tym bo on raczej nie okazuje tak wylewnie uczuc,albo cos jest fajne albo nie a wczoraj mnie zaskoczył(przytulal ja calowal)Mika ma cos w sobie. Nie pisze nic wiecej zeby nie zapeszac. pozdrawiam Beata" Quote
karusiap Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no wlasnie troche sie zastanawialysmy,bo syn nie przyszedl poznac Miki,ale doszlysmydo wniosku,ze moze wstydzil sie nas...cudowne wiesci!!! Quote
Recommended Posts